sada piči punom brzinom, 1.5MBps u mom slučaju i evo već 5 gb bez prekida ...Ko je imao slične probleme sa prekidima, možda da proba sada ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Origin daje dosta cesce besplatno igre nego Steam. Do skora je bio Dead Space 1 besplatan, sada su Battlefield 3 do 03.06. i Plant vs Zombies do 16.06. Od svih njih najvise sam fan GOG-a jer dobijas igru za stalno a ne licencu kao kod ostalih. GOG je davao svasta, zadnje sto se secam su Torchlight, Fallout 1, 2 & Tactics i Witcher.
:: ako si klinuo da se skida, igra je već tvoja, sad je možeš skinuti za 10god ako hoće :: :: Black Wolf :: :: :: Ako je kolega negde dobro procitao, trebalo bi da vazi do 3. juna tako da cu da probam sutra prekosutra .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: ::
Ako ti igra stoji u my games, onda je ona tvoja iako je nisi sninuo, barem je tako na steamu kontam da je i ovde isto.
Black Wolf
:: Ako mi stoji samo igra u Origin-u a nisam poceo skidate da li cu moci da je skinem kada prodje i ovaj specijal :: :: i5 2320 3.0MHz :: Gigabyte GA-Z77M-D3H :: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 :: MSI 7850 Twin Frozr III :: Cooler Master 332 Elite :: Logitech X-230 :: Philips 22` :: :: :: ako si klinuo da se skida, igra je već tvoja, sad je možeš skinuti za 10god ako hoće :: :: :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: Ako je kolega negde dobro procitao, trebalo bi da vazi do 3. juna tako da cu da probam sutra prekosutra .. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: :: :: ::
Pokusavao sam da igram Bf3 Co-op sa burazerom ali nece,izbacuje me non stop,kad udjem na Public on radi ali kad pokusam sa njim,nece? Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim? Hvala
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.