Kao veliki fan mk-a mogu da kazem da me nisu razocarali uopste, igra je super, sad jos ne znam da li je izbalansirana, ali je super, prica je malo tanje nego u mk9 ali svejedno je dobra, ok su novi likovi mada nisu trebali onoliko saolinaca trebali su da vrate cyrexa i sektora iako su umrli u predhoddnom delu ipak oni i cine mk
a sto se tice igre meni je slaba masina grafika podrzava ali imam spajkove zbog q6600 procesora nemogu da verujem da je igra ovoliko zahtevna, jako me nervira sto na ps4 i xbox uma onaj kratak screen intro kad pritisnes dugme u meniju to je u mk9 kad scorp udari suba pesnicom u mkx je cassie pokaze srednji prst ali je to sklonjeno ne znam zbog cega, sto se framerate tice mislim da je do kompa ali mislim da ce vremenom ispraviti sve kao sto su i mk9
sve u svemu igra je super i ako ko hoce izazivam ga na dvoboj u mk9 posto u mkx jos nemoze da se igra online sa pirata :)??
@ daum igra je izuzetno lose optimizovana, i kod mene ima tih padova fps-a na pojedinim mapama, totalni idotluk stavili i7 za recommended, inace jos ne vredi da se kupi jer igra crashuje i zamrzava povremeno...
@ZooLoo ti stvarno nemas pojma !? pa ta se igra ne igra zbog story-a, sto li si je uopste skidao i igrao da gubis vreme, to se skine i ostane na kompu zauvek da se igra sa drustvom!
@Nitro balans igre je kao i do sada ne moze svaki borac protiv svakog ravnopravno da pobedi, uvek postoje borci koji su znatno bolji u duelima protiv nekih drugih, u prednosti su uvek oni sto imaju ranged, teleport, razbijanje bloka+Kombo :) jednostavnim potezima Za sada sto sam pronasao jednostavne borce sa dobrim kombo udarcima su shinnock, onaj strelac, Raiden, Goro, sub zero mi je sada mnogo bolji kad je u kombinaciji sa Ice Weapons, Kotal Kan je dobar isto ali dosta sporiji od svih ostalih...
random je crashovanje, evo sada mi je crashovala kad sam izasao iz practice i kliknuo na main menu, crashuje u sred borbe, znaci nema pravila... msm da su zbrzali umesto da je dorade lepo
EDIT: Evo upravo se igra komplet resetovala i izgubio sma sve sto sam otkljucao i main story se resetovao, zesce sranje!!! :@
Joj kako su se u Loli lozili i igrali MK4 na mom bivsem lapu koji je imao CPU Celeron 300MHz. Znate kako su se svi okupili oko tog krsa od lapa da bi gledali kako neki od njih igraju MK4. Nezamislivo!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.