Nemojte da ostavljate ključeve javno iz dobre volje jer postoji šansa da će neki lešinar da naidje koji nije ni na forumu i samo da pokupi ključ. Ima takvih jadnika i na susednim forumima...
Redeemable key je u pitanju, može samo da se aktivira na steamu.
:: Steam kljucevi ili Steam gifts :: :: :: Pade mi na pamet da bi možda trebala da se otvori tema za one kojima neke igre skupljaju prašinu na nalogu. Jel ima zainteresovanih :: ::
Au, izvini brate, nije Bobi, nego ja. Sad sam se setio da sam aktivirao davno da vidim kakav je multiplejer, i potpuno zaboravio na to. Imao sam dobru nameru, al` eto... izvini jos jednom, jbg.
Alrad: Pa to, uskracen sam za multi, sto i je poenta ove igre:( Ali bar malo da se izivljavam... Bobi: Hvala na pozivu, ali cu ipak taj poziv da prepustim Dexteru da se malo `igrate` Taj ne propusta ovakve izravne pozive :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Alrad: Pa to, uskracen sam za multi, sto i je poenta ove igre:( Ali bar malo da se izivljavam.. :: Bobi: Hvala na pozivu, ali cu ipak taj poziv da prepustim Dexteru da se malo `igrate` Taj ne propusta ovakve izravne pozive : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.