Evo sad zavrsih neku misjiu ubivsi nekog orc poglavicu i mozda sam 20ak sekundi stajao u mestu i odma se pojavila nova horda neprijatelja...jebeni grind!
hvala za info, potrosicu 30 minuta na igru i onda sledi uninstall...
:: Evo sad zavrsih neku misjiu ubivsi nekog orc poglavicu i mozda sam 20ak sekundi stajao u mestu i odma se pojavila nova horda neprijatelja...jebeni grind :: :: ::
Igra je interesantna, nudi dosta sadrzaja i veliku slobodu, istina je da se neprijatelji spawnuju ali se uopste ne mora sukobiti, mogu se zaobici jednostavno. A i posto se radi o Mordoru normalno je da na svakom cosku ima orka. Inace optimizacija je jako dobra tacno moze da se vidi koja podesavanja uticu koliko na frejmrejt, moze lepo da se podesi, ja sam podesio skoro sve na ultra osim senki i jos par podesavanja i radi na oko 45 50 minimum. Graficka karta hd 7950, teksture na high, imam i texture pack ali sam samo probao na ultra i nije neka drasticna razlika u kvalitetu a obara fps...
Igra je tako ( namerno napravljena ) da , ako nemas 6 gb vrama, tj nvidijino govance. Igra nece prikazivati pune hd texture cak i ako je stavljen addon.
Razlike svakako ima, ali je subjektivno ko ih u kolikoj meri primecuje i da li ih dozivljava na pravi nacin. Nekome nije ni bitno da li su texture na high ili low, bitno je samo da odigra igru, tako da je veoma diskutabilno. Definitivno slazem se sa tim da je to totalno bespotrebna stvar za ovu igru, jer opste je poznato koje karte su u kojoj meri zastupljene kod igraca. Nisam je jos probao, ali ako su mape poprilicno velike onda ova zahtevnost i ne cudi, mada sam siguran da su mogli i bolje da je optimizuju kada je rec o HD texturama.
:: Igra je tako ( namerno napravljena ) da , ako nemas 6 gb vrama, tj nvidijino govance. Igra nece prikazivati pune hd texture cak i ako je stavljen addon :: :: Zato ti i nije neka razlika kako kazes. :: ::
Čega si se ti nagutao, lele... da ti nije Fairy završio u doručku?
:: Zapitaj se sto AMD ne izbacuje novu liniju vec godinu i jace a intel svake godine.. :: OPTIMIZACIJA :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Nije mi samo jasno da li to samo kod nas kosta 300e taj jebeno usrani i7 koji poceli svi da stavljaju za recommended ili 8350(koji je mnogo povoljniji) ne shvatam logiku. Jer ako je kao sto pisali za recommended, ne razumem onda poentu da kosta i7 300e pored 8350 koji je ispod 20k ako se koristi za igre, poceli su sa ovim requirements totalno nebulozni i smesni da budu, ej covece i7 cpu da koristim za jebenu igru! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: WD1003FZEX 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: Aj da prekinem ovu zafrkanciju,usao si lepo... :: :: :: :: :: :: Sto se zahtevnosti tice ortaku na gtx 660 i testirao ima average 33fps na ultra 1080p,na high je vec bolje ne ide ispod 45,average skoro 60 :: :: :: :: :: :: :: :: :: edit:Benchmark 8gb ram,i5,gtx 660 high detalji 1080p,min fps 45.3-ave 58.2-max 81.4.Eto,dosta vuku ocekivano senke,smanjivanjem na medium min fps prelazi 50. :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Igra je interesantna, nudi dosta sadrzaja i veliku slobodu, istina je da se neprijatelji spawnuju ali se uopste ne mora sukobiti, mogu se zaobici jednostavno. A i posto se radi o Mordoru normalno je da na svakom cosku ima orka :: Inace optimizacija je jako dobra tacno moze da se vidi koja podesavanja uticu koliko na frejmrejt, moze lepo da se podesi, ja sam podesio skoro sve na ultra osim senki i jos par podesavanja i radi na oko 45 50 minimum. Graficka karta hd 7950, teksture na high, imam i texture pack ali sam samo probao na ultra i nije neka drasticna razlika u kvalitetu a obara fps.. :: :: ::
Dobro je otpimizovana, ja imam u proseku 45 FPS sto je odlicno s` obzirom da sam sve grunuo na Ultra.
Moram reci da je ovde RAM veoma bitna stavka, danas sam sticajem okolnosti presao sa 4 GB na 8 GB i neverovatno koliki sam boost dobio konkretno u ovoj igri, barem za 10 frejma vise.
Ove godine nista posebno nisu igrice ajde da kazem neke bolje igrice koje sam igrao thief,wolfenstein i watch dogs ovo ostalo nije nizasta i ostalo jos do kraja godine evil within,assassins creed unity i far cry 4
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Igra je bas dobra, ima stealth approach, gomila upgrade, combat ima odlican flow, mozda malo samo da su `usporili` nekako mi se prebrzo krece u borbi, mada je vrlo dobro uradjeno macevanje i zavrsni udarci, mapa je bas ogromna, ima dosta side questova, brzo se krece sa igranjem, uvod u pricu je vrlo kratak.
E sad optimizovanost je na zavidnom nivou, mogu reci odusevljen sam, ja sam odmah smanjio senke na medium,meshes na medium, ambient i vegetation na medium, povecao texture na high full hd, u combatu dodje do 40ak, ali uglavnom je oko 50fps, dakle radi solidno za sada!
Zato je meni mrsko sto sam upgrade uradio ... godisnje 5 do 10 igara max od toga 5 da su top klasa...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ove godine nista posebno nisu igrice ajde da kazem neke bolje igrice koje sam igrao thief,wolfenstein i watch dogs ovo ostalo nije nizasta i ostalo jos do kraja godine evil within,assassins creed unity i far cry :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
ode jos jedna igra sa liste mada 99% complete moram jos dva hunt-a da odradim ,sve u svemu lepo zagrevanje za dragon age inqusition i lords of the fallen :D
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Posto je ovo slicno kao Batman, ajd vidi koliko kombo mozes da napravis :D ja za sad sam napravio 70 maksimalno, ali je zajebano kad ima onih sto gadjaju sa poison strelama, sto me izuzetno nervira :D mada sam uspeo 4 kapetana da ubijem + 2 elitna odjednom xD :D
Re: mislim da ima neki quest sto te nagradi za 100 combo hits
08.10.2014. 01:22
status: user broj poruka: 4725
a ne ne, taj quest smo igrali sa drugarima, to je slicno kao ono u Batmana da napravis kombo i njih recimo 50 da pobijes, ovo je bio random encounter, prvo sam se mlatio sa jednim bosom(elite), i onda su resili da me ubiju, pa dosla jos 5ca :D mislim da sam pojeo sve u okolini biljke da se zalecim :D inace nisi ni bosevi ni orkovi problem, ebu me oni sa poison, mnogo mi skidaju health, a glupo je to sto me on medju svim onim orkovima pogodi, a ja gledam da budem ispred gomile orkova bas iz tog razloga da me ne bi pogodio, posto ne uspevam da odem iza bosa uvek jer ih ima previse!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.