Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Alien: Isolation
STRANA 2 OD 2
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 09.10.2014. 17:19 #566655

status: user
broj poruka: 3730
Pajseru ocito ti bodem oci i drago mi je zbog toga ali lekici ce odraditi svoje nadam se.
Sto se SERIJALA tice svi su FPS jedino ovaj izrod ode na drugu stranu i napusit FPS serijal koji je imao samo 2 igre da valjaju.
Ko pominje film nevidljivi problemi a ?
Niko te ne j,,,, 2%
Koju si ti temu korisnu napravio osim sto dajes retardirane savete ?
skini se sa berze bice vazduh cistiji....
Nije sramota pitati sramota je lupetati kao ti i tebi slicnim

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Kurva o poštenju? Ti nekome soliš pamet o kulturi? Hahahahaha. Ti si bre hodajuće licemerje! Neobrazovano detence
::
:: Opet pominješ pogubljeno neki serijal, pošto si detence opet treba da ti se crta:
:: OVO NIJE IGRA IZ AVP SERIJALA NITI BILO KOG DRUGOG ILI TREĆEG SERIJALA
:: Pošto očigledno nemaš toliko obrazovanja da poznaješ filmsku materiju Alien serijala nema šta da se raspravlja sa tobom.
:: :: I molio bih te da se ne trpas de ti nije mesto samo sebi nabijas poruke kad podbadas ljude ,mene to licno ne smet
:: Nemam potrebe da nabijam poruke, nemam 16 godina kao ti, niti me interesuje koliko nabijenih poruka imam, na forumu sam jako dugo pa je tome usledio broj postova
:: :: ako te ne jebe 98% foruma ovo ti sigurno nije nacin da se oglasis
:: Samnom ljudi na forumu komuniciraju dok se tebi podsmevaju, premotaj malo svoje postove pa vidi ko koga jebe :
:: WOT, WOW i SSD
:: Over and out..
:: :: O ukusima se ne treba raspravlja ti ako imas i malo kulture (znamo da je nemas tako da ti je oprosteno)
:: :: Ceo serijal se bazira na FPS ovo je skrnavljenje serijala .Ok Survival horor dobra ideja ali ne za ovaj zanr.Tu je Resident Evil Alan Wake Alone in the dark
:: :: Videlo se kako je proso resident evil sa idejom da ima samo delic fps
:: al
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 09.10.2014. 18:57 #566696

broj poruka: 12810
Ne bodeš ti meni oči jer komuniciram na vrlo jednostavnom nivou sa tobom pošto drugačije i ne razumeš, mahom se psovkama koristiš pa me vrlo zasmejavaš svojim primitivnim i tinejdžerskim ponašanjem.

Ponovo, ovo nije serijal, i pošto vidim da ti je poteško da sabereš dva i dva, to o čemu ti pričaš se ne zove serijal već žanr: FPS nije serijal, tako da ne pokušavaj da se vadiš kao za WoW i WoT...

::Ko pominje film nevidljivi problemi a ?

Film se naravno pominje jer imaš definitivno nevidljv problem: igra se nastavlja na prvi deo filma, i DLC-ovi se upravo dešavaju za vreme radnje prvog filma. Taj nevidljivi problem koji imaš se zove nedostatak inteligencije i kognitivnih sposobnosti.

Tema imam ne brini tonu vrlo korisnih, nemoj da se brineš za tudje stvari, nemam nijednu temu gde sam iz ličnog nezadovoljstva pravio prepirku na forumu tipa AMD dominira itd, stavi prst na čelo samo ne stiskaj jako da ne probiješ u šupljinu.

::Nije sramota pitati sramota je lupetati kao ti i tebi slicni

Kada ti ovo kažeš prosto su zlatne reči :)

Hvala na ovom vicu, lepo si me nasmejao :)
Dejzan Re: ... 09.10.2014. 19:00 #566697

http://goo.gl/JNYPW9
ceirpodrska@gmail.com
http://goo.gl/XsytRR
http://goo.gl/2UgYGi

mozda ti pomogne ali kapiram da si tezi slucaj

Setaj...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ne bodeš ti meni oči jer komuniciram na vrlo jednostavnom nivou sa tobom pošto drugačije i ne razumeš, mahom se psovkama koristiš pa me vrlo zasmejavaš svojim primitivnim i tinejdžerskim ponašanjem
:: Ponovo, ovo nije serijal, i pošto vidim da ti je poteško da sabereš dva i dva, to o čemu ti pričaš se ne zove serijal već žanr: FPS nije serijal, tako da ne pokušavaj da se vadiš kao za WoW i WoT..
:: ::Ko pominje film nevidljivi problemi a ?
:: Film se naravno pominje jer imaš definitivno nevidljv problem: igra se nastavlja na prvi deo filma, i DLC-ovi se upravo dešavaju za vreme radnje prvog filma. Taj nevidljivi problem koji imaš se zove nedostatak inteligencije i kognitivnih sposobnosti
:: Tema imam ne brini tonu vrlo korisnih, nemoj da se brineš za tudje stvari, nemam nijednu temu gde sam iz ličnog nezadovoljstva pravio prepirku na forumu tipa AMD dominira itd, stavi prst na čelo samo ne stiskaj jako da ne probiješ u šupljinu
:: ::Nije sramota pitati sramota je lupetati kao ti i tebi slicni
:: Kada ti ovo kažeš prosto su zlatne reči :
:: Hvala na ovom vicu, lepo si me nasmejao :
Daum ... 09.10.2014. 19:04 #566700

Pa nema za šta da mi pomogne, da bi dolazilo do iole kakve terapije potreban je prvo problem, ali pretpostavljam da mi iz ličnog iskustva nudiš preporuku?

Hvala, lepo od tebe ali nisam dostigao tvoj nivo da mi treba lečenje ali želim ti brz oporavak u svakom slučaju. Prolazi dosta vremena ali ni pomaka od poboljšanja, možda bi trebalo da se posavetuješ negde drugde.

Nego jesi razmagnetisao SSD, znaš da magnet ubrzava rad SSD-a, da vidiš kako se WOW, ovaj GTA učitava, za tren...

Dejzan Re: ... 09.10.2014. 19:05 #566701

Kao sto sam nazalost i predpostavio tezi si slucaj i jedini izlaz ti je virtualni svet za tebe dobro a za ostatak covecanstva jos bolje (jedna budala manje na ulicama)

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Pa nema za šta da mi pomogne, da bi dolazilo do iole kakve terapije potreban je prvo problem, ali pretpostavljam da mi iz ličnog iskustva nudiš preporuku?
:: Hvala, lepo od tebe ali nisam dostigao tvoj nivo da mi treba lečenje ali želim ti brz oporavak u svakom slučaju. Prolazi dosta vremena ali ni pomaka od poboljšanja, možda bi trebalo da se posavetuješ negde drugde
:: Nego jesi razmagnetisao SSD, znaš da magnet ubrzava rad SSD-a, da vidiš kako se WOW, ovaj GTA učitava, za tren..
Daum ... 09.10.2014. 19:11 #566704

Izlaz? Virtuelni svet? O čemu sad pričaš, opet neki nasumični komentari, očigledan rezultat saterivanja u ćošak. Ne možeš ni normalnu konverzaciju da vodiš sa validnim argumentima bez nekih psovki.

Pretpostavljam da ta `jedna budala manje na ulicama` pričaš iz svog ličnog iskustva?

Nemoj tako, ima i za to leka, neki igre nazivaju adikcijom a po broju tema koje si kačio iako mi svi imamo net i znamo da odemo na RLS-LOG rekao bih da si baš duboko potonuo.

Moraš pod hitno Oculus Rift da kupiš, ali prvo preporučujem da prodješ opet kroz osnovnu školu!

Daum ... 09.10.2014. 19:24 #566708

Nego u medjuvremenu, pošto imaš nizak koeficijent inteligencije (što nije ništa ružno) i verovatno nećeš biti član Mense preporučujem da posetiš dotičan sajt i pogledaš šta kažu u globalu review sajtovi i šta kažu korisnici za igru:

http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation

Želim ti brz oporavak od čega god...

Dejzan Re: ... 09.10.2014. 20:08 #566716

A da malo odjebes sa foruma a ? si razmisljao o tom pravcu ?
Tesko detinjstvo ?
zao mi te stvarno ajde lekic pa na spavanje ujutru na terapiju ides opet a znamo kako si nervozan

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Nego u medjuvremenu, pošto imaš nizak koeficijent inteligencije (što nije ništa ružno) i verovatno nećeš biti član Mense preporučujem da posetiš dotičan sajt i pogledaš šta kažu u globalu review sajtovi i šta kažu korisnici za igru
:: http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolatio
:: Želim ti brz oporavak od čega god..
Ognjeni ... 10.10.2014. 00:05 #566758

broj poruka: 4528
jel vas dva debila morate da zagadite svaku temu vasom jebenom prepirkom ? Terajte se u tri picke materine vise , ako imate problem nadjite se negde i raspravite ga.

Odjebite od tema vise sa vasim problemima

Dejzan Re: ... 10.10.2014. 00:32 #566759

Prvo ko ti daje za pravo da vredjas ? drugo pogledaj tok teme i trece nije prvi put da doticni i njemu slicni spamuju teme problem je mnogo veci nego sto mislis.

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: jel vas dva debila morate da zagadite svaku temu vasom jebenom prepirkom ? Terajte se u tri picke materine vise , ako imate problem nadjite se negde i raspravite ga
:: Odjebite od tema vise sa vasim problemima
Daum Re: ... 10.10.2014. 00:43 #566761

Odjebi ti sinak, ne moraš da čitaš ono što ti smeta, vrlo jednostavno. Nemoj da mi se obraćaš tim tonom.

Ako ti je dosadno toliko premotaj unazad kako je krenula tema pa shodno tome okreni svoje frustracije gde treba.

:: jel vas dva debila morate da zagadite svaku temu vasom jebenom prepirkom ? Terajte se u tri picke materine vise , ako imate problem nadjite se negde i raspravite ga
:: Odjebite od tema vise sa vasim problemima
JovanZ I? 10.10.2014. 01:03 #566763

broj poruka: 3014
Da li je dobra igra? :)
Dejzan Re: I? 10.10.2014. 01:11 #566765

Splinter Cell u horor rezimu sa NULA akcije dakle sunjaj se ,prze te cinematk,i zvukovi atmosfera , muzika super i to je to .

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Da li je dobra igra? :)
Daum Re: I? 10.10.2014. 10:06 #566775

Odlična je igra, završio sam je sinoć i jako je dugačka što je veliki plus. Kasnije sam pustio film i preskakao scene čisto da vidim koliko su pogodili atmosferu i prosto mi je žao što nisam pogledao film opet pre igranja igre jer su nenormalno se potrudili da prenesu kompletnu scenografiju sa filma. Svi zvukovi su direktno uzeti iz filma što me isto oduševilo.

Ako imate vremena obavezno pogledajte film pre igranja...

Vidiš da Dejzi ne zna o čemu priča, igra nema veze sa Splinter Cellom, potpuno je promašio i žanr i njemu omiljena reč: serijal.

Igra je sličnija Amneziji, i to dosta...

:: Da li je dobra igra? :)
Bobi4ever @Daum 10.10.2014. 14:04 #566782

broj poruka: 4888
Govoris o prvom delu serijala Alien?

Inace ne znam da li si znao, Prometheus je prequel prvog Alien-a.
JovanZ Au 11.10.2014. 02:39 #566873

broj poruka: 3014
Sada sam probao, uz slusalice i u potpunom mraku i nije mi bilo svejedno.
Nisam neki preveliki fan survival horora, ali ovde je atmosfera stvarno uzasno dobra. A grafika me je odusevila, ne zbog sirovih efekata ili rezolucije tekstura vec zato sto je sve toliko dobro uklopljeno.

Svaka cast!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs