@Svi - Nego ovo je greota da se igra na 30 fps-a meni je stvarno tesko mucenje... Neko uspeo da startuje konzolu u igri a da nije steam nego narodna verzija?
Inače nema poente skidati cap, drugaru isto sa GTX670 nema neke razlike, možda 5 fpsa, igra nešto zeza očigledno ili ti treba GTX970 da bi išla kako treba.
Pa za konzolu kažem kako ti ne radi? Pitaš jel neko uspeo da startuje konzolu.
:: Ne znam sta si ti procitao, :: napisao sam da ovo sto si ti postavio kod mene radi jako lepo i jednostavno :: :: A ostalima sam napisao da mi je uzas 30 fps-a :: i da ne mogu konzolu da enejblujem :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Treba vam ovaj fajl: http://goo.gl/OaXM3l (kad se otvori stranica, kliknete na EW.bat)
Kada skinete taj fajl stavite ga u direktorijum gde vam je igra (bitna stvar je da je u istom folderu kao i EvilWithin.exe)
Nakon toga ne startujete igru na klasican exe nego taj EW.bat file
Kada se igra upali i pojavi se glavni meni pritisnite insert na tastaturi i spustice se konzola zatim se kuca: R_swapinterval -1 (mora veliko R) i fps limit nije vise 30 nego 60.
Testirao sam kod mene i na 280x radi lepo, nije bas konstantno uvek 60 zbog ocajne optimizacije i zvanicno nepodrzanih 60 fps-a uglavnom se vrti na oko 45-50 fps-a prosecno ali je mnoooogo bolje nego uzasnih 30.
U the evil withinConfig.cfg koji se nalazi u User/kako ti vec glasi ime/saved games/TangoGameworks/.../ i dodaš com_allowconsole `1` r_swapinterval `-1` r_forceaspectratio `2.0` Ako želiš da imaš potpuno otkljucan fps staviš r_swapinterval `0` A aspect ratio menjaš r_forceaspectratio `1.8` pa staviš koji ti odgovara.Difoltno je 2.5. Ima dosta varijacija u frejmaži u drugom delu i ume baš da padne.
Stigao sam do 6 chaptera i tu postaje neigrivo, sve na low sve smanjeno fps ide od 50 do 20, totalno nevezano za detalje i rezoluciju, u kombinaciji sa fps 30 i fps 60.
Ocajno katastrofalno optimizovana igra, tesko govno, igra kao igra nije losa, vristi resident evil 4 i 1 iz nje jer je radio isti lik, ali optimizacija je 0. Da sam je kupio regularno trazio bih novac nazad...
Da, palo mi je na pamet, ali to nema veze sa mozgom jer nije problem u kreku nego u samoj igri, a to sam proverio veoma jednostavno, jer je dovoljno da izguglas par reci i da vidis da veoma kukaju ljudi koji su je platili na steamu kao i ljudi sa preorder izdanjima.
Igra je neoptimizovano govno.
A sama igra uopste nije losa, nesto kao resident evil 4 - 2.0 / 2014
Verovatno ima nesto, sta konkretno ne znam, neke texture ili neka vrsta osvetljenja ili preteran broj poligona, sta god bilo taj, chapter je za sad najgori sto se tice performansi.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.