Pozz, koristi li neko od pesovaca sweetFX za bolju grafiku na PC-ju, i koji bi preporucili da lepo izgleda? Ja sam nasao neki na netu ali je jako mracno onda tj tamno, pa ako ima neko nesto sto valja moze da ostavi link gde da se skine
Kamera 99% wide, ne vidi se nista bitno, ni dresovi ni lica , koga zabole za neke grafike u fudbalu? A koliko sam primetio 99% ljudi prekida svaki replay gde se nesto kao i vidi od detalja.
Jedino mi bitno da su transferi odradjeni a to uradis sam za one bitne timove za 15 minuta.
Jel neko igra become a legend?Ja nznm ali igraci uopste ne centriraju,svaki faul koji napravim je zuti kartoon...Da li je i to kod vas problem?Jel ima neki patch koji popravlja to?
Jel neko igra become a legend?Ja nznm ali igraci uopste ne centriraju,svaki faul koji napravim je zuti kartoon...Da li je i to kod vas problem?Jel ima neki patch koji popravlja to?
vrlo retko AI ide na centarsut, a ako se dobro secam mnogo je i sebican retko dobacuje, nisam igrao skoro BaL, uglavnom igraju nekad stvarno tupavo vracaju loptu nazad i previse igraju pass igru, umesto odmah da probijaju napred i prave priliku za sut, ja uglavnom igram Master ligu, posto jos nema Fifa 15 pa tu da igram Sezonu!
je nkakav u ovom pesu....golmani su uzasni,nema centarsuteva,svaki faul je zuti karton,nema kontranapada nego vracanje lopte skroz nazad i onda 5 min dodavanja itd..sranje odradjeno...
Sve verzije koje su probane na AMD PII 955 BE ne rade ni PES 2015 ni Fifa 2015, dok rade na FX6300, FX8320 i i5 sve verzije. Da li neko zna u čemu je problem ?
.... već nekoliko meseci na konzoli obe. Nažalost, kao najveći fan PES-a (još od japanske verzije na PSX-u) moram da priznam da mi FIFA15 izgleda bolje - nikad do sada nisam igrao FIFU - samo je probam i nastavim sa PES-om ali od 15-tice sam počeo i deluje mi dosta bolje od PES-a....
Iz demo-a sto sam probao Fifa 15 mnogo ima propusta u odbrani i nekako hoce bezveze da kontrolisu loptu, a i s druge strane ovi bolji igraci previse lako prolaze protrcavaju pored odbrabenih, tipa uzmes ronalda sa 9 speed 9 dribling i nema sta da tu trazi odbrana, isto i za ostale vazi to, malo je glupo sto se tako postavljaju idiotski. Ovaj sada PES mi je dosta bolji od predhodnih, jedino je graficki uzasan, i ovo sto nema licence mi ide na djoku, karijera je prosecna, mnogo mnogo je bolja u Fifa...itd
@operator, kako si mislio uopsta da igras online sa narodnom verzijom Fifa 15!?!? one starije su mogle da se igraju preko gameranger i slicno, ove nove cisto sumnjam da ce moci... za PES nzm
:: .... već nekoliko meseci na konzoli obe. Nažalost, kao najveći fan PES-a (još od japanske verzije na PSX-u) moram da priznam da mi FIFA15 izgleda bolje - nikad do sada nisam igrao FIFU - samo je probam i nastavim sa PES-om ali od 15-tice sam počeo i deluje mi dosta bolje od PES-a... ::
Prosto, ako je taj key za Steam, udjes u Steam pa ides Redeem(zaboravio sam kako se tacno zove opcija) ubacis kljuc i krece download, slicno je i sa Originom...
:: Da li je neko uzeo pes 2015 preko `G2A` (tj. key) :: :: Vidim da ima za oko 20$, prilicno dobra cena, pa reko da li neko ima iskustva sa pomenutim sajtom :: :: Kako posle iskoristiti doticni `key` :: :: Hvala :: :: ::
Pozz ljudi pitanje za one koji mozda znaju kako da u igri otkljucam i dal to moze u vezi para master lige u PES2015? Igram master ligu i dogurao sam do 6 999 999 000$ i nece dalje, prodajem igrace al zarada ne mrda.Ima li nesto da se menja ili je to limit zarade u igri?
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.