Zero, bajo moj, ne lazi, skinuo si narodnu kao i ja i obrnuces single player i cao zdravo. Nisi lud da se zamajavas online glupostima koje smore nakon mesec dana? :P
E moj zoloooolololo odvalio si me tvojim znanjem mnogo ostao sam bez teksta da ti odogovorim... :D
:: Zero, bajo moj, ne lazi, skinuo si narodnu kao i ja i obrnuces single player i cao zdravo. Nisi lud da se zamajavas online glupostima koje smore nakon mesec dana? : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
evo meni skinuo GTA V od 60gb za par sati i nzm sta cu sad da radim, poludecu do 14-og, ja moram prvi da udjem u igru, jedva cekam da je predjem za dva dana celu, nema spavanja, zalihe hrane i koka kole su spremne, covece jedva cekam, moj najsrecniji dan u zovotu! Hvala Bogu imam masinu sacinjenu od najboljih komponenti, ima da igram sve na max u seset fps, najbolji sam gejmer u selo!
Uuuuu brate, sad si najbo! I ti i tvoj (jadni) inbox :D
:: Ne igram GTA, ali ako nekome treba, dobio sam 3 kljuca od rodjaka koji je radio post produkciju zvuka u igrici.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ja sam se prvi javio, molio bih kolegu da me kontaktira sa kljucem da mogu da se sigram kao sva normalna deca, ja sam siromasan, nemam pare ni za leba ni za babu, very pls sir!
A imas za 970? Ja bih uveo limit, samo oni do R7 250 da konkurisu za kljuc!
:: Ja sam se prvi javio, molio bih kolegu da me kontaktira sa kljucem da mogu da se sigram kao sva normalna deca, ja sam siromasan, nemam pare ni za leba ni za babu, very pls sir :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
:: Ja sam se prvi javio, molio bih kolegu da me kontaktira sa kljucem da mogu da se sigram kao sva normalna deca, ja sam siromasan, nemam pare ni za leba ni za babu, very pls sir :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Pa tako, bajo. To je neimastina + entuzijazam = Srbija. A ne ti, izdajes se tu za nekog bednika a cak ti je i memorija Beast a ne obicna... Ja bih takvina kao ti naplatio dva kljuca, pa jedan tebi a drugi gladnoj deci.
LJUDI, ja nemam ovo sto pise, ja imam AMD 4300 i AMD 240, ja sam lazov i amd fanboj, molim vas, treba mi taj kljuc, ja zelim taj kljuc, drugovi ce da me postuju ako ga budem imao, cika pile smiluj se na mene, pomozi! Ja stvarno zelim da upalim prvi igru, necu da jedem i spavam dva dana, ima da je predjem prvi, ja mnogo volim GTA!
...meni nije jasno kako nisi dobio kljuc!?!? Ako si kupio pre-order, treba da dobijes pre-order a ne after release kljuc.
Da oni tu malo ne zeke mozda a?
Proveri ti jos jednom da se negde ne krije neki kljuc ili nesto... Ja sam, kad je izasao SWtoR, imao problema sa kljucevima jer su imali kljuceve za EU (a Srbija po EA nije u EU), pa sam bio dobio pre-order kljuc koji mi je vazio do dana izlaska igre, a onda je drugi kljuc poslat za aktivaciju igre... Tako da proveri ti lepo jos jednom sve...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.