GTA V Benchmarks - LinusTech - Quad Core odneo pobedu!
STRANA 2 OD 2
gang1978
@Daum
01.05.2015. 18:04
status: user broj poruka: 1661
Kao sto tebi nije jasno i kako kazes nisi dobio odgovarajuci odgovor tako i ti i svi slicni tebi meni niste jasni sta ti imas od tog hvaljenja Intela i sto penis i stalno nipodastavas rad svega sto nije Intel ili Nvidia ..isto pitanje i za ove druge AMDekice.
Sta se lozite ko Hrčci na Amerikance :)
:: O čemu ti pričaš? Porediš quad sa 8 threadova sa 8-core procesorom sa ugašenim HT? Ne razumem šta ti znači to, jel imaš ideju uopšte šta radi 5960X sa 16 threadova? Ne bih ja rekao da si video taj procesor, čak ni u Omicron fabrici.. :: :: :: Intelov i7860 nisam toliko testirao, ali 2770K i 5960x jesam i relano razlike su skoro u domenu statističke greške na 4.2 Ghz 8 jezgara vs. 8 trejdova :: :: Samo u sintetičkim testovima sam vidio razliku i to pod vlasništvom Intela, a realno, razlika je samo u soketu zadnjih 5 godina :: :: Napredak je manje od 5 % :: :: Znači svake godine dža bu, a realno 1% :: :: Krivac je AMD :: :: :: :: Problem je monopol od 2011 godine(nakon poplava, koje nisu razlog za povećanje cijena od 40% kompjuterske opreme) i poboljšavanju prodaje stare tehnologije po onome što je predstavila NASA 2008 godine u globalnom projektu razvoja tehnologija :: :: :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: :: :: ::
Ne bih znao o čemu pričaš ali mi deluje da ti smeta trenutno stanje na tržištu. Nigde nisam hvalio intel, niti pljuvao AMD tako da nemam zbog čega da se pravdam. Ono što mi je smešno jeste izmišljanje nekog fiktivnog 33% ubrzanja u zadnjih 5 godina za Intel što nije tačno.
Klasika, čim se povede polemika oko AMD-a kao prst u oko da se nabija...
:: stalno nipodastavas rad svega sto nije Intel ili Nvidia
Ako možeš citiraj me gde to radim pošto vidim da ti nije dosadno da se prepireš...
:: Pošto si tako iskusan i kažeš AMD ne menja socket ako možeš da mi nadješ 5 godina staru ploču koja podržava FX procesore cenio bih to... nisam 100% siguran dali podrzava konkretno fx cpu-e,ali je starija od 5 god i podrzava od 2 do 6 jezgara uz neki update bios-a http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3152#ov ova konkretno=extra za cenu=performanse,i iz iskustva zanm da nije za bilo kakav OC taj potencijal su joj ugusili nadam se da si dobio kvalitetan odgovor :: :: :: :: `navodno ,ce biti brzi jos 15%. 1.15 pomnozeno sa 1.15 je 1.33. ... a napredak je maksimalnih 33%... Za 5 godina! :: :: :: :: Objasnio si. Tako je. Ljudi kupuju iste procesore razlicitog imena 5 godina. E to je prava prevara. AMD je bar ostavio isti soket. A ovi i sokete menjaju i prodaju istu stvar lakovernim ljudima. A oni nalozeni kako imaju najnoviji ISTI procesor. Kakav je napredak 33% za 5 godina? Ako misli neko da je to puno, neka se seti gde su telefoni bili pre 5 godina, a gde su sada. :: :: :: :: :: ::
:: Nahebo si ako hvalis AMD na ovom forumu.... da zans nije iskljuceno,mozda postoji neki podforum dole u podrumu i onda ako pricas sleduje ti http://s.hswstatic.com/gif/inquisition-wheel.jp https://observadorcriticodasreligioes.files.wordpress.com/2014/10/spanish_inquisition.jpg :: :: :: :: `navodno ,ce biti brzi jos 15%. 1.15 pomnozeno sa 1.15 je 1.33. ... a napredak je maksimalnih 33%... Za 5 godina! :: :: :: :: Objasnio si. Tako je. Ljudi kupuju iste procesore razlicitog imena 5 godina. E to je prava prevara. AMD je bar ostavio isti soket. A ovi i sokete menjaju i prodaju istu stvar lakovernim ljudima. A oni nalozeni kako imaju najnoviji ISTI procesor. Kakav je napredak 33% za 5 godina? Ako misli neko da je to puno, neka se seti gde su telefoni bili pre 5 godina, a gde su sada. :: :: :: :: :: ::
Ma kakav prst u oko druze ja koristim Intel od 2008. godine pa na ovamo i samo sam jednom koristio AMD i to u periodu od 2003-2005, nije to problem vec me nervira to prepucavanje Intel vs AMD vs nvidia ..isti ste kao Partizan vs Zvezda :D
Razumeo bih da vas neko placa za to ali ovako ne vidim cemu to: - nije 33% vise je - 33% za pet godina - ne nije za pet vec za deset - ne to su sinteticki testovi - ne to je realan napredak - bolje 8 jezgara nego cetiri - ne bolje je 4+4 nego 8
alo bre opsutite se malo, zivite zivot.
:: Ne bih znao o čemu pričaš ali mi deluje da ti smeta trenutno stanje na tržištu. Nigde nisam hvalio intel, niti pljuvao AMD tako da nemam zbog čega da se pravdam. Ono što mi je smešno jeste izmišljanje nekog fiktivnog 33% ubrzanja u zadnjih 5 godina za Intel što nije tačno :: :: Klasika, čim se povede polemika oko AMD-a kao prst u oko da se nabija.. :: :: :: stalno nipodastavas rad svega sto nije Intel ili Nvidia :: :: Ako možeš citiraj me gde to radim pošto vidim da ti nije dosadno da se prepireš.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.