Imam i ja pozivnice ako trebaju nekome, sad proverih mail, nego za kolege ako ste igrali u skorije vreme pitanje da li su normalizovali igru tj balance jer se secam kad sam kupio Koenigsegg Agera R auto zajedno sa 2 druga da smo testirali i da smo dosli do zakljucka da je Stock auto bolji nego napumpan na P ako se dobro secam jer nisam igrao od kako smo to provalili ( jbt das 700k dolara u igri za koje ima da ti otpadne dupe i dobijes go k***c kad ga nabudzis ). Testirali smo brzinu i okretljivost auta znaci stock ne da je brzi i bolji za voznju nego je to bruka stock dogura do 420 km/h ko od sale ( 2-2.5 s ) a nabudzen jedva izvuce 340 km/h i to jedva i na slanom jezeru iznad Las Vegasa znaci pravcu samo takvom.
Ako je popravljena ce se ulogujem u igru pa ce mo igrati plus moja 2 druga 200 % pa cu vam dati i nikove.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
q su napravili, nebuloza ima samo tako, ono cisto vozim iz zebavanja, ako oces najj auto za p najbolji ti je ferrari, kupili smo ga i deremo sve zivo u trkama, osim kad igramo sa debilcinama koji nemaju skill da voze pa voze samo da bi protivnika skenjali, imbecili...
:: Imam i ja pozivnice ako trebaju nekome, sad proverih mail, nego za kolege ako ste igrali u skorije vreme pitanje da li su normalizovali igru tj balance jer se secam kad sam kupio Koenigsegg Agera R auto zajedno sa 2 druga da smo testirali i da smo dosli do zakljucka da je Stock auto bolji nego napumpan na P ako se dobro secam jer nisam igrao od kako smo to provalili ( jbt das 700k dolara u igri za koje ima da ti otpadne dupe i dobijes go k***c kad ga nabudzis ). Testirali smo brzinu i okretljivost auta znaci stock ne da je brzi i bolji za voznju nego je to bruka stock dogura do 420 km/h ko od sale ( 2-2.5 s ) a nabudzen jedva izvuce 340 km/h i to jedva i na slanom jezeru iznad Las Vegasa znaci pravcu samo takvom :: :: Ako je popravljena ce se ulogujem u igru pa ce mo igrati plus moja 2 druga 200 % pa cu vam dati i nikove :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.