...to sto si ti umislio u svojoj glavi da samo ti igras igre je tvoj problem, ja sam lepo rekao da imam poprilicno dosta vremena utrosenog u SW Battlefront, ne betu nego retail igru, na PC i na PS4...
A dal i je 20 ili je 25eur je totalno nebitno, jer je i sam origin smanjio cenu igre poprilicno iz gore navedenih razloga... ali da ponovim za one koji ne znaju da citaju, sjebali su igru, moraju da je prodaju da bi opravdali SW licencu, ...daj sta das samo da se proda...
Pozz...
:: Ne znam što se nerviraš toliko i postavljaš stvari kao da je tvoje mišljenje neka ispravna definicija svega, nažalost moraćeš da se pomiriš sa činjenicom da se nekima igra dopada inače ne bi ni bilo igrača, tu nema nikakve diskusije niti planiram da obrazložim sad deo po deo šta si prethodno pisao. Prihvati tu činjenicu.. :: :: Činjenica je da nisi igrao retail igru i samo vezuješ mišljenje po onome što si pročitao u review-ovima, i to je zapravo detinjasto razmišljanje.. :: :: 99% igrača? Daj mi neki dokaz za to ako nije problem? Da nisu anketu radili? Čudi me kako se igra prodaje uopšte onda.. :: :: :: - naravno da je igra 20eur, posto su shvatili koliko su usrali igru, moraju da navuku jos igraca... jadno je to kad kupis SW licencu a nemas kako da opravdas pare.. :: :: I ovo je primarna glupost koju si odvalio, nisu uopšte smanjivali cenu već sam pominjao nižu cenu na CDkey sajtovima što nije nikakvo merilo za kvalitet igre jer i Witcher 3 i Fallout 4 mogu da se nadju ispod 30 evra.. :: :: :: :: @Daum, deluje mi kao da si klecao na kolenima kad su ti iz EA dali nesto... hm hm.. :: :: Prihvati cinjenicu da je igra losa, i tu nema diskusije.. :: :: :: :: Da odgovorim na tvoje odgovore iz predhodnog posta :: :: :: :: - oruzja jedva ima da sa nabroji na prste obe ruke (11 mozda prst vise), i nema nikakve razlike izmedju imperije i rebela.. :: :: - spawn je toliko ocajan da u 90% modova pogines cim se spawna :: :: - naravno da nigde nije zvanicno nista receno, kako bi drukcije muzli pare.. :: :: - vozila? Zar ih ima? Imas AT-ST, koje se koristi za rejpanje rebela i to je to... O letelicama da ne pricam, uradjen je takav dumb down da bi dete od 2 godine moglo da igra... pateticno i jadno.. :: :: - nema recoil? Pa ti stvarno onda nisi ni igrao igru... recoil je ono kad opalis a digne ti pucu, to se cesto desava na blasterima u SW Battlefrontu, sto je jako jadno... jer stvarno ne vidim zasto su to ubacili... a da, da bi igra imala draz.. :: :: - taj Fighter Squadron je uradjen toliko dobro, da je igra iz `85 igrivij :: :: :: :: :: 99% igraca vidi ovu igru kao extremno los nastavak, ti si uspeo da se uglavis u taj 1% gde su 99% klinci do 7 godina koji vole piu piu i svetlosne efekte... e moj ti.. :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: MSI 970A-G4 :: :: AMD R9 280 :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: 1x 120GB SS :: :: 1x 750GB SATA I :: :: 1x 3TB SATA II :: :: Corsair 750T :: :: :: ::
na startu koliko je kostala i ako je neko hteo preorder + koliko je morao da doplati da dobije jos par mapa i 11 oruzija...a s obzirom da nema single player za tu cenu koliko je kostala NA STARTU BEZ POPUSTA je preterano...
A review je tu da bi bazirano na tome sta ima u igri i kakav je sam gameplay, pa samim tim odluciti da li vredi da se kupuje ili ne.
Igra je isla na Hype i na ime serijala a ostalo zanemarila Sreca moja da je nisam uzeo
:: ...evo sta ljudi govore, ovo je samo jedan snimak o Battlefrontu a ima ih podosta :: https://www.youtube.com/watch?v=9K_I2rysTp :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Igrao sam Betu i demo vikend na PS4 i igra je blagi uzas. Cisto za tvoju informaciju na PS4 BF4 ima standard izmedju 50-60 000 ljudi Black Ops 3 do 70 000 . Koliko vidim Sony ih drzi u zivotu zbog stanih akcija. Mogao sam da uzmem sve sa season pasom za 60 dolara otud verovatno i veci broj na PS4.
:: I naravno komentari ljudi koji je nisu ni igrali se i dalje gomilaju... sjajni ste stvarno :: :: ::
Reci da na PCu niko nista ne igra online je neverovatna glupost...mozda se ne igraju ove konzolaske igre XD Samo steam: Current Players Peak Today Game
854,002 1,056,960 Dota 2 577,626 639,856 Counter-Strike: Global Offensive 57,523 58,492 Team Fortress 2 47,966 53,579 Grand Theft Auto V 46,491 65,352 Football Manager 2016 44,459 50,523 ARK: Survival Evolved 38,426 48,046 Sid Meier`s Civilization V 35,793 38,129 Warframe 35,124 38,053 Rust 33,139 38,219 Garry`s Mod
:: Pa na PS4 je sve vece, na PC niko nista i ne igra online, i da igra, to je sitna cifra. :: :: Sta je tek sa GTA V Online, Destiny, COD svakako dominira, FIFA, NBA etc :: :: ::
PC ima samo 3 igre CS GO , Dota 2 i Team Fortress u velikom broju GTA V je samo na PS4 u broju preko 140 000 kao i na Xbone dok ovde jedva se drzi na 50 000..... PC ima svoje prednosti i svoju ponudu zato je najbolje imati obe stvari i PC i konzolu
:: Reci da na PCu niko nista ne igra online je neverovatna glupost...mozda se ne igraju ove konzolaske igre X :: Samo steam :: Current Players Peak Today Gam :: :: 854,002 1,056,960 Dota :: 577,626 639,856 Counter-Strike: Global Offensiv :: 57,523 58,492 Team Fortress :: 47,966 53,579 Grand Theft Auto :: 46,491 65,352 Football Manager 201 :: 44,459 50,523 ARK: Survival Evolve :: 38,426 48,046 Sid Meier`s Civilization :: 35,793 38,129 Warfram :: 35,124 38,053 Rus :: 33,139 38,219 Garry`s Mo :: :: :: :: Pa na PS4 je sve vece, na PC niko nista i ne igra online, i da igra, to je sitna cifra. :: :: :: :: Sta je tek sa GTA V Online, Destiny, COD svakako dominira, FIFA, NBA etc :: :: :: :: :: ::
:: PC ima samo 3 igre CS GO , Dota 2 i Team Fortress u velikom broj :: GTA V je samo na PS4 u broju preko 140 000 kao i na Xbone dok ovde jedva se drzi na 50 000.... :: PC ima svoje prednosti i svoju ponudu zato je najbolje imati obe stvari i PC i konzolu ::
World of Mods igraju balkanci i poljaci jer je free, niko pametan, a i izasla je za PS4, i bolje izgleda tamo, i bice garant vise ljudi jer nema glupih modova i ostalih noob sranja.
Jedino sto priznajem na PC/Mac je by Blizzard i to je to. :D
Poenta je steam a sto se LoL-a tice kao World of Warcraft i Guild wars 2 to su druge price konkretna je tema FPS a tu PC samo nudi CS GO i Team fortres ostalo je na nuli... PC nudi da kazes 10 naslova i to je to i svi su bajati poprilicno...
:: Lupa gluposti nas dejzi po ko zna koji put. Jel znas ti da u LOL-u te decurlije ima koliko ukupno u svim pc igricama zajedno :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.