Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
nfs pro street problem
STRANA 2 OD 2
nvidia8800 Re: Re: Re: Re: 02.01.2008. 22:45 #37911

status: user
broj poruka: 168
3D Mark ne priznajem kao softver uopste, ma koliko bio cenjen i postovan kod pojedinaca jer smo svi svesni da je behcmark test jedno a realne aplikacije nesto sasvim drugo. Stoga, nema potrebe za objavljivanjem nekog 3D marka koji inace pokazuje oko 13000 bodova svega pri rezoluciji 1280x1024 i default podesavanjima. Inace, bavim se 3D modeliranjem i projektovanjem tako da mi je najbitnije da u tom segmentu imam dobru masinu a igrice, hm, znate kako ih igram - 10 minuta i uninstall, ne znam da li sam kao klinac presao dve do kraja.

POZDRAV

:: I meni je da kazem cudno obzirom da znam koliko moze da ima FPS-a na GTX-u.Inace ima lepo na benchmarku mark test za Crysis gde je lepo izlozeno tacno koliki je prosek.Inace
:: @nvidia8800@ kad imas vec takvu konfu sto ne bacis neki score na benchmark bot?Lepo bi bilo videti takav score za 3D Mark 2006!P.S.Taj Cooler Master je samo PRO nije Modularan?Ja imam M1000W i prezadovoljan sam,mislim da nema boljeg napajanja,bar tako kazu testovi
::
:: :: Mislim da ovo nije tacno sto si napisao. Naime, posedujem sledecu konfiguraciju
:: :: Intel Core 2 Quad QX6850, 3GHz, 1333MHz FSB, OC na 4.2GHz, uz Thermaltake Big Tower pro 760 hladjenje na tecnos
:: :: 6GB DDR2 Geil Black Dragon (5-5-5-15) na 1066MHz
:: :: 2x8800GTX, 768MB, SL
:: :: 1000W Cooler Master RP
:: :: 2x500GB Segate RAID
:: :: Asus Striker Extreme 680
:: ::
:: :: i Crysis ide na tolikim FPS-ovima kao sto ti pises za GTS 320MB u single modu. U pitanju je Vista x64 verzija, podesavanja Very High, rezolucija 1280x1024, bez AA sa drajverima verzije 169.28 za Vistu x64. Znaci, toliko koliko ti kazes ide jedino na nekim medium podesavanjima ali i u to ne verujem posto par drugara ima 8800GTS 320MB, slicne konfiguracije i ne izvlace preko 35FPS-ova na medium podesavanjima, DX9 naravno na XP-u 32-bit
:: :: Ili jedino ako su tebi neka druga podesavanja. Ovo je naravno samo digresija posto na neke tvrdnje moram da odgovorim... nemam nista licno ni protiv koga, samo jednostavno ovo ne moze biti tacno ni u kom slucaju za GTS 320MB. Forum pratim i citam, retko pisem ali nekad moram da napisem neku rec digresije
:: :: S` postovanje
:: :: ::
:: :: :: Ovo je konfa
:: :: :: CPU - Core2Quad Q6600 @ 3.25GH
:: :: :: MB - Gigabyte GA-P35-DS3
:: :: :: RAM - 4GB Geil Ultra (4-4-4-12) @ 866 MHz (zbog OC-a
:: :: :: VGA - ASUS 8800GTS 320MB (@ Core:650 i Mem:2GHz (DDR)
:: :: :: HDD - 2xWD800JD (RAID0) + WD2500K
:: :: :: ostalo nije bitn
:: :: :: Prosečni FPS u Crysis-u je oko 40-45 fp
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60432. Broj poslatih odgovora: 647780.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs