Izgleda da su ga upropastili sa ovim 8.11 update-om. Teze-sporije se ulazi u igru. Ima vise lag-a i ping-a. Jutros redimo uopste nece da udje ni na jedan server. Jel` zna neko o cemu se radi?
Svima laga sjebali su servere nesto i ruski i evropski ali tako je bilo i sa proslim update-om prvih 2-3 dana nije moglo da se igra normalno.Na forumu pise da rede na tome da srede lag i ono kasnjenje kad te pogodi granata a dmg se prikazuje sa zakasnjenjem.Ispravice oni to mnogo kinte se vrti igrom tako da im se ne isplati da je upropaste.
Ma kako su PL Moroni od letos poceli jednom mesecno da izbacuju apdejtove igra je sve gora, kad sam poceo da igram 30.09.2012. ping mi je bio 29-40 a sa svakim novim apdejtom samo je rastao i sad je 90-150. Neverovatno kakve budale tamo rade.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Do 0.8.0 je sve bilo ok e onda su pocele graficke izmene i dorade nerf artija i ostala sranja i od tad je igra sve gora.Na wg forumu svi zivi pljuju igru sto i treba ovaj zadnji pech je doneo samo probleme a oni ne znaju sta ce pa juce podelili ljudima po dan premijuma.Ako nastavi ovako da laga i da fps varira ko blesav mnogo ljudi ce odustati od igre.Na ebay-u vec ima da se kupi nemacki acc za 30-50e sa brdo tir 10 i premijum tenkova.A toliko su se hvalili da ce sa novim pecom resiti probleme iz predhodnog nove mape nova grafika i od svega jedno veliko NISTA!!!!
Ma da i ja sam rekao mojima u klanu da necu igrati do god one MORONCINE iz WGa ne poprave ovu brljotinu, jedino sam juce igrao sa tenkovima koje jos uvek razvijam da uzmem samo X2 sa premijumom i nista vise. Jednostavno ne vredi zivaca, em sto ima sve vise malih idijota koji samo jurcaju po mapi em toliko laguje da je to nenormalno.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
da dali su ali je danas izasao event za dan zaljubljenih i kao event traje od 12 og tako da je premium zato a ne zato sto su im sjebani serveri .... kakvi magarci boze
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Nisam igrao WoT od sredine proslog meseca pa me zanima jesu li malo `nerfovali` Centurion Mk I (8 tir) sto se tice preciznosti i brzine nisanjenja zadnjeg topa u ovom zadnjem patch-u 8.11 ? :/ Skroz sam zaboravio te podatke pa me zanima :)
Nisam bas siguran da li da otvaram novu temu povodom ovog problema, posto mi na samom forumu WoT-a niko nista ne odgovara. Naime, upravo sam pokusao da instaliram WoT na sveze instalirani win7 32bit, i naisao na problem da igra ne moze da se konektuje na server, gde mi salje sledecu poruku Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.
Prvo sam skinuo cisto wot_install_eu, gde mi je nakon instalacije i pokretanja launchera izbacivao ovu poruku. Potom sam skinuo ceo game client, instalirao, pokrenuo launcher i opet mi je izbacio istu poruku. Na istoj konfiguraciji i istom netu sam vec bez problema igrao igru tako da nije problem u kompu... Trazio sam vec preko neta 2 dana, ne mogu da nadjem resenje...
Da li ti je windowsov firewall aktivan? Ako jeste, predpostavljam da si dopustio wot-u da se konektuje kada si prvi put pokrenuo igru nakon instalacije? Osim toga, da li koristis neki third party firewall ili mozda neki security suite koji zajedno sa antivirusom ima svoj firewall? Moguce da je tu iz nekog razloga blokirano - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Problem se nastavlja i kada iskljucim firewall, a sto se tice samog pristupa serveru, stvarno ne znam sta moze da ga blokira. Kada unesem u pretrazivac adresu http://update.worldoftanks.eu/ pretrazivac mi izbacuje poruku Google Chrome could not connect to update.worldoftanks.eu. Ne znam gde bih mogao da vidim sta jos moze da pravi problem...
Resetovao sam ruter i resio problem. Provalio sam tek kad nisam uspeo na pola sajtova da se konektujem da tu nesto ne valja, mada mi jos uvek nije jasno sta to nije valjalo...
Sta su bre uradili sa WoT-om najnovijim update-om? Jedva da imam 15-20fps na ozbiljnoj masini: MBO Asus M5A97 R2.0 CPU AMD FX8350 RAM KHX 4X4GB 1600 Beast GPU MSI GTX670PE HDD 2X150GB Raptor TFT Viewsonic VX2370Smh-LED dok sam ranije imao i po 80-90fps (koriscenjem V-sync-a sam drzao na stabilnih 55-60fps).
hahaha sad updejtujem i ja, fx8320 i amd 5770, ranije je ovo islo na 50 fps ali ako je kod tebe tako lose, ja bolje ni da ne pokusavam - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Ja sam krenuo sa max podesavanjima kao i do sada ono kao sto rekoh 15-20fps. Potom smanim na High ista prica. Cak i na Medium. Zatim sam ponovo vratio na max a pojedine parametre za koje sam smatrao da su manje bitni samanjio sam na Hight odnosno Medium i opet ista prica. Do duse nakon nekoliko odigranih partija sam primetio velike oscilacije FPS-a od 10 do 60. Ne znam, mozda jos nisu sve ispeglali.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.