Ne igram je vise od pola godine. Cak mi je ostalo skoro 3000 zlata na accountu. Kad bih mogao da prebacim na WT...ehhh
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Igram toliko dugo, i nisam se iznervirao nikad kao do sada, kad je ovaj naslov u pitanju. Cemu ovaj update da mi je znati.... :: :: Od 35 do 60fps na max, isto toliko i na med itd. S tim sto kad smanjis na med, grafika je mega kanta. Jednostavno upropascuju igru lagano. :: :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: :: ::
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: to je to, znas znanje.. :P znas da fotelju jos nisam uzeo, ali to mi je sledeca stavka posle grafe, i onu sto si mi preporucio, razbija.. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 C :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Ti si druze jos i dobar. Ja sam stavio na min. podesavanja i jedva izvuce 20-25fps. Nesto tu debelo nije u redu ali ne mogu da provalim o cemu se radi.
Nisam bas najbolje skapirao sta treba konkretno uraditi. Jedino sam u jednom od postova video da treba izvrsiti update driver-a. Ne bi bilo lose ako bi mi malko pomogao.
Meni sve normalno radi kao ranije, mozda 10-20 fpsa manje ali uvek sam imao preko 100, jedino sto malo laguje kada se pojave one nove animacije kad leti kupola i slicno
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
I kod mene isto, ranije FPS isao do 92 a sad jedva 67 i to retko. Sve drzim na MAX. jer drugacije jednostavno i ne igram ali mislim da je ne prihvatljivo da mirujem sa tenkom, nista oko mene se ne krece i u jednom trenutku je 61 a u sledecem 49 fpsa. Videh i na forumu lik ima R9 290 i ponadao se da ce u odnosu na staru 660 imati vise kad ono oko 60 fpsa, pa me to malo tesi. .-)
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.