Sunovrat igre je poceo one godine kada su proglaseni za najbolju Online igru godine,pa se malo opustili,digli noseve,bla bla bla... Mada meni je sve jedno,igram i dalje i ne opterecujem se nekim stvarima :)
To si dobro reakao, druze. Redovno se desava (u random battles) da u timu ima toliko budala-debila koji bez ikakove taktike jurnu napred i naravno izginu ko zecevi. Druga varijanta je da velika vecina ostane u bazi ili neposrednoj blizini iste te `suprotstavljeni` tim dodje, opkoli i pobije sve do jednog. Rezultat je svakako isti.
Wot gamplay je ostao isti kao i na pocetku jedino sto ne valja je ubacivanje zaltne municije za srebro, tj. previse je jeftina pa ljudi mogu da se izivljavaju sa tom municijom.
Sto se,bre,nervirate oko `debila,nubova,kukavica` ? EU1 u svakom momentu ima 120k igraca online. Od tih 120k mozda 10% brine o taktici,WN-u,pobedi. Ostali udju,pun gas,rokanje i nazad u garazu po novi tenk. Ako hocete ozbiljniji vid igranja wot-a,onda lepo u neki klan pa na CW,ili team battles ili bilo koji drugi mod osim randoma. Zato se i zove random,nema pravila. Isto je tako i u War thunderu u arkade modu,ista scena. Ali zato imas simulation battles ili realistic battles pa cepaj sine,dokazuj skill. Kad bi ste videli random na ruskom serveru pomislili bi ste da je EU majka majcina i ne bi ga menjali za zivu glavu :)
Nisam primetio, nego ja sam juce ugrabio zadnji voz. U toku dana je moglo bez problema! Nego kada sam dosao kuci s posla, ajde da burazeru pokupim koje zlato kad ono isteklooooo....
... jel` se nesto desava sa igrom-serverima? Kod mene ping mnooogo oscilira. Penje se na 700 pa padne na 30-40 a uglavnom se vrti oko 200. To se do sada nije desavalo. Moze li da bude `neki drugi razlog` osim `internetski`.
Meni radi bez oscilacija,dosta unazad,znaci nije do servera. Vidi ako si slucajno na EU2 pa da predjes na EU1,drugi savet nemam :(
:: ... jel` se nesto desava sa igrom-serverima? Kod mene ping mnooogo oscilira. Penje se na 700 pa padne na 30-40 a uglavnom se vrti oko 200. To se do sada nije desavalo :: Moze li da bude `neki drugi razlog` osim `internetski` :: :: ::
Ma kakvi. Ista prica na oba servera. Sada ide na 750 pa vrati do 150. Potom se vrti na 500 do 650. Moze li da bude neki drugi problem, hardverski ili softverski?
:: Ma kakvi. Ista prica na oba servera. Sada ide na 750 pa vrati do 150. Potom se vrti na 500 do 650. Moze li da bude neki drugi problem, hardverski ili softverski :: :: ::
Da li neko moze da mi kaze kako `neko` ko igra WoT moze da zna na startu bitke moguci procenat pobede/poraza? Vise puta sam bio u prilici da vidim da `neko` iz mog ili protivnickog tima napise recimo 41% Win i sl. Igram WoT dosta dugo ali to nisam provalio (do duse nije me ni zanimalo do sada).
Pa XVM. Pokazuje ti statistiku igraca, broj borbi, procenat pobeda i WN8 efikasnost u WOT-u. U opcijama XVM na sajtu, mozes da podesis da ti pokazuje mogucnost pobede ali sta ce ti to kad to nema veze s` vezom.
:: Da li neko moze da mi kaze kako `neko` ko igra WoT moze da zna na startu bitke moguci procenat pobede/poraza :: Vise puta sam bio u prilici da vidim da `neko` iz mog ili protivnickog tima napise recimo 41% Win i sl :: Igram WoT dosta dugo ali to nisam provalio (do duse nije me ni zanimalo do sada) :: :: ::
Ma ne treba mi nego me prosto zanimalo. Jos bitka ne pocne a `neko` napise ono u fazonu `41% win, gotovo je, ajd` da se predamo-ispoubijamo izmedju sebe`.
Čim te zanima, onda ćeš i da instaliraš, a to je jedan od načina da se igra pokvari. XVM - ili extended visual mod(ification), prikuplja statistiku svih igrača a mod u igri prilikom učitavanja meča, pokupi sa svog sajta datu statistiku, i na osnovu toga, izračunava postotak - verovatnoću pobede. Negativne strane toga su: nije u potpunosti tačno, već, recimo oko 2/3, dalje, umesto na igru i sledeće poteze, igrači se usredsrede na promatranje tuđih rezultata, zatim, igra se sporije učitava i upadaš pred kraj odbrojavanja a nekada i posle toga, dalje, kad vide da imaju velike šanse za pobedom, ponekad ceo tim igra kao grupa idiota, srlja i izgine, a kad pobedi - NIKADA ne uživa u tome jer mu je to već XVM predskazao, odnosno, upropastio slast, u suprotnom, ako su šanse male, timovi su skloni (pogotovo jurioci statistike) da se ne bore, da se unapred predaju pa im ispaljivanje municije dođe kao trošak, i onda ili puste da ih ubiju da bi smanjili štetu na minimum, ili se kriju po rupama pokušavajući da omoguće protivniku da zauzme bazu a da oni prežive... U tvojoj rečenici je pravilan zaključak čemu najčešće vodi xvm, e, u grupnim borbama, ima malo više smisla, ali izaziva iste greške plus sjebe vreme u odbrojavanju koje je ključno za dobar početak. Savet - odjebati.
Budale računaju na sreću.
:: Ma ne treba mi nego me prosto zanimalo. Jos bitka ne pocne a `neko` napise ono u fazonu `41% win, gotovo je, ajd` da se predamo-ispoubijamo izmedju sebe` :: ::
apsolutno si u pravu i slazem se sa tobom ali za jednu stvar je i dobro imati .Dok nisam prodao akaunt koristio sam xvm ali samo iz jednog razloga... Posto sam igrao uglavnom arty ( znam mrzite me 90% vas koji i dlaje igraju WOT) Xvm mi je sluzio samo da mi pokaze ljubicaste da znam koga prvo da gadjam kad ga vidim i nizasta vise i mogu ti reci da u top tirevima je meni znacio i dosta puta pomoglo da pobedimo (naranvo pricamo o random borbama) a za sve ostalo Pisko je sve 100% upravu sto je napisao i stvarno verovatnoce i ostale gluposti nista ne znace. p.s prica ti neko koje odigrao preko 30 000 borbi :)
Dobro dodje da pokaze sta od koga mozes da ocekujes tokom partije. To je sto se tice statova. XVM sadrzi i onaj dmg counter sto ti je u levom gornjem uglu pored pinga,last position spotted na mapi takodje.
procitaj jos jednom sta je pisko napisao problem kod xvm je to sto `slabiji` igraci kada vide u timu `zajebane` igrace misle da je to vec gotova pobeda i da mogu laditi jaja sto moze da prodje u manjim tirovima u vecim C e sad to sto neko ima velik xvm ne znaci da `zna` igrati nego je smrdljivi statisticar(`botanicar`koji stoji iza grma i ceka da neko spotuje da on nabija jos veci xvm) igra samo OP tenkove trenutno je popularna nemacka hevi linija 9 tir ranije helket i serman recimo i jos samo ovo xvm `strasno` utice na zivce ako imas `no life` odigranih partija
:: Dobro dodje da pokaze sta od koga mozes da ocekujes tokom partije. To je sto se tice statova. XVM sadrzi i onaj dmg counter sto ti je u levom gornjem uglu pored pinga,last position spotted na mapi takodje.
Procitao sam ja dobro i prvi put. Nisam ja uputio kritike ni na ciji post,samo sam dodao da XVM kao program nije samo statistika nego i par addona sto imas u ingame interfejsu. Inace se potpuno slazem sa tvojim i sa njegovim postom. :: procitaj jos jednom sta je pisko napisa :: problem kod xvm je to sto `slabiji` igraci kada vide u tim :: `zajebane` igrace misle da je to vec gotova pobeda i da mog :: laditi jaja sto moze da prodje u manjim tirovima u vecim :: e sad to sto neko ima velik xvm ne znaci da `zna` igrati neg :: je smrdljivi statisticar(`botanicar`koji stoji iza grma i ceka da nek :: spotuje da on nabija jos veci xvm) igra samo OP tenkove trenutno j :: popularna nemacka hevi linija 9 tir ranije helket i serman recimo i jo :: samo ovo xvm `strasno` utice na zivce ako imas `no life` odigranih partij :: :: :: :: :: Dobro dodje da pokaze sta od koga mozes da ocekujes tokom partije. To je sto se tice statova. XVM sadrzi i onaj dmg counter sto ti je u levom gornjem uglu pored pinga,last position spotted na mapi takodje.
Ma kakvi druze. Pogresno si me procenio. Samo sam hteo da saznam o cemu se radi. XVM me jednostavno ne zanima. Nisam ga instalirao niti cu to uciniti. WoT igram bez `ikakvih` dodatnih `pomagala` a cuo sam da ih ljudi koriste. Igra mi jos drzi paznju, mada mislim da je dosta `upropacsena` na prvom mestu od samih autora.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647760. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.