Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Tanks
STRANA 23 OD 27  
banoza Re: m60 ili obj 907? 18.12.2014. 16:42 #575411

status: user
broj poruka: 49
Imho obj 907. Zavisi od tvog play stajla,ja sam uvek vise bio med nego heavy igrac,pa bih uzeo 907. Sloping takodje neuporedivo bolji na 907-mici,armor bolji za nijansu. Sta ja znam,individualno je,ali ovako na blic,objekat. :)

:: sta uzeti
::
:: Asus CUcore 6770 1g
:: msi 870-c4
:: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh
:: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3
:: Hitachi 500g
:: lc600
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Tier X 121 24.12.2014. 10:46 #576003

broj poruka: 1563
`Ajd` ljudi pomagajte sa nekim savetima, sugestijama i sl.
Pre neki dan (kada je pocelo ovo pojevtinjenje u WoT-u) sam kupio tier X 113 i 121. Sa 113-icom kidam. Ide mi stvarno dobro. S druge strane sa 121 ne mogu da se sastavim. Da li je do mene ili konstantno upadam u idiotske timove, ne znam. Cini mi se da igram kao i sa WZ-120 i dr. medium tenkovima pre njega. Jednostavno ne znam vise kako da igram sa mrtvim 121. Prima pogotke samo tako. Oklop kao da mu je od papira. Malopre me T110E3 unistio jednim pogotkom a imao sam pun zivot.
Mozda neko ima ovaj tenk ili je igrao s njim?

peki22 Re... 24.12.2014. 11:11 #576004

broj poruka: 2936
Ne znam za problem ali evo ti dan premijuma 2015WGNY

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

zbunjeni Re: Tier X 121 24.12.2014. 11:11 #576005

broj poruka: 107
igraj ga kao hevija ima dobru cev izbegavaj brda ako je moguce i nemoj sam igrati

:: `Ajd` ljudi pomagajte sa nekim savetima, sugestijama i sl.
:: Pre neki dan (kada je pocelo ovo pojevtinjenje u WoT-u) sam kupio tier X 113 i 121. Sa 113-icom kidam. Ide mi stvarno dobro. S druge strane sa 121 ne mogu da se sastavim. Da li je do mene ili konstantno upadam u idiotske timove, ne znam. Cini mi se da igram kao i sa WZ-120 i dr. medium tenkovima pre njega. Jednostavno ne znam vise kako da igram sa mrtvim 121. Prima pogotke samo tako. Oklop kao da mu je od papira. Malopre me T110E3 unistio jednim pogotkom a imao sam pun zivot
:: Mozda neko ima ovaj tenk ili je igrao s njim
bomid Re: @peki22 24.12.2014. 11:17 #576007

Hvala za kod druze.

@zbunjeni Ok, hvala

banoza re 121 -113 24.12.2014. 11:29 #576009

Razlika je u stilu igranja posto je jedan hevi jedan medium. Stvar koja karakterise ta dva tenka,kao i vecinu kineza je losa depresija i los hull armor. Sto ce reci,treba da gledas da budes `hulldown` sto je cesce moguce. Hulldown = u slobodnom prevodu,da drzis `telo` tenka pogotovu donju plocu sakrivene. Tesko je zbog lose depresije,to stoji. Kupola im je manje-vise ok,koliko moze biti. 121 ima dobar gun,bez obzira na depru.A to sto te je E3 izduvao,to je ammorack.Obzirom da ima ~300mm penetracije sa ~750 alfa dmg-a,nije cudo sto je prosao kroz tebe kao kroz karton :) Sve u svemu,pilaj dalje,krenuce na bolje :)
bomid Re: @banoza 24.12.2014. 11:48 #576013

Ok hvala. Sto se tice stila igranja nisam nista promenio u odnosu na tier IX (WZ-111 1-4 i WZ-120). Uvek sam igrao napadacki i sa oba tenka nesto izmedju stila za teske i stila za srednje. Dosta dobro je to islo. Medjutim sada sa tier X razlika je 100%. Sa 113 skoro uvek guram napred prvi, bijem se i prolazim dobro. Dok sa 121 katastrofalan ucinak. U startu sam krenuo da igram naravno kao sa srednjim tenkom, ne ide. Probao sam da budem izvidjac, takodje ne ide. Nema potrebnu brzinu a dosta lako ga buse. Na kraju sam odigrao par partija kao teskas (po savetu `@zbunjenog` i tu je neki polovican uspeh). Jos mi je ostalo da probam kao destroyer ili mozda kao Spg (naravno zezam se).
No hvala u svakom slucaju, teram dalje pa cemo videti.

phoboskv Blur 24.12.2014. 15:29 #576033

broj poruka: 940
Je l`primetio neko da je sa ovim novim patch-om 0.9.5. poceo da se javlja neki cudan efekat na tenku u pokretu? Kao `blur` ili nesto slicno. Zamucuje teksture dok se tenk krece. Cim stane, sve je ok. Da ne zna neko slucajno kako se to gasi? U opcijama nisam nasao.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

banoza Re: Blur 24.12.2014. 16:18 #576040

Imas motion blur opciju u opcijama.

:: Je l`primetio neko da je sa ovim novim patch-om 0.9.5. poceo da se javlja neki cudan efekat na tenku u pokretu? Kao `blur` ili nesto slicno. Zamucuje teksture dok se tenk krece. Cim stane, sve je ok. Da ne zna neko slucajno kako se to gasi? U opcijama nisam nasao
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
bomid Nije brate do mene. 24.12.2014. 18:00 #576050

Ceo dan igram u idiotskim timovima, ne znam samo kako. Ja dobro odradjujem svoj posao. Na izgubljenu partiju zaradjujem po 800-1000 exp i 30-50k para, te sijaset raznih awards-a. Ubivam po 3-5 tenkova a dobijem jednu od deset partija.

phoboskv Re: Re: Blur 24.12.2014. 22:09 #576069

Hmmm. bilo je na max....ali tako je oduvek, a tek sa ovim novim patchom je pocelo da zeza.

Ugasio sam ga i sad je sve ok.

:: Imas motion blur opciju u opcijama
:: :: Je l`primetio neko da je sa ovim novim patch-om 0.9.5. poceo da se javlja neki cudan efekat na tenku u pokretu? Kao `blur` ili nesto slicno. Zamucuje teksture dok se tenk krece. Cim stane, sve je ok. Da ne zna neko slucajno kako se to gasi? U opcijama nisam nasao
:: ::
:: :: Tell the Spartans, stranger passing by
:: :: that here obedient to their laws we li
:: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
bomid Danas totalno obrnuta situacija 25.12.2014. 12:13 #576116

Sa 121 pobedjujem a sa 113 gubim a igram potpuno isto kao i uvek. Znaci 99% zavisi od kompletnog tima. Ako su u timu idiotic, mozes da igras kao zmaj, ne vredi nista.

bomid Ne bih da ispadnem paranoik 27.12.2014. 15:34 #576313

...ali cini mi se da autori skoro svakodnevno j... WoT i nesto menjanju (okop, preciznost, probojnost i dr.). Evo primera. Teram 113 i proteklih dana par puta sam bio u situaciji 1 na 1 sa IS-7. Svaki put sam ga pogadjao i probijao prednju gornju i donju plocu. Danas, ista situacija, gadjam ga 4 puta i nista, ni da ga dirne. O oklopu da ne pricam. Prethodnih dana u 99% situacija nisu mi mogli nista a danas me lupaju ko kantu, cak i VII i VIII tier.
Volim ovu igru i aktivno je igram vise od 3 godine (na 3 naloga ukupno preko 35K borbi) ali cini mi se da mi polako kida i poslednje nerve.
spasic87 Re : 27.12.2014. 20:55 #576357

broj poruka: 393

Nista cudno.Skoro svakodnevno redi se silent buff i nerf pokusavaju da balansiraju igru ali tako zeznu onoga ko navikne na jedan tenk jer se desi da se on svakog dana drugacije ponasa isto je i sa artiljerijama.Onaj ludi SerB je pricao o tome a pisalo se i na forumu wot-a.
Trenutno tenk koji je prejak u svom tiru je T29.
phoboskv Re: Re : 27.12.2014. 21:01 #576358

T29 nije `trenutno` prejak u svom tiru. Oduvek je i bio!

:: Nista cudno.Skoro svakodnevno redi se silent buff i nerf pokusavaju da balansiraju igru ali tako zeznu onoga ko navikne na jedan tenk jer se desi da se on svakog dana drugacije ponasa isto je i sa artiljerijama.Onaj ludi SerB je pricao o tome a pisalo se i na forumu wot-a
:: Trenutno tenk koji je prejak u svom tiru je T29.
mixer93 Re: 27.12.2014. 22:32 #576365

broj poruka: 4187
Stoka obicna, pohlepna. To su oni! Niko jos ovako nije bio pohlepak kao ova djubrad.
Ne mogu partiju da dobijem tri dana vec, sve poraz za porazom, da li napravio 5k dmg-a ili nista.

bomid Re: @mixer93 27.12.2014. 23:12 #576367

To si druze totalno u pravu. Isto se i meni desava. Po 5-6 partija za redom odigram extra. Napravim dosta stete, zaradim dosta exp-a, para i sijaset awards-a ali na kraju poraz. Onda se desi jedna partija uz ku... izginem na startu tako iznerviran a moj tim `mos misliti` pobedi, pa opet u krug. Katastrofa sta su napravili od igre. Sve mi zivce iskida.

djokosrb A da svi vi momci 27.12.2014. 23:43 #576371

broj poruka: 6876
Kao sav normalan svet(Ja),batalite ovo sranje,igra je bila predobra kad je izasla i tamo otprilike kad su ubacili novi engine.Ali sve posle toga je prava katastrofa.Skinuo pre neki dan sa ortakom(ne igram vec godinu i po dana),odigrali 2 sata,odmah posle toga shift+delete.

Dete Partizana

Pisko Re: Re : Dark WOT 28.12.2014. 08:39 #576381

broj poruka: 6672
Potražiću (kad se lično iznerviram) tog SerB-a i njegovu pisaniju, zato što sam i sam došao do sličnih zaključaka još poodavno. Imam i napisano a ovaj forum i jedan post su premali za ceo tekst. LM, ukratno moja tvrdnja i ideja - slaže se sa ovim sumnjama koje su iznesene, plus, to nisu sumnje, dosta toga sama ekipa WG-a je i napisala, jedino što oni javno kažu da je deo podešavanja i `engine`-a igre - tajna. To je taj deo koji mi `otkrivamo` a u stvari smo ga zanemarili kada su nas upozoravali. Ja tvrdim da, kad god wg `poklanja` nešto, pogotovo xp i gold, on to posle naplaćuje kroz diktirani match-making nakon akcija, ja ga zovem `kazneni`. Kod ovako dugih akcija kao što su praznične, kazna počinje odmah, ali poklonjeni premijum dani to `pokrivaju`, uglavnom ste ipak iznad nule To radi na osnovu personalnog rejtinga koji nije onaj koji se objavljuje, već tačno uzima psihološki profil vajig igrača, stil igre itd. KOJI NIJE JAVAN, pogotovo ga nema na xvm-u, i sparuje timove koji nemaju nikakve šanse da pobede iako je po zvaničnom MM-u sve OK (sraz tirova, hp-a i vrste tenkova). U random timu su srljajući tenkovi, pitchke koje kampuju i ne pomažu i noob artiljerije, tako da svi izginu u roku od 2 minuta koji prema xvm-u vrede ili ne vrede, a tim gubi 100%. Ukratko, koliko ti `daju` nekim poklonom, bar deo `vrate` kaznenim MM-om. Ovo se odnosi na većinu igrača, ne sve. Neko igra i u tim timovima koji nas rasturaju, zar ne? Dalje, kazneni MM se zarađuje na osnovu prijava - a pre i posle ban-ova u igri, i to, kako za one koji su prijavljeni, tako i za one koji često prijavljuju. Vreme trajanja je ograničeno i kraće je od `kazne` posle `besplatnih` akcija. Jedini lek je timska igra (timovi, čete, cw-i i stronkholdi) jer, ona NE ULAZI u balans u igri na koji wg non-stop utiče i prati ga. (previše hellcat-a - nerf, evo jučer, vidim da je buff-ovan, premalo ovog - buff, itd.) To jeste izluđujuće pogotovo kada naviknete na neki buff koji vam se ukine, ali će vas sigurno naterati da potrošite još para i vremena da bi grindali nešto drugo. A bez obzira na vašu balkansku prostotu, ti ljudi koji to prave, od toga žive, i zvanično nam ne naplaćuju ništa, kao google, ali, našli su način na koji smo sami pristali, pa to ti je. Svi moraju da zarađuju i da žive, ne samo mi. Cool down, što pre shvatite, pre ćete se prilagoditi ili dići ruke, i jedno i drugo je pametnije od nerviranja.

Budale računaju na sreću.

:: Nista cudno.Skoro svakodnevno redi se silent buff i nerf pokusavaju da balansiraju igru ali tako zeznu onoga ko navikne na jedan tenk jer se desi da se on svakog dana drugacije ponasa isto je i sa artiljerijama.Onaj ludi SerB je pricao o tome a pisalo se i na forumu wot-a
:: Trenutno tenk koji je prejak u svom tiru je T29.
bomid Re @Pisko 28.12.2014. 10:22 #576388

To je to brate, svaka cast za post. Sve sto si rekao, stoji. Ja sam takodje to primetio ali sam sebi `objasnjavao` ono kao `ma neomoguce`, `nemoj biti paranoican` i sl. Igram je veoma dugo i mamu joj j.... jos uvek me nekako privlaci a ne mogu da se ne nerviram.

phoboskv Potpisujem 28.12.2014. 11:17 #576393

Ne postoji igra koja vise moze da me iznervira od ove!!!

Jadna moja devojka sta trpi i koje psovke slusa svako vece

bomid Re: @phoboskv 28.12.2014. 13:35 #576407

Dok sam igrao PES, to je bila igra koja me je najvise nervirala. Zbog nje sam sam izlupao silu gamepad-ova i tastatura. Prestao sam da je igram. Svakih 7 dana `ajd` u radnju po gamepad ili tastaturu. Nisam mogao vise da je podnesem...finansijski. WoT opasno preti da od PES-a preuzme vodecu poziciju. Juce sam recimo u trenutcima nerviranja, da bih izbegao odlazak u radnju po novu tastaturu, toliko lupao dlanom o dlan da sam na levom napravio modricu. Naravno to je bilo propraceno najsocnijim psovkama koje samo srpski jezik moze da pruzi.

phoboskv Re: Re: @phoboskv 28.12.2014. 16:36 #576433

Brat moj.

Pa ja sam zbog PES-a sam sebi lupao samare iz sve snage kako ne bih porazbijao i konzolu i gamepadove i drugara sa kojim igram, a koji podjebava .... ali ovo...

Ovo me mnogo vise nervira. Samo sam sad nasao nacin kako da se kontrolisem. Dok pobedjujem sve je super, kad odigram dobro, a izgubimo i tad je ok, ali kad ja zaserem ili glupi WG sa svojim resenjima, e onda posle prve takve partije gasim WoT i odradim 30ak sklekova. Tako do naredne prilike. Prva partija koja me iznevira, gasim igricu i ajd zdravo.
Koje sam samo psovke izmislio igrajuci WoT... Skoro sam jeo jabuke i bile su 2 - 3 na stolu. Kad sam napravio neku glupost u igri, a koja je bila ucestala to vece, od besa sam uhvatio jednu povecu ajdaru i odvalio je pesnicom da su se komadi razleteli po meni, monitoru, tastaturi i zidovima. To je bio kraj. Od tada, prva partija koja me iznervira rezultuje gasenjem WoT-a.

Provalio sam da u poslednje vreme igram u serijama. Naidje 5-6 dana kad rasturam, a onda dodje period od 2-3-4 dana kad ne mogu da se sastavim.

A jos mi privlaci paznju, mamu im ...

:: Dok sam igrao PES, to je bila igra koja me je najvise nervirala. Zbog nje sam sam izlupao silu gamepad-ova i tastatura. Prestao sam da je igram. Svakih 7 dana `ajd` u radnju po gamepad ili tastaturu. Nisam mogao vise da je podnesem...finansijski. WoT opasno preti da od PES-a preuzme vodecu poziciju. Juce sam recimo u trenutcima nerviranja, da bih izbegao odlazak u radnju po novu tastaturu, toliko lupao dlanom o dlan da sam na levom napravio modricu. Naravno to je bilo propraceno najsocnijim psovkama koje samo srpski jezik moze da pruzi.
bomid Re: @phoboskv 28.12.2014. 17:44 #576441

Brate tako sam se slatko smejao citajuci tvoj post. Manje-vise i kod mene je ista situacija. Moram probati to sa sklekovima, moglo bi da bude dosta korisno.

TurboForce Pitanje 06.01.2015. 09:47 #577312

broj poruka: 302
Da li moze da se promeni mail na WOT nalogu?

STRANA 23 OD 27  
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647759.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs