Može sve za pare. Promena mail-a je de-fakto prodaja-kupovina naloga. Mnoštvo kretena je `kupilo` naloge na wot-u, ALI, bez promenjenog odnosno, bez da kupe i lozinku e-mail naloga na koji se wot nalog vodi, i onda su lepo originalni preprodavači, uzeli pare i vratili sebi nalog za dž. Isto važi i za broj mobilnog telefona za koji se veže wot nalog, pošto nepošteni preprodavači (ali i kupci, jer je cela transakcija ilegalna po wot pravilima) preko broja mobilnog resetuju lozinku i preukradu nalog nakon uzimanja para.
Budale računaju na sreću.
:: Da li moze da se promeni mail na WOT nalogu :: :: ::
Moze ali cimanje je kao da uzimas kredit od banke.Moras da pises ticket wot-u i treba ti debeo razlog kako bi ti odobrili promenu meila.Procedura je takva, kao sto rece Pisko zbog kupo-prodaje naloga i raznih prevara.
ne mozes bez fona da promenis lozinku,jer kad menjas sifru, posalju ti kod porukom na mobu da ukucas na sajtu..tako nekako,nznm tacno jer ja nemam nalog spojen sa telefonom.ali znam sigurno da ako ti je nalog spojen sa fonom ne mozes nista bez njega zbog zastite naloga!
Pre par dana dok sam igrao WoT dva moram da kazem idiota sa ovih balkanskih prostora a iz druge drzave (koja je nastala raspadom SFRJ) isprozivase me zbog `nickname-a` `VELIKASRBIJA333` da ne kazem `naduvase me`. Nakon partije sam pokusao da otkucam nesto u chat modu ali sipak . Izadje mi prozorce da sam `banovan` zbog `Inappropriate nickname` do 09.02.2015. Ne mogu da verujem da 3 pune godine koliko imam otvoren ovaj nalog nisam imao problema a sada se nasle budale da mi ih naprave. Da li moze sta da se uradi po tom pitanju osim da se da 2500 golda da se nickname promeni?
Za susede, komšije. Zato ga i prijavljuju. Alergični su oni posebno na to. Pa, ovi iz WG-a su banovali lika koji je imao nik `Krajina`. A i ne kvakam čemu takvi nikovi sa epitetom `Velika`?
....da ne otvaram sad novu temu. Jel jos nekog od vas gusi ping u igri,sad,trenutno,preko sbb-a ? Totalna katastrofa,uopste ne moze da se igra,ping pici do 400,pa padne,vrtim se i skacem ko budala,a nisam primetio da jos nekog na serveru zeza,odnosno da se zali. Proverio moju konekciju,savrsena je,nista me ne opterecuje....koji mu je k...? Server ipak,a ?
....da ne otvaram sad novu temu. Jel jos nekog od vas gusi ping u igri,sad,trenutno,preko sbb-a ? Totalna katastrofa,uopste ne moze da se igra,ping pici do 400,pa padne,vrtim se i skacem ko budala,a nisam primetio da jos nekog na serveru zeza,odnosno da se zali. Proverio moju konekciju,savrsena je,nista me ne opterecuje....koji mu je k...? Server ipak,a ?
Da ne otvaram novu temu,ajde neko ko igra wot bas dugo ako moze da se javi na mail,hteo bih samo par pitanja da postavim. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Prvo da se zahvalim svima na pomoci oko wot-a. E sada jos jedno pitanje desava li se ikome da mu igra zakuje u sred borbe i da mora da resetuje racunar kao meni.. desi mi se neka 2-3 puta u toku dana.. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Meni se dešava ali ne da zakuje nego da izleti na desktop, ali stvarno retko. Verovatno je do modova ako ih koristiš. Ako ne koristiš modove onda treba tražiti uzrok u drajveru za grafiku ili malo promeniti setovanja u igri pa testirati...
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647755. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.