Najjace da ce tebi da je usmerimo :), nego Sky ako nisi odigraj Half Life 2, Half Life 2 Episode 1, Half Life 2 Episode 2, igrica je odlicna Half Life 2 Episode 2 izasao pre godinu-dve dana, ali igra ima pricu :), i sto je najvaznije neces je lako preci :).
Pozdrav!
:: ...i da nebi spamovali vise preusmerite tu cicu kod cika Sky-a na obuku.Malo cemo se druziti,nista vise.Hehehe..Volim ja te kitties : :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ne mislim konkretno na Half Life serial vec generalno.. Batman,sto,igra nije losa,dobre ocene je dobila.Trenutno nema nista drugo sto bi zadovoljilo moje kriterijume. Sve zavisi i od impresije,ne mora igra ni da bude nesto posebno `ozbiljna` a da bude zanimljiva i privlacna.
Ma nema frke :), igrao si ti dosta igara pre nego sto sam ja znao sta je komp :). Vidim da ste se zarazili, i ja bih se verovatno zarazio, ali takve igre mi postanu dosadne posle nekog vremena jer se sve to ponavlja, slicno koa Prince of Persia, Assasins Creed,...
Pozdrav!
:: Ne mislim konkretno na Half Life serial vec generalno. :: Batman,sto,igra nije losa,dobre ocene je dobila.Trenutno nema nista drugo sto bi zadovoljilo moje kriterijume :: Sve zavisi i od impresije,ne mora igra ni da bude nesto posebno `ozbiljna` a da bude zanimljiva i privlacna :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Lepo ti ja kazem da skines Wolf 1-cu,meni nije jasno o kakvim problemima ti pricas,ta igra dolazi na jednom cd-u i nesecam se da se iko zalio na nju ili je patch-ovao.Cak mislim da ni instalacija nije potrebna(copy-paste).Probaj pa javi.
Vec sam se privikao na grafiku danasnjeg doba.Pre mi nije smetalo da odigram i nesto ranije.Ma doduse,ima da instaliram i da picim.Valjda se necu razocarati. Ja sam dobijao te neke sugave verzije ko ce ga znati,bilo davno.Posle je vreme proslo i vise se nisam ni osvrtao..
Ja licno mislim da je grafika bolja od svih RE-a.A sigurno nije tipa WTF is that.Imas i Sniper Elite ako volis snajpere i relativne sunjalice,meni je licno odlicna.
Jedna od najboljih igrica ikad po meni Dark Messiah,mada ukupan utisak kvare optimizovanost,bagovi a i gameplay su mogli bolje odraditi,ona mi predstavlja sors endzin igrica :)
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Ja nisam imao problema sa Dark Messiah,nisam primetio nikakav bug.Mozda zato sto imam full retail verziju.Igricu sam presao jedno 3 puta i sad cu ponovo da je instaliram kad malo zahladni..
Po meni najača igrica je Halo 1 i 2 2-ku sam prešao par puta em lepa grafika (jedna od najboljih kad je izašla) lepa priča i jedna od retkih koja radi kako valja na PC a da je sa konzole Još da negde navatam i 3-ku.. a to taman sad kad dođe zima Pozdraw
Gameplay je ocajan, odnosno ne zelim da se naviknem na nemogucnost kretanja dok drzim oruzje upereno u more zombija od kojih ne mozes da pobegnes ako ne spustis isto.... Sto se tice grafike, ok je, prica onako, vec istrosena. FPS mi ne spada ispod 42, sve na high sa 8x AA. U svakom slucaju, nije me zainteresovala i necu je igrati. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Igra je odlicna.Definitivno je treba odigrati uprkos losim kontrolama. `Zagonetke` nisu uopste teske za resavanje a boss-ovi nisu uopste teski za ubijanje,samo treba da se uhvati caka.Neki se boss-ovi ponavljaju i vise puta zavisno od nivoa.
Meni je tematika krajnje ne zanimljiva, zombi i ti tripovi. Ali je sama igra je zanimljiva i engine koji je pokrece iz razloga benchmarak koji se dobija uz nju :) Grafika je zaista kvalitetna i na jako zavidnom nivou a koga interesuje moze da pogleda u linkovima sta mu je potrebno od trenutno dostupnog hrdvera da bi imao maksimalni uzitak u ovoj igri.
AMD je u...o motku i na polju CPU-a i na polju GPU-a, sto moze da se zakljuci iz samog testa. i5 750 2.67ghz - 101fps PII 965 3.4ghz - 86fps i5 2.67ghz VS PII 3.4ghz, sta bi tek bilo da su na istim klokovima? Ko zna mozda je ovo pokazatelj performansi nehalem arhitekture u naslovima koji tek treba da se pojave :)
ma kakav torrent matoriiiii...Kidaj sa Warez-BBa jer tamo imash RELOAD `ambalazzu` + interchangeable links koji sve dosta ubrzavaju,zar ne?
Ja se opredelio za Megaupload jer je faca digao komade od 400mb.pa ti vidi..to ti dodje otprilike 1h da svuchesh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
PRObaj nove `isterivache duhova`..i ja poput tebe spadam u veterane zabavnog softvera, pa pomislih da ce ti se dopasti ako se secash capcom_ovog serijala josh sa 5.25 disketa...
Ma samo probaj, dopasce ti se, provereno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Igra ima stvarno dobru grafiku.Cak i prica nije losa,ima dosta primese i avanture tipa Tomb Raider i sl.Moze se reci da je u neku ruku i kreativna.Malo smaraju oni domorodci-zombiji,to je tacno ali sve ukupan dozivljaj je ok.
Odlicna je grafika ali ti je masina jos bolja.I ako ti slike bas nisu neke,sa ovim sto se vidi mogu samo reci da si se lepo udesio sa kompom.Budi iskren jel imas oko 2k evra do sada ulozenih u kuciste?Opet napominjem iz ovoga sto se vidi vredelo je svaku paru.
Pozz
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ako racunam monitor imam preko 3k + vodeni sistem koji ne racunam..Toliko o iskrenosti. Sta da ti kazem,uzivam u poslednjem dinaru sa najvecim mogucim zadovoljstvom.
Green Green Grass Of Home
:: Odlicna je grafika ali ti je masina jos bolja.I ako ti slike bas nisu neke,sa ovim sto se vidi mogu samo reci da si se lepo udesio sa kompom.Budi iskren jel imas oko 2k evra do sada ulozenih u kuciste?Opet napominjem iz ovoga sto se vidi vredelo je svaku paru :: :: Poz :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
samo jos drkni meckin znak na njega,jer uskoro ulazis u polovnu C klasu.Samo se nadam da ce uskoro izaci nesto extra graficki zahtevno(sa razlogom)pa da vidimo te screenshot-ove,jer ovo sada neverujem da izvlaci vise od 40-50% iz te tvoje shatl varijante.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.