Skinuo, kopirao, radi extra, utisci na osnovu 3 minuta voznje za razliku od grida kola ne klize ko da su os papira, oseca se tezina, malo je realnije, ali ja jedva igram na tastaturi, moracu sa volanom
Ma nis` , zezam te bre .).....uglavnom da....al cimnes me na msn pa ce se dogovorimo.....
ajd nek neko lepo pronadje resenje i za ovaj shit da igramo online i bice ok .)
Ajd uzdravlje
:: Wtf, koji kavez :), svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :), ali zato petkom subotom i nedeljom moze se nosimo :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Gile ko ti drma kavez :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
...e ljudi, za one koji nemaju extra konekciju, ima u prodavnici `warez` skupih stvari `bb` da se kupi ripovana verzija igre, koju sam ja skinuo cisto da probam, nema instalacije, samo se pokrene, a teska je 2.5GB, pa ko voli nek izvoli...
rip obicno nema pozadinsku muziku i video zapise u karijeri, ...nada ja to nesto i ne slusam niti gledam...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Na tastaturi je dosta lakse igrati,mnogo preciznije i osecajnije.Volan prouzrokuje lag pa treba da se naviknes i da imas malo ostrije reflekse da bi usao u semu.Sve u svemu igra je odlicna.Poceo sam da gradim karijeru i ide mi fino.
Da.. jbg :) na kraju RE5 ti se otvara professional mode i mozes da biras ribu da igras s njom isto imas neki mod merc.. sve u svemu odlicna igra.. sto se tice NFS Shift ima par bagova koji mi idu na zivce!!!!!!! npr. trava na start position `putu` kad kreces trku.. crno nebo, pustis replay kazaljka npr u BMW za gorivo kuca gore dole ko luda.. a kod bugatti vayron-a ne puni svih 1001hp kako i kad igras nego do 300 samo..
Inache omiljena kola u NFSS su mi: Bugatti Vayron, Lamborghini Reventon, Porsche Carrera GT, Chevrolet Corvette Z06, Dodge Viper SRT10, Chevy Camaro, Pontiac, Zonda R.. i najjaca mapa Nordschleife!
@Ognjeni Ma nis :), pogledaj mail :), hvala Kovletu (ne psuj) sto je Beretaxx dao linkove, a on posle meni, hvala obojici :).
Pozdrav!
:: Ma nis` , zezam te bre .).....uglavnom da....al cimnes me na msn pa ce se dogovorimo.... :: :: ajd nek neko lepo pronadje resenje i za ovaj shit da igramo online i bice ok . :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Wtf, koji kavez :), svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :), ali zato petkom subotom i nedeljom moze se nosimo :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Gile ko ti drma kavez :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao
18.09.2009. 23:22
status: user broj poruka: 976
Ma to nije bilo nista uvredljivo, mi se to nesto zajebavamo, a jel rade
:: @Ognjeni Ma nis :), pogledaj mail :), hvala Kovletu (ne psuj) sto je Beretaxx dao linkove, a on posle meni, hvala obojici :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ma nis` , zezam te bre .).....uglavnom da....al cimnes me na msn pa ce se dogovorimo.... :: :: :: :: ajd nek neko lepo pronadje resenje i za ovaj shit da igramo online i bice ok . :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Wtf, koji kavez :), svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :), ali zato petkom subotom i nedeljom moze se nosimo :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gile ko ti drma kavez :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao
19.09.2009. 01:28
status: user broj poruka: 4527
Ko se radi ne boji se gladi....nego provaljujte kako se igra shit online, navukoh se...jbg kad sam ku*va za grafiku :D
Ajd uzdravlje
:: Ma to nije bilo nista uvredljivo, mi se to nesto zajebavamo, a jel rade :: :: :: :: @Ognjeni Ma nis :), pogledaj mail :), hvala Kovletu (ne psuj) sto je Beretaxx dao linkove, a on posle meni, hvala obojici :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ma nis` , zezam te bre .).....uglavnom da....al cimnes me na msn pa ce se dogovorimo.... :: :: :: :: :: :: ajd nek neko lepo pronadje resenje i za ovaj shit da igramo online i bice ok . :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Wtf, koji kavez :), svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :), ali zato petkom subotom i nedeljom moze se nosimo :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gile ko ti drma kavez :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Po meni je Grid, za klasu bolja igra. Ovaj SHIT sam deinstalirao posle 20 min. a Grid 2 kad izadje ima da ga otera u totalni zaborav. NFS je odavno propao, bar je to moje misljenje.
Odigram onu prvu trku Time Trial i posle toga onu regularnu sa bmw Kupim svoj auto, krenem trku i kako da zeleno svetlo za kretanje, samo crash i error
c2d 1.6ghz graph ati 4850 1gb 3 gb ram
ja kontam da mi se to mozda desava zbog procesora jer, kod drugara, instalirano sa istim diskom i radi a njegova konfa je: c2d 3.0 graph ati 4670 512mb 2gb ram
ako neko zna u cemu je problem, ili treba jos neka informacija, neka kaze, hvala
Grid je mozda za klasu bolji od NFS Undercover-a a od Shifta nemoze da se poredi ni grafika ni fizika zvuk nista, ne znam koji komp imas ja sam presao i grid i nfss i shift je po meni najbolja voznja za PC sto se tice grafike , a ko hoce simulaciju nek igra Live for speed S2
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.