:: A gde ima da se kupi razor 1911 :: EDIT:Nasao sam ga :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: Razor 1911 :: :: :: :: :: ::
Za razor treba steam. Skidajte SKIDROW izbacili su proper, za koji ne treba steam. Ako ste skidali one verzije bez leka(kao ja) nadjite LUKSi installer.
Skidam SKIDROW. Mislim da je bolja zbog zaobilaženja Steam-a, a u nfo-u stoji da su skinuli Steam i sa multiplayer-a. Citiram: `We removed the protection from the multiplayer exe too, but if you want the true multiplayer experience on Steam servers - Buy it! ` Valjda ce hamachi/Garena/Tunngle biti u funkciji...
stavio sam da instalira ali nigde ne vidim kako ide progres instalacije...stavio u koji da ide foldewr i nista se na oko ne desava...to tako treba ili? izvini na smaranju ova igra mi je bas bitna:)
Ma nema problema :D Installer nema progress bar, ali luksi kaze da ce za oko pola sata da se instalira na bilo kom kompu, e sad to zavisi od snage kompa, kod mene je bilo 10min. Stavi u neki prost folder npr C:\CoD6 i proveravaj velicinu. Kad bude oko 11GB gotovo je.
:: stavio sam da instalira ali nigde ne vidim kako ide progres instalacije...stavio u koji da ide foldewr i nista se na oko ne desava...to tako treba ili :: izvini na smaranju ova igra mi je bas bitna: :: :: ::
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported Memory: 1 GB RAM Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c Hard Drive: 12GB of free hard drive space Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
al jedna od najboljih sigurno, meni je za sad favorit Dragon Age: Origins i Batman Arkham Asylum, te dve su mi najbolje ove godine za sada, a ovaj CoD kad predjem onda cu reci misljenje... I ja skidam Skidrow takodje. Bice nocas gotovo, a sutra cu probati.
Batman je klasicna decija igrica deinstalirao sam je posle 20 min.Dragon age origins, nju sam igrao sat vremena plafon i deinstalirao jer osim lepih boja i solidne grafike, gameplay je sranje jer podseca na strategije sto i mislim da jeste samo moderna 3d strategija! Call of duty kao i sve first person shooter igre je neuporedivo bolja!!
jos jednom kazem, kad izadje elder scrolls 5 i assassins creed2 sve postale mogu da p...!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Kako moze Batman da ti bude decja igra ? Ovaj deo je ozbiljno uradjen sa odlicnom pricom i gameplay-om... Igra je ubedljivo jedna od najboljih i najzanimljivijih ove godine. A Dragon Age nije za svakog, ocigledno nisi ljubitelj RPG zanra, jer to je punokrvni RPG i veze nema sa real time strategijom !
:: Batman je klasicna decija igrica deinstalirao sam je posle 20 min.Dragon age origins, nju sam igrao sat vremena plafon i deinstalirao jer osim lepih boja i solidne grafike, gameplay je sranje jer podseca na strategije sto i mislim da jeste samo moderna 3d strategija! Call of duty kao i sve first person shooter igre je neuporedivo bolja! :: :: jos jednom kazem, kad izadje elder scrolls 5 i assassins creed2 sve postale mogu da p... :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Batman je veoma dobra igra...Mozda cak i igra godine...Vidim da hvale dosta i taj Dragon Age..Isprobacu i njega ali cim predjem Risen-a i CoD6...Moram posebno pohvaliti Risen...Za sve ljubitelje dobrog RPG-a topla preporuka...
This is usually part when people start screaming
:: Batman je klasicna decija igrica deinstalirao sam je posle 20 min.Dragon age origins, nju sam igrao sat vremena plafon i deinstalirao jer osim lepih boja i solidne grafike, gameplay je sranje jer podseca na strategije sto i mislim da jeste samo moderna 3d strategija! Call of duty kao i sve first person shooter igre je neuporedivo bolja! :: :: jos jednom kazem, kad izadje elder scrolls 5 i assassins creed2 sve postale mogu da p... :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Ovo za Batmana je jedna od najvecih gluposti koju sam mogao da procitam na forumu.Igra je jednom recju FENOMENALNA.Bice sigurno proglasena medju top ten igrica godine.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.