Ubisoft Confirms Ongoing Development of Far Cry 3 !
STRANA 3 OD 3
imarkovic
H-nitro >
08.12.2009. 01:26
status: user broj poruka: 19081
de iskopa bre ovo, coece, pa znas li ti od kad je ovo sve prevazidjeno, ko ce to da igra, od svih ovih sto si naveo, jedino sto valja, ili je valjalo je WorldOfGoo, DeusEx i Enclave, ajde i Fable tu i tamo, ovo ostalo je malo onako morbidno, a ja bih dodao i Legacy of Kain+SoulReaver, avantura extra, ali sve je to matoro, iz doba Undying, koja je tada pobedila kao igra godine, ali ne vredi, previse je to sve matoro, to jedino za nekog ko ima jos uvek neku MX440, pa posto ne moze nista da igra, onda te starije igre...
e, sad sam se setio jedne fine igrice koju sam prljio sa burazom, skinuta je sa konzole, zove se Cocoto Kart RACER, posto vidim da gotivis race igre, eto, ova je u drustvu VRH.
pa jesu starije ali su dobre a naveo sam ih iz glave jer znam da nemaju losu grafiku da ni sad ne mozes da ih igras, fable je bila igra godine ipak, tesko da od novijih igara ima toliko dobrih da se navede, ima al se izbor suzio poprilicno dosta.
Ko voli voznje sa krsenjem od novijih pa ne bas tolik ali iz 2007-8 onda flat out 3 ultimate, ja mislim da ce biti dobar battlefield 1943 posto je 2142 ispao iz `kolovoza`
e i za ovu igru Cocoto Kart RACER probacu je tanx dude, ako volis da mozgas i ako je vec nisi igrao isto starija sa odlicnom grafom click and point Syberia 1 i 2. enjoy
jao, mojne brate Syberia me taaako smara, a Sacred i Diablo su ok, a sto se tice Fallout-a, to mi je isti fazon kao Pankiller, samo sto je pain neprejebiva u glupoci, konkurencija je i Serious Sam HD, jedino sto je vadi malo grafika..
dobra kolekcija samo mala izmena za mene, ac, fallout 3, fc 2(prvi i nisam igrao), silent hill, pes06(ovi novi mi se ne svidjaju uopste, samo grafika i to je to, nema menager kao u fifi i zato uvek cu fifu da praktikujem), nfs shift i gtr2(zakon voznja), cod 4 5 i cod4mw2, splinter cell(predobra igra), onda i batman(uprkos svemu ta igra je fenomen i uopste nije za decu, mozda su likovi takvi kakvi su ali ipak je to po stripu, i tacka.) onda volim i medieval total war, empire total war, i imam jos neke extra igre(trenutno imam 150 giga igrica snimljeno:), ali kad vidim kolko ste vi odigrali ja ispadam onda i normalan, salim se :D
I ono sto mislim za fc3, samo da ne bude onako smorno kao fc2, igrica fc2 je fenomenalna i ima pricu i to dobru, ali ako se igra vise od sat vremena to je smor nevidjeni zato sto se bitke ponavljaju i protivnici vracaju, fali joj malo vise dubine kao sto ima mass effect(koja je po meni jedna od najboljih ikada igra! odigrao sam sve side i main questove, ukenjao sam se od igranja:) Zato se nadam da ce fc3 da bude dosta poboljsan u pogledu price i radnje same igre, ako ne onda nista samo cu snimiti da uzivam malo u grafici ali bez neke preterane potrebe da je igram, i tako, laku noc.........
:: Assassins Cree :: Oblivio :: Far Cry :: Silent Hill serija :: PES serija :: GRI :: Witche :: Call of duty serija :: Splinter Cell serija :: :: to su igre... :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Pa mene je cyberia onako zainteresovala kad sam je igrao, i poprilicno je teska, isto jos jedna mnogo dobra stara igra desperados wanted dead or alive, painkiller je neprevazidjena glupost, osim Ssama, rekao sam da je jedino will rock konkurencija koja je ujedno i odlicna igra
fc3 ne bi bio los da izmenu nacin igranja da nebude dosadan ko drugi deo, jos ako bi imao atmosferu kao prvi wicked sick ali nece tako da se oslanjam na igrivost, mene je dosta zanimala igra Turok sa odlicnom grafikom....
Sam presao za dva dana,igra je monotona po meni,nista specijalno..Grafika je ocajna ,texture su blagi uzas,kao da je pravljena pre 10 godina.Ko je igrao King Kong igricu od Peter Jackson-a setice se kakva je tad bila grafika pa moze da uporedi sa turokom jer su igre relativno slicne bar po praistorijskim zivotinjama!
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.