Pa be!!! postavi link odakle si skidao i koji lek treba da se koristi :)) ja sam skinuo onaj clone dvd i nece da mi pokrene instalaciju, tj odmah na pocetku prijavi error :((((
:: Ja sam juce skinuo igru,probao sam nesto vrlo malo radi normalno sve... :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Ili bolje receno 10 godina kako je proslo, pa msm red je malo da se podsetimo kako je to bilo i da uzivamo :))
:: Sta nismo :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vi ste se obradovali sa ovom igricom ko da ste dobili na lotu jbt :: :: Pozdrav : :: :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: :: :: :: ::
Jel zna neko da li moze sc2 koji je skinut sa torrenta uz org cd keys normalno da funkcionise online tj na battlenetu? I ako moze,da li bi se neko ko ima sc2 koji funkcionise normalno iscimao da mi nareze to za neki kesh,poludecu baguju mi svi torrenti net mi radi kao djubre a imam org keys.
Simple, registrujes SC 2 key na battle net, kada to odradis, imaces da skidas sa Blizzardovog downloadera igru (full speed :)), otkud ti vise org keyeva :), gde se to deli :).
Pozdrav!
:: :: :: :: Jel zna neko da li moze sc2 koji je skinut sa torrenta uz org cd keys normalno da funkcionise online tj na battlenetu :: I ako moze,da li bi se neko ko ima sc2 koji funkcionise normalno iscimao da mi nareze to za neki kesh,poludecu baguju mi svi torrenti net mi radi kao djubre a imam org keys.
:: Pa be!!! postavi link odakle si skidao i koji lek treba da se koristi :)) ja sam skinuo onaj clone dvd i nece da mi pokrene instalaciju, tj odmah na pocetku prijavi error :(((( :: :: :: :: Ja sam juce skinuo igru,probao sam nesto vrlo malo radi normalno sve... :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: ::
Skinuo retail verziju sa warez-a i rld crack, single radi bez problema. ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Najeftinije što sam našao je 5.5 k din. Da nebude reklama pitanja na pp. Inače po meni vredi kupiti igru, ovo će se igrati online i za 5 god slično kao warcraft 3
ne radi, kada udjem u `play versus A.I.` ispise `No content found` i ne mozes da kreiras igru...`bem li ga, sredice uskoro i to... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Si legao da odmoris? Nije ovo crack 2 vec pise (Starcraft 2 crack rld bla bla) Ista stvar, 109MB
Edit: Par kritika, jedinice se jako lose krecu, guraju jedna drugu, tako da ako ih vise imate i treba da prodjete do jakog neprijatelja preko mosta ili nekog drugog uskog prolaza imacete manjih problema (nemoguce je bilo sta isplanirati) jedinice ne mogu da idu i da pucaju nego stanu u mestu zatvore prolaz i izigravaju topovsko meso. Sirina prolaza je maximalno 2-3 marauder-a sto je imbecilno. Iskreno, mene uzasno nervira, pa reko` da podelim sa vama i cujem druga misljenja... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
:: Si legao da odmoris? :: Nije ovo crack 2 vec pise (Starcraft 2 crack rld bla bla :: Ista stvar, 109M :: :: Edit: :: Par kritika, jedinice se jako lose krecu, guraju jedna drugu, tako da ako ih vise imate i treba da prodjete do jakog neprijatelja preko mosta ili nekog drugog uskog prolaza imacete manjih problema (nemoguce je bilo sta isplanirati) jedinice ne mogu da idu i da pucaju nego stanu u mestu zatvore prolaz i izigravaju topovsko meso. Sirina prolaza je maximalno 2-3 marauder-a sto je imbecilno. Iskreno, mene uzasno nervira, pa reko` da podelim sa vama i cujem druga misljenja.. :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
E jbg, i mene to nervira uzasno, taj propust je i u starcraft 1 bio, kad ili se zaglave na nekom mostu ili na nekom uskom prolazu pa te onda tamane samo tako ili se neprijateljski AI zaglavi pa ti njega potamanis :)
:: Si legao da odmoris? :: Nije ovo crack 2 vec pise (Starcraft 2 crack rld bla bla :: Ista stvar, 109M :: :: Edit: :: Par kritika, jedinice se jako lose krecu, guraju jedna drugu, tako da ako ih vise imate i treba da prodjete do jakog neprijatelja preko mosta ili nekog drugog uskog prolaza imacete manjih problema (nemoguce je bilo sta isplanirati) jedinice ne mogu da idu i da pucaju nego stanu u mestu zatvore prolaz i izigravaju topovsko meso. Sirina prolaza je maximalno 2-3 marauder-a sto je imbecilno. Iskreno, mene uzasno nervira, pa reko` da podelim sa vama i cujem druga misljenja.. :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Realno ne volim ni blizzard ni blizzardove igre osim starcraft-a. Opet se ti gilence pravis pametno...ja sam igrao starcraft `98. godine, ali sam se nadao da ce te stvari promeniti/ispraviti... A da ne pricam o zaglavljivanju, sad su dodali kod supply depot-a, da moze da se u zemlju spakuje, ali turret ne moze ni da leti ni da ode u zemlju i tako SCV ti ostane zarobljen. Nije ni cudo sto su cekali 10 godina, da su izdali pre igra bi popila opasne kritike...
@Alphacore Ne znam tebra, ja sam skinuo retail verziju i na nju ubacio rld crack, kad izadje crack sa kojim skirmish radi radice sigurno...
@Gare Jbg, izgleda da nemamo mnogo izbora... ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
@erestun Ne pravim se pametan, nego sam igrao Starcraft 2 duze nego ti :), usao u diamond ligu top 10 itd. :).
Igra je mnogo laksa od prvobitnog starcraft-a, ulaz ces da zatvoris sa 3 supply depota, turret u multiyu ne postoji (postoji samo onaj anti air, anti ground nema) imas bunker (bunker ti je glup ne pravi). Marauderi nece da ti se zaglavuljuju ako im ojacas stimpack. Inace da ti dam ideju, ojacas stimpack, ojacas usporavanje marauderima i bijes zealote na sledeci nacin, bacis stimpack udaris, povuces se udaris povuces se itd. :). SCV ne moze da ti nikad ostane zarobljen (nikad mi se to nije desilo), a ako ti se nekim slucajem desi medic ce da ga izvuce, medic je obavezna jedinica kao marinac u svakoj partiji :). Igrao sam i ja Starcraft ali tek negde 2003. godine :) i to sam se slogirao kakva je igrica. Starcraft mrzim, Starcraft 2 obozavam.
Za terrane ti treba dobar micro za protoss-e dobar macro, kao i za zergove :).
Ako pocne protoss da ti se duva po kampanji spusti mu jedan EMP kod ghost-a :).
Sa terranom se branis prvih 10 minuta, posle kada izadjes sa mass vosjke, mogu samo da te gledaju :). Vise pravi vojske manje turreta :).
90% fightova koji se dogadjaju ju multiyu su na malom prostoru. Igra je dobra, ali su jednostavno neke rase prejake. Zerg>Terran>Protoss
Ljudi imam problem... pokusavam da nabacim skirmish za taj reloaded, ali na trecem koraku nailazim na nemogucu prepreku za moj Win 7 (x64). Naime trebao bi uraditi ovo:
3. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II Retail
Rename it to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II
I jednostavno ne dozvoljava mi da promenim naziv tog podfoldera. Promenim ga ja i cim pritisnem enter on ga vrati na ovo Retail. Sve ostalo mi je dozvolio da preimenujem i sve glavne foldere mogu da preimenujem (npr. ovo \Blizzard Entertainment mogu da promenim, ali ovaj nejgov podfolder StarCraft II Retail ne mogu da promenim). Da li to ima neke veze sa Win 7, i ima li mi pomoci?
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.