Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dragon Age 2
STRANA 3 OD 3
bunjevac re 10.03.2011. 07:44 #303936

status: user
broj poruka: 578

Ništa novo nisam primetio ,malo sam razočaran.Sve je isto kao i prvi deo s tim da i komande malo zezaju.Grafika je jedino ok svaki quest je gotovo identičan,samo se odigrava na drugom mestu.Konzole ubijaju pc definitivno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lik7777 re 10.03.2011. 08:32 #303942

broj poruka: 283
Jel nekom rade ovi dlc-i????

ps: igrica je prekratka presao sam je za nekih 9 sati..... :(
bagyy82 :) 11.03.2011. 01:08 #304213

broj poruka: 195
Najbolje da je prekratka.Prica losija nego u prvom delu ali nije losa.12 sati igranja i drzi me jos,znaci moze da prodje :)

Erestun Re: re 11.03.2011. 02:52 #304219

broj poruka: 1797

::
::Konzole ubijaju pc definitivno

Nazalost, moram da se slozim sa tobom....
Moraju da pojednostave igre, a slepci sa konzolama ne znaju nista ko volovi...
Najvise mrzim kad mi neko kaze, `ma kad se zavalis u trosed ispred velikog ekrana` popizdim. Sta?! To kao sa PC-em ne moze, pa i lepse da izgleda... Jebem ti ljude i njihovu cud...
Alphacore ... 11.03.2011. 10:08 #304240

broj poruka: 624
Kampanja u prvom delu meni je trajala 22h,sa ponekim side questom.A to da se 2. deo zavrsi za 9h,ne verujem i ne zelim :(
Mora da si samo protrcavao kroz igru...

i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S

raic re 11.03.2011. 10:14 #304241

broj poruka: 9006
Znam samo da ne mogu da se nateram ni da probam igru posle pročitanih komentara ovde i drugde, dobro, prvo moram da se nateram da obrnem poslednjih par sati prvog dela. Tačno ono čega sam se plašio, sad nam sam ostaje da stisnutih palčeva čekamo the witcher 2... i skyrim.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

Gare87 sve sam se iznervirao 12.03.2011. 03:32 #304467

broj poruka: 4725
da li ima i kako moze, ako moze, da automatski podesim taktiku, nesto kao preset, a ne svaki put da podesavam takticke slotove rucno?? ovaj opet debilni AI, stavim mu da me leci automatski ispod 50% healtha on tamo se bije pa pogine, i nikad nema autosave igra, nego sam malopre izginuo i moram otpocetka da im podesavam taktiku i da kupujem armore i oruzija, a na to sam potrosio dobrih 45min :@ :@
Ako nema obrisem je i necu se nerviram sa glupostima :@ :@

Laku noc

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

Dzoni665 Dragon Age 2 13.03.2011. 22:23 #304818

broj poruka: 704

Igra je dobra, za sada sam odusevljen :-) Nije uopste toliko lose kao sto pricaju, niti je toliko kratka. Ako se rade svi side questovi, ima doooosta da se igra. DLC donose jos par novih questova. Za sada 23 sata igranja, kraj jos nije, radim sve polako, sto bi rekli, uzivam u igri :-)
MOZDA, nije toliko dobra kao prvi deo, ali mislim da je vredna igranja. Vrlo interesantna prica (necu da govorim sta i kako). Postoji glitch za pare i level, ali se nadam da ce to ispraviti, da ne bi govorili kako je igra 9 sati. Jer verovatno je tako ovaj presao.
I ja sam krenuo da igram sa dozom razocaranosti, po komentarima, medjutim, nije uopste toliko kao sto pricaju. I dalje imaju taktike za AI (sasvim logicno) rade onako kako im namestite, a ako vam to ne odgovara, uvek je tu dobra pauza pa im kazite sta hocete da rade. Kako sam prelazio (nisam jos zavrsio) igra me odusevljava. Pojavulje se par likova iz prvog dela.

@ Gare87: Ima autosave, samo treba da ga ukljucis u podesavanju

GA-945PL-S3, Pentium Dual-Core E2140 1.6Ghz, 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC Power 5550 v2.2

Gare87 znam da ima autosave 13.03.2011. 22:47 #304822

i ukljcen je, ali autosavuje samo pred prelazka u drugi deo grada ili pred neku cutscenu, ali ovako posle nekog razgovora(usled kog dolazi do tuche) nema ili recimo nema kad promenim kupim nesto, eto to me nervira, igra je inache ok, sibanje je bolje, msm sve je nekako brze i cooldown time je manji, ali ima bag sa kontrolama u options, recimo nema nekih dugmica(prechica koje mi trebaju) recimo da se pomera kamera po vertikali(default je home i end) a ne moze da se promeni, pare i level nije problem ima cheat za to i onda dovedes glavne likove na slican nivo jacine kao i ostali neprijatelji.

Inace kazite mi ja ne mogu da dodam onu ratnicu u tim samnom(idem samo sa glavnim likom njegovom sestrom i onim patuljkom), zasto to tako?? el treba nesto da se uradi da mogu da je izaberem?? ja sam jos na pocetku, zavrsio sam onu misiju kad trazim testament u kom pise da im je majka nasledila kucu i jos neke gluposti.......

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

lik7777 re 13.03.2011. 22:51 #304824

broj poruka: 283

Keca kad sam igrao izgledalo mi je kao da igrica nema kraja, juce sam drugi put presao dvojku sa svim side questovima za oko11h
cojka032 ... 14.03.2011. 00:58 #304851

broj poruka: 303
Jaoj kakvih ovde budala ima. Pa gde postoji neki iole dobar RPG da moze da se predje za manje od 20h? Evo ja igram Dragon Age 2 vec 4 dana i tek sam pre 5 minuta zavrsio misiju sa deep road om.
Shto se tice taktike idem sa Warriorom i sa njegovom sestrom sa onim dwarfom hunterom i sa great worden om i igru prelazim laganice bez cheatova i glitcheva posto nevidim svrhu takvog igranja.
Shto se tice ratnice ima finta oko razgovora kad je nadjesh sa bratom ako se tad posvadjate stoji samo da moze da se selektuje u party ali ona nece da ide dalje a ako nekome smeta ovaj princip igre i taktike onda potpisujem da mu je ovo prvi rpg u zivotu posto u svakom ima taktika.
@raic ako si dokon i ako si odigrao Dragon a 1 onda ti preporucujem da probash i drugi deo posto ima da se igra isto kao i prvi a mozda cak i vise i nemoj slusati ove shto pricaju razne nebuloze da je kratka i da je mnoogo laka dok je igra sasvim suprotno.
Toliko od mene.

Dzoni665 Re: ... 14.03.2011. 01:35 #304855

broj poruka: 704
+1

Stvarno, ko se premislja zbog toga sto je citao na netu, neka zaboravi to i neka krene da igra. I ne, nije kratka.

GA-945PL-S3, Pentium Dual-Core E2140 1.6Ghz, 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC Power 5550 v2.2

:: Jaoj kakvih ovde budala ima. Pa gde postoji neki iole dobar RPG da moze da se predje za manje od 20h? Evo ja igram Dragon Age 2 vec 4 dana i tek sam pre 5 minuta zavrsio misiju sa deep road om
:: Shto se tice taktike idem sa Warriorom i sa njegovom sestrom sa onim dwarfom hunterom i sa great worden om i igru prelazim laganice bez cheatova i glitcheva posto nevidim svrhu takvog igranja.
:: Shto se tice ratnice ima finta oko razgovora kad je nadjesh sa bratom ako se tad posvadjate stoji samo da moze da se selektuje u party ali ona nece da ide dalje a ako nekome smeta ovaj princip igre i taktike onda potpisujem da mu je ovo prvi rpg u zivotu posto u svakom ima taktika
:: @raic ako si dokon i ako si odigrao Dragon a 1 onda ti preporucujem da probash i drugi deo posto ima da se igra isto kao i prvi a mozda cak i vise i nemoj slusati ove shto pricaju razne nebuloze da je kratka i da je mnoogo laka dok je igra sasvim suprotno
:: Toliko od mene
raic Re: ... 14.03.2011. 01:41 #304857

Ma jok, probao bi ja al mi je ostao sam kraj prvog dela, nikako da se nagovorim da ga dovršim a ne počinje mi se novi dok ne završim matori.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

:: @raic ako si dokon i ako si odigrao Dragon a 1 onda ti preporucujem da probash i drugi deo posto ima da se igra isto kao i prvi a mozda cak i vise i nemoj slusati ove shto pricaju razne nebuloze da je kratka i da je mnoogo laka dok je igra sasvim suprotno
:: Toliko od mene
Gare87 obrisao je 14.03.2011. 02:39 #304860

ja ovo ne umem da igram, i ce me mrzi da podesavam svaki put razlicitu taktiku za razlicite neprijatelje, i da gledam da stekaju staminu i mana, posto likovi nemaju dovoljnu ni stamina ni mana, i to sam koristio cheat da im povecam level i oni opet spucaju zacas staminu i manu, napitaka nema dovoljno ni da se nadje ni da se kupe, od 10 neprijatelja prosecno sa kojima se bore recimo 2 ili 3 imaju loot, a od toga 1 ili 2 samo po jedan napitak, neprijatelji imaju previse healtha a ovi iz tima premalo zastite i premalo damage, armor za njih ne mozes da kupis, samo da unapredis, sto je uzasno retardirano, oruzija su preslaba i jos stosta sto je za mene previse jebavanja, ja volim pusku ili mach i da idem da bijem neprijatelja, timski ili sam, a ovo, 4 u timu protiv 10 neprijatelja koji odbijaju da crknu, neka, nerviram se samo.......

Igra je dobra za onog ko voli ovo da igra i da se jebava sa taktikama trazenjem po celi dan da se skupe napici, najjaca oruzija i dobar armor......

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

gorantd Moje misljenje 15.03.2011. 18:23 #305407

broj poruka: 140
Ja licno volim ovakve igrice, jos od prvog dela neverwinter-a (zapravo prva igra tog tipa mi je bila Sanity: Aiken`s Artifact). Sad imam naviku da sve igre slicne neverwinter-u poredim sa njim, pa tako i u ovom slucaju.
Sistem unapredjivanja lika, u prvom delu, je bio suvise jednostavan za moj ukus, a i u drugom nisu napravili neki pomak sto se toga tice. Borba se u sustini svodi na isto, iako moram da priznam lepo izgleda.
Jos jedna stvar koja mi se ne svidja je nacin na koji je razgovor odradjen. Opet primedba zbog jednostavnosti, kao i na sistem gde ja izaberem jedan odgovor a on kaze nesto peto. Verujem da je razlog zasto su neke stvari pojednostavili taj sto se igra pravila i za konzole.

I pored ovih `mana` meni je igra zanimljiva a verujem da ce biti i drugim ljudima koji vole ovaj zanr.
raic Brr 18.03.2011. 17:32 #306204

Eto naterao sam se napokon da izgrebem malter onom archdemonu mojom strašnom ekipom 3 maga + rogue pa sam pun entuzijazma prešao na dvojku. Bolje da nisam, origins je jedno kapitalno ostvarenje koje možeš slobodno da svrstaš uz velikane iz prošlosti ko što su baldur`s gate i neverwinter a ovo... aj da sam bar mesec dana pauze načinio ne bi me ovako pogodilo koliko je igra u svakom pogledu inferiorna od prethodnika.

Dobro, osim grafike, a ovakve igre grafika ne prodaje. Pristojno, ali ni do kolena prvom delu.

zandarm Re: Brr 20.03.2011. 15:39 #306578

broj poruka: 1454
+1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: Eto naterao sam se napokon da izgrebem malter onom archdemonu mojom strašnom ekipom 3 maga + rogue pa sam pun entuzijazma prešao na dvojku. Bolje da nisam, origins je jedno kapitalno ostvarenje koje možeš slobodno da svrstaš uz velikane iz prošlosti ko što su baldur`s gate i neverwinter a ovo... aj da sam bar mesec dana pauze načinio ne bi me ovako pogodilo koliko je igra u svakom pogledu inferiorna od prethodnika
:: Dobro, osim grafike, a ovakve igre grafika ne prodaje. Pristojno, ali ni do kolena prvom delu
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Scyter Re: 15.04.2011. 14:04 #315204

broj poruka: 8138
Pojavio se patch 1.02v za pomenutu igru...

Dexter013 Re: Re: re 15.04.2011. 14:17 #315211

broj poruka: 17098
!! http://spedr.com/A8XZMWQH !!

AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz
5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl9
470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bit
MB:MSI 760GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan-Vanesa
Mouse:mx518

:: ::
:: ::Konzole ubijaju pc definitivno
:: Nazalost, moram da se slozim sa tobom...
:: Moraju da pojednostave igre, a slepci sa konzolama ne znaju nista ko volovi..
:: Najvise mrzim kad mi neko kaze, `ma kad se zavalis u trosed ispred velikog ekrana` popizdim. Sta?! To kao sa PC-em ne moze, pa i lepse da izgleda... Jebem ti ljude i njihovu cud..
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Re: 15.04.2011. 14:20 #315214

Stavio juče iako sam već obrnuo igru, kažu da ispravlja par questova koji nisu mogli da se završe. Bilo je i par zabagovanih skilova ko što je lacerate koji nije imao nikakvog efekta.

Možda se nagovorim da igram opet pa ćemo da vidimo šta su uradili.

:: Pojavio se patch 1.02v za pomenutu igru..
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs