i ja ga skinuo ali ga nisam probao bio sam u zurbi. Anyway, sad sam dosao i vidim da je crack govno, a skidrow ga je uklonio sa svog sajta. Cekamo i dalje... Inace crack je bio veliki skoro 370 Mb...
da ne bi otvarao novu temu zbog ovoga,imam amd 6850 e sad da hocu da povezem 3 monitora na graf,da li za takvu egzibiciju potrebno bas potpuno 3 ista monitora (na raspolaganju imam 1 od 23`` i 2 od 22` svi su full hd) ili moze i na tako kao sto sam naveo i gde se to podesava??? hvala ova zezancija bi bila bas zbog Crysis 2. na ovako nesto sam mislio:
ali je pitanje kako ce taj hd 6850 da se nosi sa tom rezolucijom. EDIT: Taj monitor od 23 inca stavi u sredinu, a ove od 22 inca levo i desno.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
da se nece 6850 bas najbolje nositi sa tom rezolucijom koju ces dobiti spajanjem tih monitora.
Crysis 2 je neigriv sa HD 6990 (to su dve HD 6970), sve dok se grafika ne spusti na gejmer(high) podesavanja. Tako da sa 6850 pretpostavljam da bi bio slide show.
Inace nemas nesto da podesavas previse, AMD Control Centar je veoma user friendly.
Potpuno ista priča kao i sa DIRT-om 2, kad je izašao na sva zvona kao `prva DX11 vožnja`... Odrecite se 40% frame-rate-a, da bi se bare kroz koje prolazite 150 km/h malo bolje talasale, i da bi se zastave koje niko živi ne gleda vernije vijorile...
`teselacija će ubrzati manipulisanje objektima`... Give me a f*ckin break... Kad god GPU radi još nešto osim svojih `klasičnih` zadataka, to jest, kad računa Physix/OpenCL - neminovno mora doći do pada performansi...
I kad je FEAR 1 bio izašao, samo retardi su uključivali `soft shadows`... Da bi imao jedva-primetno omekšane ivice senki, trpiš 33% manji frame-rate...
:: Igra je duplo zahtevnija sa DX11, Teksturama i na Ultra podesavanjima nego u DX9 i Extreme podesavanjima :: :: Razlike ima naravno u grafici, ali nije vredna duplo manjih performansi :: :: ::
Sem sto ovde nije 40% performance hit, nego oko 100% rekao bih, tamo gde sam imao 40-50FPS sada imam 20-25 :)
Graficka je HD 6970 i igra radi u 20-30FPS u zahtevnijim scenama...
Teselacija se primeti na zemlji, nekim zidovima, a teksture se primete na raznim objektima, mada ima i slabijih tekstura jos uvek, tu je i bolji deapth of field efekat, izgleda lepo...
Najbolje igru odigrati na DX9 i Extreme, a posle instalirati DX11 i razgledati okolinu i poboljsanja :)
:: Potpuno ista priča kao i sa DIRT-om 2, kad je izašao na sva zvona kao `prva DX11 vožnja`... Odrecite se 40% frame-rate-a, da bi se bare kroz koje prolazite 150 km/h malo bolje talasale, i da bi se zastave koje niko živi ne gleda vernije vijorile.. :: :: `teselacija će ubrzati manipulisanje objektima`... Give me a f*ckin break... Kad god GPU radi još nešto osim svojih `klasičnih` zadataka, to jest, kad računa Physix/OpenCL - neminovno mora doći do pada performansi.. :: :: I kad je FEAR 1 bio izašao, samo retardi su uključivali `soft shadows`... Da bi imao jedva-primetno omekšane ivice senki, trpiš 33% manji frame-rate.. :: :: :: Igra je duplo zahtevnija sa DX11, Teksturama i na Ultra podesavanjima nego u DX9 i Extreme podesavanjima :: :: :: :: Razlike ima naravno u grafici, ali nije vredna duplo manjih performansi :: :: :: :: :: ::
:: Sem sto ovde nije 40% performance hit, nego oko 100% rekao bih, tamo gde sam imao 40-50FPS sada imam 20-25 : :: :: Graficka je HD 6970 i igra radi u 20-30FPS u zahtevnijim scenama.. :: :: Teselacija se primeti na zemlji, nekim zidovima, a teksture se primete na raznim objektima, mada ima i slabijih tekstura jos uvek, tu je i bolji deapth of field efekat, izgleda lepo... :: :: Najbolje igru odigrati na DX9 i Extreme, a posle instalirati DX11 i razgledati okolinu i poboljsanja : :: :: :: :: Potpuno ista priča kao i sa DIRT-om 2, kad je izašao na sva zvona kao `prva DX11 vožnja`... Odrecite se 40% frame-rate-a, da bi se bare kroz koje prolazite 150 km/h malo bolje talasale, i da bi se zastave koje niko živi ne gleda vernije vijorile.. :: :: :: :: `teselacija će ubrzati manipulisanje objektima`... Give me a f*ckin break... Kad god GPU radi još nešto osim svojih `klasičnih` zadataka, to jest, kad računa Physix/OpenCL - neminovno mora doći do pada performansi.. :: :: :: :: I kad je FEAR 1 bio izašao, samo retardi su uključivali `soft shadows`... Da bi imao jedva-primetno omekšane ivice senki, trpiš 33% manji frame-rate.. :: :: :: :: :: Igra je duplo zahtevnija sa DX11, Teksturama i na Ultra podesavanjima nego u DX9 i Extreme podesavanjima :: :: :: :: :: :: Razlike ima naravno u grafici, ali nije vredna duplo manjih performansi :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.