@TheBear Ispratio sam uputstvo koje sam vec spomenuo u predjasnjem tekstu,ali ti verujem da radi i sa novim drajverima.Kako god,sve radi ok ali za ovoliko cimanja sam ocekivao malo bolju igru.
1. Unpack release 2. Run Rage.update.1.exe 3. Install 4. Copy the cracked content from the SKIDROW folder to the main install folder and overwrite 5. Play the game 6. Support the companies, which software you actually enjoy!
to sto je dodato u setingu igre nista ne poboljsava texture. Radila mi je i pre super,samo sad ne moram da ukljucujem Vsinc u drajveru nego to mogu u igri. Gde ode 0,9 giga jb. li ga. Pa i sam Carmak kaze da ako bi ubacio ne kompresovane texture igra bi bila teska oko 120 gb ??? Tako da ,tu smo gde smo,udri po mutantima...
Instalirao sam igru,crackovao,pokrenuo.Kocila je na svakih 5sec..to sam namestio nekim fixom..Pocnem da igram,kad ono...pojavljuju mi se neke kockice na sve strane?!Trazio po forumu..instalirao one ati drivere,update 1,menjao onaj `base` text i nista?!Nije me mrzelo pa sao obrisao sve,opet instalirao igru i samo ubacio update 1 i naravno..opet mi se pojavljuju te kockice,al sad u manjem broju?Sta da radim..jel ima neko resenje?
Ako su ti te kockice raznih boja , crvene zelene roze zute, velika je sansa da ti crkava graficka karta.
Da li ti se to desava i u drugim igrama, ili samo u rage-u?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Instalirao sam igru,crackovao,pokrenuo.Kocila je na svakih 5sec..to sam namestio nekim fixom..Pocnem da igram,kad ono...pojavljuju mi se neke kockice na sve strane?!Trazio po forumu..instalirao one ati drivere,update 1,menjao onaj `base` text i nista?!Nije me mrzelo pa sao obrisao sve,opet instalirao igru i samo ubacio update 1 i naravno..opet mi se pojavljuju te kockice,al sad u manjem broju?Sta da radim..jel ima neko resenje :: :: ::
Bez patch-a, bilo je screen tearing-a na 570ici, o renderovanju textura da ne pricam... Nakon instalacije i dalje je postojao vsync problem, jer je u samom nvidia control panelu, za rage igru bio forced off vsync... Inace, igra je cist prosek, losa gluma, smesne texture, gameplay pravi konzolaski, neverovatno idiotski uradjena voznja i ono najbitnije, preslaba prica... Ova igra je iskljucivo napravljena za konzole, al` po sistemu, ajd i za pc, mozda uzmemo koju kintu bez mnogo truda... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Bio mi je iskljucen u Catalyst A.I. i nepojavljuju mi se vise one kockice,al mi sad igrica zabada na svakih 15-20 sec?!Izgleda dobro,texture su ok,grafika dobra,al zakucava...Kad iskljucim A.I. radi extra,al mi se pojave kockice...Jbm ga izgleda nema resenja ?!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Bio mi je iskljucen u Catalyst A.I. i nepojavljuju mi se vise one kockice,al mi sad igrica zabada na svakih 15-20 sec?!Izgleda dobro,texture su ok,grafika dobra,al zakucava...Kad iskljucim A.I. radi extra,al mi se pojave kockice...Jbm ga izgleda nema resenja ? :: :: ::
Obrisao igricu,obrisao drivere ati,restartovao komp...Instalirao drivere 11.9,instalirao igru,intalirao amd rage performance driver,u catylistu ukljucio A.I. i sad radi..Moguce da je do drivera,a mogce i da je nemam pojma sta :)?Vazno da redi! Igra za sad nije losa(necu rano da sudim),igriva je ima zanimljivih momenata...videcemo,po meni ne treba je odbacivati odma..ipak je to 22gb i jos dosta sati podesavanja textura i sl :D.
Meni sve super sljaka sa ovim driver-ima i skidrow 1 update-om. Meni je igra odlicna,podseca me malo na film mad max.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62
Evo ja da kazem da sam po prvi put naleteo na igru koja mi ne radi na 8800GT. Settings ne mogu da menjam uopste jer mi posle klika na `Accept` puca skroz. Ako nista ne diram igra krene ali su sve teksture totalna brljotina tako da je igranje misaona imenica. U pitanju je BB repack + SR update 1.
u delu gde prvi put imam onaj bacač granata? mučim se već dva dana, pogodim ga jednom, ono u grudi zatim u mozak i posle kao da džabe pucam. a ono rešenje od @miki43 , mi je znatno ublažilo probijanje, dok sa ovim updateom og skoro giga, kanda radi odlično. crna kutija ver.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.