Ako te je smorio prvi deo preskoci fransizu. Jednostavno nisi ukapirao igru i cekaj nesto drugo. 1 deo Bioshocka je proglasen za jedno od najboljih ostvarenja od kad postoji PC.
Ovo ce biti jedna od onih kultnih igara koje necemo tako lako i brzo zaboraviti i koje cemo uvek svima preporucivati. Neke igre su legendarne, mislim da ce im se pridruziti i bioshock 3
Ja ne vidim nigde nikakav spoiler vec review, a ako neces da gledas jednostavno nemoj...
:: :: Daj bre ljudi nemojte da ste takvi spoileri da kacite snimke igre sa tjuba. Stvarno nema smisla. :: Videcu sam kakva je, sto kvarite sve unapred :: ::
hahahah ako u prvim sekundama nisi skontao o cemu se radi onda ok necu dalje komentarisati LOL
ps
ja jos nisam video review gde se ne vidi deo igre... :: :: Pise review, i jeste, ali unutra je i deo gameplay-a igre. Dok ja shvatim da ne treba da gledam vec je kasno. Znam sta pricam i nemoj mi soliti pamet :: ::
Davno je to bilo kad sam igrao prvi deo.Moram priznati da igre poput ove i fall out mi smetaju za oci neznam zasto.Zaboli me glava i kao da imam temperaturu ..verovatno mi engine igre smeta
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Garant si igrao 15/20 minuta i ugasio :: :: Odigraj do kraja prvi i drugi deo pa onda pricaj, :: videces i sam koliko je doba igra :: :: Trojka ne moze da omane koliko su truda ulozili , vidi se iz aviona :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ma daj bre, nemoj da se opterecujes, ko jebe glupu igricu. Nemoj da radis nista sto ti smeta zdravlju. Mada, ako ti smetaju samo ova i Fallout, ti si jos i dobar. Meni smeta svako zurenje u ekran, a pogotovu netremicno.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.