Meni je igra pukla sa Skidrow verzijom ali posle update-a radi lepo. Mali savet onima koji se spremaju da da skinu: Skidajte samo Full verziju, jer su animacije toliko ojadjene u BlackBox repack verziji da ce vam ruinirati iskustvo sa igrom.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
A odradio sam sve po uputstvu... _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Zasto bi to radio, ja sam mesecima registrovan :: Greedy Torrent = Report upload as 1.50 times my download, i to je to :: :: Inace zavisi od torrent-a, stariji torrenti ne moraju uvek da idu max. a noviji treba da se nakupi seed-era sto se obicno dosta brzo desi pa ide full.. :: :: :: :: :: Resenje za partis, napravite novi nalog na gmail-u i koristite taj, sve dok opet ne dobijete nogu pa opet iznova. Tako ja radim. Partis je za pohvalu, uvek pici max
:: Ne znam kako si uspeo da postignes taj fps, 6950 otkljucana = 6970, GTX 460 (na 675MHz verovatno) daje 29 fps, 6970 daje 47 fps. http://goo.gl/KOPk :: :: Razlika 60% u korist 6970, nemoj mi reci da si klokovao GTX 460 i da je skalirala +60% pa si dostigao nivo 6970 :: :: :: Na gtx 460 oc naravno ide oko 40 frejma (42 najcesce) i nikad ne pada ispod 35 al veoma retko). Kad je difoltno mnogo je niže naravno al ove karte su se zato i uzimale. U odnosu na 6950 razlika je 2-3 frejma (otkljucana naravno :: :: Naravno sve ovo kolko sam vido na fraps-u tako da ne stoji da amd sije nvidia : :: :: :: :: Inace one torente sto sam dao su sa zamunde i arene i meni se skinulo sad neznam sta je kod tebe bilo. Mada sam primetio da sve brzo ide osim novih igrca prvih nekolko dana (dan dva a onda i one idu punom brzinom)
kako vam se cini prica? ja nisam uspeo da pohvatam sve kad sam prvi put prelazio .. manuscripti kolko se secam nesto dodatno i objasne al treba preci bar 2put
kod mene na 1680 x 1050 sa ispodprosecnom konfom (bar na forumu) korektno radi
msm da je Meda objasnio lepo, kao sto kaze takvi su utisci, igrao sam na pocetak onu misiju i stigao sam do onde kad mu otmu ili sta vec mu urade sa zenom(devojkom) i tu sam prestao, na ovakav zanr nisam skoro naleteo, atmosfera je jeziva i misteriozna, tako da vredi da se odigra igra ko voli ovakav zanr.....
:: :: samo je par ljudi spomenulo kakva je igra zaprav :: :: kako vam se cini prica? ja nisam uspeo da pohvatam sve kad sam prvi put prelazio . :: manuscripti kolko se secam nesto dodatno i objasne al treba preci bar 2pu :: :: kod mene na 1680 x 1050 sa ispodprosecnom konfom (bar na forumu) korektno rad ::
E PA imam ja nesto da dodam za dnevnik igra je sranje ljuto..........xaxaxax salim se, prosto sam igrao neobracajuci paznju na provedeno vreme igra me je naprosto odusevila Posle silent hill-a i resident evil 3 nemesis-a ova igra zasluzuje postovanje, jer je ambijent radnja i gameplay mnogo dobro zanimljivo odradjeno
Sve pohvale za sad stigao sam do drugog poglavlja a da.... interesantno je kako je igra zamisljena, kao knjiga kako sama tema kaze a podeca me na stari silent hill sa PS1 koji je 90 i neke proglasen za najjeziviju igru godine
Svi fanovo horror zanra tj horor avanture sa odlicnom pricom konacno je posle x godina izasla igra koja je vredna svake paznje, ipak nije sve stalo u svetu igara
Velii sam ljubitelj resident evil serijala kao i silent hilla
Svi delovi predjeni svi krajevi svi zivi moguci scenariji u svim delovima itd, ovo mi deluje zanimljivo, rad mi torent od juce, danas kad dodjem sa posla nadam se da ce biti gotovo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
preporucujem Clive Barkers: Undying jedna od najboljih igara koje sam u zivotu igrao. Igra je stara (tako i manje vise izgleda) vise od deset godina, ali zraci neverovatnim kvalitetom gameplay-a i price. Svojevremeno proglasena za `Najbolju igru koju niko nije igrao`
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Covek je u pravu 10000% igra je mnogo dobra do bola vraca secanja, grafika zapravo uopste nije losa i igra je poprilicno jeziva 2001 kad je izasla ljudi su padali sa stolice kad su je igrali citao sam tad u bonus casopisu , a ona clive barkers jerico veze nema sa ovom igrom cisto da ne pomesate
mada resident evil 3 nemesis sa ps1 je mnogo dobar kao i silent hill 1 2 i 3
:: preporucujem Clive Barkers: Undying jedna od najboljih igara koje sam u zivotu igrao :: Igra je stara (tako i manje vise izgleda) vise od deset godina, ali zraci neverovatnim kvalitetom gameplay-a i price :: Svojevremeno proglasena za `Najbolju igru koju niko nije igrao :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Ozbiljno, jel` moze neko da mi kaze kako da izvedem onaj trik gore? Nema teorije da drzim ratio s ovakvim netom. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Da li RM radi sa bilo kojom verzijom uTorenta? Ja sam trenutno na 3.1. Ili da stavljam neku stariju verziju?
Sta ti koristis uz RM a da ti radi? ________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Napravi novi nalog na partis.si i postupi po ovom uputstvu. :: :: Link> http://goo.gl/1T3P :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Obozavam igre iz treceg lica a tek kad vuku na psiho horor a ne samo npucavanje sa nekim cudima ili obicnim ljudima
Sad sam odigrao dva chaptera,
+ pozitivne stvari u vezi igre:
igra je odlicna, drzi paznju napeto je cak i kada se apsolutno nista ne desava, suma i mrak je odradjen odlicno , kao i suskanje grebanje skripanje i slicno jeste da je svo drvece kao iz kinder jajeta i kaouboskih filmova uklopljeni 2d delovi , ali opet su jako lepo to zamaskirali i nikad nisam igrao igru koja po noci tako docarava sumu. muzika fenomenalno uklopljena sa celim ambijentom
- Zamerke, nista strasno
Kretanje lika je malo lose odradjeno, kao da se krece po ledu, bukvalno takav imam osecaj, pogotovo u naglim promenama pravca u toku borbe.
I smeta mi sto glavni lik uzasno opusteno prica tj razmislja bez ijedne trunke panike ili straha, ako ludis usrao bi se, ako vec ne ludis jer nisi jedini koji vidja te stvari i onda bi se usrao, a da pricas o svemu kao da sedis u fotelji uz bakine kolace, nekako mi malo bezveze. Ne kazem da je gluma losa vec samo razmisljanje naglas od strane glavnog lika.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pa ako bih imao zamerke to je onda da se cela stvar svodi na pucacinu - lepo zapakovanu, vesto maskiranu u horor survival i suspense, jake atmosfere, i sve ostalo u superlativu - ali ipak pucacinu. Ali pretpostavljam da je to neophodno za komercijalni uspeh.
Inace, igra je svojevrstan omaz Stivenu Kingu, cijim citatom cela avantura i zapocinje. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
konsolidujem se a ovom tvrdnjom :)) presao onaj deo sa pumpom, dosao do druge epizode, i ebem li se ako znam, dal je sve ono halucinirao ili je sanjao ili se stvarno desava xD :D
:: Kretanje lika je malo lose odradjeno, kao da se krece po ledu, bukvalno takav imam osecaj, pogotov :: u naglim promenama pravca u toku borbe. :: :: I smeta mi sto glavni lik uzasno opusteno prica tj razmislja bez ijedne trunke panike ili straha, :: ako ludis usrao bi se, ako vec ne ludis jer nisi jedini koji vidja te stvari i onda bi se usrao, :: a da pricas o svemu kao da sedis u fotelji uz bakine kolace, nekako mi malo bezveze. :: Ne kazem da je gluma losa vec samo razmisljanje naglas od strane glavnog lika :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Prvo jebeni citovi ja ne razumem kako neko moze da igra igricu sa siframa, ako je igram igram je na sto seze i sto detaljnije, a ne da ko bez mozga bozanski mod municije koliko os i uri onda igraj siriju sema to menja celu igru te sifre koriste deca od 6 god i sifre uopsteno po meni treba ukinuti
a daum objasni mi razliku izmedju black box i repack, ja ni ne znam sta je black box u stvari any1?
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.