Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Mass Effect 3 is cured
STRANA 3 OD 4  
Mortificat Re: Re: 11.03.2012. 23:25 #405536

status: user
broj poruka: 3519
Ok, hvala na pojašnjenju, ali i ja planiram da budem veran i u trećem delu, tako da nema potrebe da mi šalješ :) ako ne nađem save, valjda ću iskopati nešto na netu, a u krajnjoj nuždi ću te cimati na mail.

Biće zanimljivo...osećam...

::
:: @Mortificat
:: Poslaću ti. Ja doduše nisam muvao Mirandu jer sam još u prvom delu smotao Liaru a u drugom reko da ostanem verna budala pa nisam nikog dirao
:: Vraćaju se bukvalno svi likovi iz prva dva dela na ovaj ili onaj način. Novi likovi su ok, ima jedan stari-novi (na neki način) kojeg sad možeš da vodiš sa sobom i mnogo je gotivniji nego ranije, po sposobnostima nalik Mordinu i jedan baš skroz novi koji i ne izaziva preterano oduševljenje po forumima, ima skilove slično kao Jacob. Ima još jedan totalno novi iz DLC-a, solidan lik, dodaje prilično dijaloga i background priče, za razliku od Kasumi/Zaeed-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 11.03.2012. 23:34 #405540

broj poruka: 12805
Kako ste importovali lika iz drugog dela, jer ja iz nekog razloga to ne mogu da uradim, a vučem lika još iz prvog dela?

DmasteRNo1 Re: ... 11.03.2012. 23:51 #405546

broj poruka: 6106
Samo stavi sejvove (Bioware folder) u My Documents i igra će ti ih sama prepoznati. Kod kreacije lika ponudiće ti mogućnost da importuješ lika iz Dvojke.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

Daum Re: Re: ... 12.03.2012. 00:19 #405552

Stoje tu od prvog dela, ali nemam karaktera pri importovanju... Ne znam šta je...

:: Samo stavi sejvove (Bioware folder) u My Documents i igra će ti ih sama prepoznati. Kod kreacije lika ponudiće ti mogućnost da importuješ lika iz Dvojke
:: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
Tristram Re: Re: Re: ... 12.03.2012. 00:44 #405559

broj poruka: 1872
Možda ti je Shepard poginuo na kraju, onda ne možeš da importuješ (iz očiglednih razloga).

Probaj moj sejv da vidiš radi li ili je nešto drugo u pitanju, ekstraktuj ovde:
...\Documents\BioWare\Mass Effect 3

http://www.mediafire.com/?zy7m3vwt365jhao

:: Stoje tu od prvog dela, ali nemam karaktera pri importovanju... Ne znam šta je..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
JovanZ re 13.03.2012. 02:30 #405820

broj poruka: 3012
Dobar kraj.

bunjevac Mass effect 3 problem 15.03.2012. 11:27 #406278

broj poruka: 578

Imam reloaded verziju i kad treba da krenem na prvu misiju u svemir,ide ono squad selection tu zastanem ,Ja izaberem jednog člana ali nema opcije exit i zaglavim se.Posle toga pomaže samo alt,ctrl del.Da li neko zna neku pomoć bio bi zahvalan ne netu još nema ništa ili da skidam neku novu verziju.

bstaletic Re: Mass effect 3 problem 15.03.2012. 13:03 #406291

broj poruka: 1889
Nisam te bash razumeo,ali...

Da li si izabrao dva lika da idu s tobom?
Ako nisi to je, a ako jesi igra je oshtecena.

If wants and needs divide me
Then I might as well be gone...

:: Imam reloaded verziju i kad treba da krenem na prvu misiju u svemir,ide ono squad selection tu zastanem ,Ja izaberem jednog člana ali nema opcije exit i zaglavim se.Posle toga pomaže samo alt,ctrl del.Da li neko zna neku pomoć bio bi zahvalan ne netu još nema ništa ili da skidam neku novu verziju
bunjevac RE 15.03.2012. 13:25 #406302

broj poruka: 578

Baš to kad treba da odaberem između Liare i Jamesa i tu stane.i ni makac.

DarkDawn Re: ... 15.03.2012. 13:55 #406307

broj poruka: 697
U slucaju da nisi skontao do sada, save treba da stavis u
Documents\BioWare\Mass Effect 2 i ja sam ih trpao u mass effect 3 folder pa nije radilo.

:: Kako ste importovali lika iz drugog dela, jer ja iz nekog razloga to ne mogu da uradim, a vučem lika još iz prvog dela
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Dexter013 Masni EfekT triologija 21.07.2014. 18:00 #557955

broj poruka: 17098
Upravo sam pazario sva tri dela Masnog Efekta, sa svim zivim DLC-ovima,
krecem danas mozda sutra redom deo po deo lagano.
Ima da se otrujem dok predjem,
koliko inace vremnski treba za svaki deo pojedinacno?

Uzeo sam onu kao snajper klasu za pocetak prvog dela, sam se zaEbo?
Valja li to nesto ili moze da snajperise i ona Solider klasa koja moze i heavy armor da nosi?

Znam da imam i neko biranje mracne ili svetle putanje i razvoja lika, tako nesto,
koliko je to bitno za gameplay, ili je samo za pricu vezano?
Ajde vi iskusni imate neke savete predloge, sta god.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Vako 21.07.2014. 18:09 #557956

U kecu prvi put kad prelaziš, nejbolje je uzeti vojnika, jer ionako ne možeš preko 50 nivoa (tu je igra zakucana). Odradiš zadatak što se tiče ubistava određenim oružjem (automatska puška ili sačmara), pa kasnije možeš da ih koristiš i za klase koje ne mogu po difoltu da ih koriste u drugom prelasku. U drugom prelasku, gledaj da dve žive protivnike ubijaš ručnim naoružanjem, a tenkom ih samo oslabiš, jer onda dobija znatno više poena i možeš da dostigneš i preko 55 nivoa (60-i nikad nisam uspeo da dostignem).
U dvojci i trojci je to jednostavnije.
Za kompletan prelazak, svake igre po dva puta, trebaće ti bogami podosta. Možda kao oba Bordelenda, ako ne i više.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

alrad 21.07.2014. 18:13 #557957

broj poruka: 4865

Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora s ovom igrom?
Pricate o nekom izboru puta, razvoju lilka...
Sve sto sam ja video u Mass 1 je konzolna pucacina iz treceg lica, takoreci decija igrica.
O cemu se radi?

Gare87 @dex 21.07.2014. 18:22 #557958

broj poruka: 4725
ako se igra samo po par sati trebace ti mozda oko 5 do 7 dana, ne secam se, generalno najbolje klase ako se igra na hard ili teze(nema smisla na manjem nivou da se igra) treba ti dobra zastita+biotic powers, ja obicno igram sa vanguard, ali dobar je iz 2 i sentinel, ima i biotic msm ali njihove kombinacije oruzije+powers mi ne odgovaraju, vise su kao support, sva 3 dela vrede svaku paru ako su na popustu, dlc u 2ci je odlican u prvom onako, i u 3ci ima extended ending, ako odaberes na kraj odredjenu opciju .)

Oruzije zavisi od protivnika, dakle ne vrede slabi snajperi i assault rifles protiv armored protivnika ali vrede protiv biotics, pumparice i handguns i bombe vrede protiv robota i onih koji imaju mnogo armor-a, zato biotics+jako naoruzanje.

Isto tako treba da se obrati paznja(nzm da li bese u 2 ili 3em delu msm da je 3)mozes da dodas neke sposobnosti, pa prema onome sto si vec treba da se pazi sta se uzima da ima koristi. Vredi da se odigra igra 2x ili cak i 3x kao ja :D

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

Gare87 @alrad 21.07.2014. 18:27 #557959

zato sto si je tako igrao, da propratis bolje sve price likova(mozes da razgovaras sa clanovima posade), ono odredjene odluke ko ce da prezivi ko ne, procitas opis o tehnologiji, planetama, kako je sve nastalo, postaje vrlo zanimljivo, ako ti nije nazanimljivije u igri da istrazujes planete da citas o tome i da se divis brodu i svemirskom putovanju nije igra za tebe!!

Inace postoje 2 izbora renegade i paragon, zavisno od nivoa moze znaciti zivot nekih clanova posade, imas razne pristupe i fore kako da povecas skill, ja preferiram(kad ima dlc) prvo DLC i sve sto nije vezano direktno sa clanovima pa onda misije clanova posade i usput glavne misije!

MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

Dexter013 ok 21.07.2014. 21:25 #557974

broj poruka: 17098
Volim da snajperisem, da li ta klasa moze da koristi i ostala oruzija kao puske pistolje sacmaru itd?
Da li cu moci bar neke osnovne madjije da bacam?

Plan mi je da odigram sva tri dela redom, tesko da cu da pravim reprizu i ponovo na drugi nacin
nakon prelaska sva tri u neko skorije vreme.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 Re: ok 22.07.2014. 00:45 #557987

ne mogu tacno da se setim, u 1. delu mzoes sve puske da koristis ali nisi utreniran za njih pa su neprecizne, pistolj valjda sve klase podjednako mogu da koriste, snajperisti ne mogu sacmaru, ali mogu valjda assault rifle i mashine pistol(ili samo jedno od ta 2), poenta ponovnog igranja je da se podigne level i da se pravi klasa koja je najpogodnija za sve uslove.

Recimo Sniper(engineer), nema ja msm nikakve biotic moci, ali ima raznorazne tech moci, sto po meni nije bas previse korisno kad imas mnogo neprijatelja, pise ti kada krenes da pravis klasu sta mogu da koriste, a druga stvar je sta je najkorisnije!

MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

:: Volim da snajperisem, da li ta klasa moze da koristi i ostala oruzija kao puske pistolje sacmaru itd
:: Da li cu moci bar neke osnovne madjije da bacam
:: Plan mi je da odigram sva tri dela redom, tesko da cu da pravim reprizu i ponovo na drugi naci
:: nakon prelaska sva tri u neko skorije vreme
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 51
:: Screen Dell 2
Daum Re: 22.07.2014. 00:53 #557988

Potpuno si promašio sa mišljenjem o igri. U pitanju je RPG avantura sa akcionim elementima.

A opet, čak i da je prosečna third person pucačina, zašto bi to bilo dečja igrica?
:: Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora s ovom igrom
:: Pricate o nekom izboru puta, razvoju lilka..
:: Sve sto sam ja video u Mass 1 je konzolna pucacina iz treceg lica, takoreci decija igrica
:: O cemu se radi
DmasteRNo1 Re: ok 22.07.2014. 08:55 #557992

Ako planiraš da odigraš samo po jednom svaku igru, bolje nomoj ni da počinješ sa igranjem. Svaka od igara je napravljena da se odigra barem 2 puta.

@alrad
Nešto si ti kolega pobrkao. ME niti je konzolaški, niti je pucačina, a najmanje je dečja igra. Nisi mu dao šansu, jer da si samo jednom prešao celu igru, kao što Deks planira, ne bi pohvatao pola stvari.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

Bobi4ever ME serijal je odlican. 22.07.2014. 10:51 #557995

broj poruka: 4890
I kao sto kaze koleZa Drmaster, jednom kada predjes, nisi ni pola stvari otkrio u igrici.
Inace ja sam par puta presao sve delove i jedno sto mi je smetalo kao i vecini igraca je usran kraj u ME3.
alrad 22.07.2014. 16:04 #558020

broj poruka: 4865

Ama ljudi, ja sam i instalirao da razgovaram sa clanovima posade i istrazujem svemir, ali sve sto sam video je pucanje. Kada idu ti pricam/istrazujem/rpg/avantura elementi? U kom delu igre?

Igrao sam prilicno dugo ali nisam naisao na to. Vise mi je licilo na cistu arkadu tipa Halo.
Zato pitam, kad?

Mirko78 Re: 22.07.2014. 18:02 #558043

broj poruka: 419
Nemas ih, igra je jako linearna i 95% je pucanje. Spada pod rpg zbog skilovanja karaktera, mada koliko se secam lupao sam automatske atribute i nije uticalo ama bash nista na stil igre. Daleko od pravog rpg-a ali je interesantna prica.

`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`

:: Ama ljudi, ja sam i instalirao da razgovaram sa clanovima posade i istrazujem svemir, ali sve sto sam video je pucanje. Kada idu ti pricam/istrazujem/rpg/avantura elementi? U kom delu igre?
:: Igrao sam prilicno dugo ali nisam naisao na to. Vise mi je licilo na cistu arkadu tipa Halo.
:: Zato pitam, kad
DmasteRNo1 Nije sve toliko linearno 22.07.2014. 18:08 #558046

Ne moraš uvek istim redosledom da odrađuješ misije, a nije sve ni pucanje, jer ako hoćeš baš sve da odradiš, ima da se napričaš u pojedinim delovima igre, što ume da smara.
Takođe, u određenim trenucima igre imaš da biraš (na primer koji će lik da preživi, a koji da pogine), a ti izbori mogu da se odraze na dešavanju u drugom, odnosno trećem delu igre.
Sve tri igre su povezane, tako da praktično sa likom koji si napravio u prvom delu možeš da završiš treći deo, tj. kompletnu trilogiju.

Bobi4ever Opisacu jednu situaciju iz ME. 22.07.2014. 19:16 #558053

broj poruka: 4890
Na osnovu nje procenite linearnost i samo pucanje.

Elem, ulazite u prostoriju gde likovi drze taoca (msm da je neki doktor u pitanju) i prete kako ce ubiti njega a i vas naravno.
Od konverzacije sa glavnim otimacem zavisi:

1. Da li ce on reci ok na vasu pretnju i napustiti prostoriju.

2. Da li ce traziti mozda novac od vas kako bi zaboravio sta se desilo.

itd.

Da ne pisem dalje jer stvarno ima vise raspleta i zavrsetka u jednoj toj situaciji, misija je cak msm sporedna, a ima u igri BRDO situacija gde ishod ima vise zavesetaka.

Moj omiljeni u toj situaciji je da sam pripretio likovima uz opasku da napuste prostoriju bez ikakvih problema.
Dok su napustali ispucao sam ih u ledja i ubio, uzeo od doktora ono sto mi je trebalo (pod pretnjom) a zatim roknuo i njega! xD

Obozavao sam badass fazon u ME serijalu. :-D

Podseca dosta na KOTOR. .-)
Daum Re: 22.07.2014. 21:11 #558067

Nisi igrao sigurno `dugo` jer se igra možda pola sata dok se ne dodje do broda odakle kreće igra...

:: Ama ljudi, ja sam i instalirao da razgovaram sa clanovima posade i istrazujem svemir, ali sve sto sam video je pucanje. Kada idu ti pricam/istrazujem/rpg/avantura elementi? U kom delu igre?
:: Igrao sam prilicno dugo ali nisam naisao na to. Vise mi je licilo na cistu arkadu tipa Halo.
:: Zato pitam, kad
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs