Dishonored igra koja ce ostaviti traga u ovoj godini
STRANA 3 OD 4
TheBear
...
15.10.2012. 09:24
status: user broj poruka: 6502
Zavrsio sam je pre neki dan...
Sta znam, igra nije toliko dobra kolike je ocene dobila i kako se prica...
Prvi nedostatak je sto je dosta kratka (samo 9 misija), ima veoma plitku pricu, koja je jos i predvidiva jako, znaci dosta slaba prica...
Drugi nedostatak je to sto igra ne tera igraca da koristi oruzja, moci koje dobija su overkill po meni preterano olaksavaju igru.
Trece igra je jako laka, nikakav izazov nisam osetio dok sam igrao na hard, a ne verujem da bi bilo drugacije i na very hard. Igrao sam stealth skoro sve misije bez ijednog alarma i sa malo ubijenih neprijatlelja jer je previse lako da se zaobidju ako se pronadju precice...
E sad on sto mi se svidelo, dizajn nivoa je vrhunski, ja sam vecinom isao preko krovova i tako prelazio misije, a starno postoji veliki broj puteva i precica... Isto tako resavanje questova na vise nacina, okruzenje je jako zanimljivo, znaci tih nekoliko misija koliko ih ima su doterali do savrsenstva u tom pogledu...
@Milos22 Postoje mnogi nacini likvidacije pa sigurno da niko nije zavrsio igru istim tokom. Konkretno u slucaju Lady Boyle ja sam fazu presao ulaskom na posed u obliku ribe,izasao u vinski podrum,pridruzio se zvanicama i sve 3 dame likvidirao Stealth.[ u kupatilu na prizemlju ] Izadji na dvoboj sa Lordom Shaw-om to ti je opciona misija.
BTW. Jedna od sestara je ljubavnica i finansijer Lorda -regenta Hiram Burrows-a,ali ti to ne znas dok ne ubijes kevu i 2 sestre. Nju je naslikao Fizicar-alhemicar Anton Sokolov[ pod cudnim okolnostima ] ali od pozadi pa niko ne zna njen identitet.
Ja sam recimo Blizance Pendleton likvidirao a da nisam ni usao u Javnu kucu Golden Cat tako sto sam napravio dil sa vlasnikom destilerije odradio za njega 2 poslica a on se pobrinuo za korumpirane aristokrate...
Jos nesto pricu upotpunjuje Vera Moray i The Outsider tako ko hoce da udje dublje u pricu ima sta da procita...
Igru sam preso sve sam misije radio i mogu reci vrhunska ali prekratka igra..Prica spanska serija obrti fazon agata kristi ali sve lepo upakovano.. Sve u svemu igra super ali daleko od ocene koju zasluzuje ..
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: @meda :: Prica je mnogo kompleksnija nego sto ti se cini :: Verovatno nisi citao knjige koje si nalazio uz put :: Ako zelis vise da saznas o prici tu je > http://dishonored.wikia.com/wiki/Category:Character :: :: @Milos2 :: Postoje mnogi nacini likvidacije pa sigurno da niko nije zavrsio igru istim tokom :: Konkretno u slucaju Lady Boyle ja sam fazu presao ulaskom na posed u obliku ribe,izasao u vinski podrum,pridruzio se zvanicama i sve 3 dame likvidirao Stealth.[ u kupatilu na prizemlju :: Izadji na dvoboj sa Lordom Shaw-om to ti je opciona misija :: :: BTW :: Jedna od sestara je ljubavnica i finansijer Lorda -regenta Hiram Burrows-a,ali ti to ne znas dok ne ubijes kevu i 2 sestre :: Nju je naslikao Fizicar-alhemicar Anton Sokolov[ pod cudnim okolnostima ] ali od pozadi pa niko ne zna njen identitet :: :: :: Ja sam recimo Blizance Pendleton likvidirao a da nisam ni usao u Javnu kucu Golden Cat tako sto sam napravio dil sa vlasnikom destilerije odradio za njega 2 poslica a on se pobrinuo za korumpirane aristokrate.. :: :: Jos nesto pricu upotpunjuje Vera Moray i The Outsider tako ko hoce da udje dublje u pricu ima sta da procita.. :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Slazem se da je mana igre njena duzina [ kratkoca ] i da je pokrece matori Unreal engine 3. Cak i odluka Arcane studiosa da Corvu ne da zvucnu notu [ glas ] sto je po meni kontradiktorno ali..... Sa druge strane Dizajn nivoa fenomenalan,Prica ima smeka neke old -school avanture,razni metodi likvidacije,jedna vrsta nelinearnosti je ipak izdvajaju u moru nekih osrednjih naslova. Po meni ipak u top 10 za razmatranje igre godine.
i ja sam se prilicno namucio sa tom misijom lady boyle,i na kraju sam tu belu odveo dole zadavio je i odnao u camac!A sto se tice ulaska,na neki sporedi ulaz sam usao bez pozivnice! :)
SPOILER !: Ja sam kod Lady Boyle usao uz pozivnicu otisao na dvoboj sa Shaw-om prvo :) Pricao sa gostima na zabavi, i tada saznao za neke prostorije na spratu, tu gore postoje dve sobe i tu je neka poruka u kojoj pise koja od 3 je stvarno ona sisao dole i pozvao je u podrum.. Eto moze i tkao da se resi..
Može svaka misija na mnogo načina da se završi. Na Lady Boyle party sam upao preko pozivnice koja ispada jednom gostu primera radi, gore sam se provukao i saznao iz pisma koja je od tri kostima ona i izvukao se kroz kanalizaciju.
Inače ima veliki uticaj na kraj kako igrate, ako ubijate koga stignete kao i važne ličnosti na kraju vas svi pljuju da ste gori od svih zajedno itd. __________________ Scourge of PCBerza
Isao sam na dvoboj sa lord shaw i posle toga sam usao na neka vrata gde sam forbiden jedino tu sam mogao da udjem a da me ne napadaju i ubjao sve zive i fora ubijem lady boyle odem do vinskog podruma stavim je u camac ali ne mogu da otvorim kapiju da bi otisao sa camcem inace pre toga sam stavio 3DM krek mada mislim da je u redu krek
nju si zadavio ili sta vec i odneo kod tog u camac ,on odlazi a ti se vracas sasvim normalno i odmah napustas zurku i trazis put do camca!Pa baci pogled na you tube.
Ja je ostavim u camac ali nema nigde samuela a kad izadjem napolje ne mogu nikako da otvorim tu kapiju da bi camac mogao da izadje gledao sam youtube ali sve je bilo preko pozivnice pa je sve ispalo kako treba samuel ceka kod camca i gotovo al ovako nece :)
da ti budem iskren ja sam tri puta resetovao taj nivo ,prvi put sam sve poubijao pre nego sto sam bilo koju od te tri zadavio,pa sam na onaj dvoboj pre vremena opalio,dok nisam usao u stos,jer se ne snalazim sa eng. bas naj bolje,ali eto uspeo sam,e da nisam odmah znao ni kako se mac skloni iz ruke kad udjes na tu zurku!
Sredim cuvare ispred vrata i sakrijem oruzje udjem unutra ali kako god oni me odmah napadnu mislim da nema veze to sa oruzjem jer sam video na youtube kad imas pozivnicu mozes i pusku da imas na zabavi i niko ne napada sto je bas glupo ali zato jedva cekam hitmena koji mi je glavni kandidat za najbolju igricu 2012 :))
Posto 11 decembra izlazi 1 DLC za igru [ nisam znao ] da li bi neko mogao da linkuje ili aploduje save game ??? Arkane studios i Bethesda su toliko zadovoljni prodajom da su obecali da ce igra postati fransiza.... Naravno stize jos DLC-ova pa ne brisite igru.
Save game > http://BillionUploads.com/i39j0jlm912h Nalazi se na C:/User/All Users/App Data/Reloaded/Storage/205100 Morate cekirati, prikazi skrivene fajlove na C:
DLC radi samo sa igrom Reloaded posto je DLC Reloaded.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.