Poceo sam opet da igram igru i to sa svim DLC-ovima. Nego ne znam da li sam zaboravio ali ne mogu da uzmem nikad ni jedan dragulj. Kad god nanisanim da pucam nece da ga markira.
Recimo sad sam stigao ovde i u klipu se jasno vidi kako lik to radi bez problema.
Blekrut se zove čini mi se. On ti zadaje misiju da mu skupljaš kamenje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Oba dela su odlična. Svaki za sebe, a i povezani su pričom. Nadam se samo da Vidžil planira treći deo u nekoj skorijoj budućnosti.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Darksiders serijal je jedan od meni najomiljenijih a igre igram onako kako mi koji zanr prija u odnosu na odredjeni period. Te pucacicne, fps-i sada mi uopste ne leze, ne ispunjavaju me. Ovo je ujedno jedina igra koju sad igram tako da..
Kada sam video da ima onoliko DLC-ova jednostavno sam morao ponovo da pocnem da je igram i naravno uzivam u novim misijama. A Galax ce i ovako da ide na prodaju, (to sam uzeo samo Vladi da prkosim hahaha) to mi je bilo samo prelazno resenje. Ja cekam GM200 kao i uvek, samo full chip.
Crucible Pass DLC Death Rides DLC Angel of Death DLC Deadly Despair DLC Shadow of Death DLC Mortis Pack DLC Rusanov’s Axe DLC Van Der Schmash Hammer DLC Fletcher’s Crow Hammer DLC Mace Maximus DLC Maker’s Armor DLC Dark Talons DLC Skeletal Axe of Rending DLC Argul’s Tomb DLC The Abyssal Forge DLC The Demon Lord Belial DLC Soundtrack DLC
@Dexter
Nisam obratio paznju, ja mislim da sam pricao sa njim ali je moguce da nisam aktivirao misiju jer sam taj cinematic uglavnom preskako zbog toga jer sam igru vec odavno presao pa da tu ne gubim vreme. Nista obraticu paznju na to. Hvala.
@Bobi
Brate nije mi jasno da ti nisi ovo igrao? Pa brate ovo ne sme da se propusti, sto kaze DrMaster oba dela su odlicna. Ako budes skidao drugi, odmah skini ovaj koji sad igram tj Complete Edition.
Velika većina tih DLC-ova su oružja i ništa više. Samo Argul’s Tomb, The Abyssal Forge i The Demon Lord Belial su DLC-ovi u pravom smislu.
Kao sto dream rece samo nesto je DLC ostalo su samo po jedno oruzije. Imas dva ta kao golema, mozda si pricao sa jednim, ako si pricao sa tim manjim mora da ti je aktivan kvest 100%
Neće da mu radi jer ima malo RAM-a. Mora da doda još 32GB i onda će tek da proradi.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.