Jel realno da je ovaj NFS ovoliko glup da je osetljiv na najmanju bankinu i pravi mi usporeno one sudare i ovi protivnici se guraju ko da igram Twisted Metal, uninstal realno, dok ne izadje SHIFT 3...!?
nista to ne smeta sto guraju, moras da znas da odvozis dobro da te ne skrse, samo mu ugradis ojacanu sasiju i impact protection(recimo sve to sam ugradio na Bugatiju) i ne moze niko tako lako da te odgura i skrsi, isto tako kad zveknes u zadnji kraj neki auto odmah je gotov, sto je stvarno extra, za razliku od Shift-a gde voze tenkove, oni te pipnu i odmah odes u p materinu, a kad ih ti zakucas onako profi njima nista, isto tako uvek voze idealno u Shift, dok ovde vise puta se desava da se medjusobno pokrse, ili ih panduri skrljaju, a desava se da i sami pogrese u skretanju i zakucavaju se u druge automobile.....
Igra kao arkada je odlicna!! najbolji do sada arkadni NFS...... veliki minus je jedino sto nema tuniranja, ali sta da se radi, takve su danas voznje...... :/
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Jel realno da je ovaj NFS ovoliko glup da je osetljiv na najmanju bankinu i pravi mi usporeno one sudare i ovi protivnici se guraju ko da igram Twisted Metal, uninstal realno, dok ne izadje SHIFT 3...! :: :: ::
Posto sam presao nfs kako sad da izaberem new game ne mogu nigde da nadjem kad udjem u igricu stoji mi origin sign in i idem enter u udje u igricu a kad idem quit onda skroz izadje iz igirce?
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Realno igra nema sta vise da se igra kad se jednom predje :) nabacis neki dobar auto pri pocetku i pobedio si, posle uzmes onog porshea spidera i opet si jos vise pobedio :) a ako se nadje bugati, e onda kuku majko :D
:: Posto sam presao nfs kako sad da izaberem new game ne mogu nigde da nadjem kad udjem u igricu stoji mi origin sign in i idem enter u udje u igricu a kad idem quit onda skroz izadje iz igirce :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.