mene je sinoc iznervirao taj uplay,pa sam celu igru obrisao,sad ponovo instalirao i samo krekovao igru i morao da sredim eng jezik i to je to,uopste mi se sad uplay nije pojavljivao!
Prorade. Ali fora je sto mi je Uplay obrisao sinoc sav napredak u igri i sad moram ispocetka. Jel skontao neko gde je save game? Edit nasao
C:\Users\AppData\Roaming\Theta\Orbit
:: Ja sam imao problem sa uplay da se uradi update pa sam samo prebacio sve iz theta folder tamo gde sam instalirao asesin probaj cisto instalacij :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Stigo u boston nema bagova mada je negde losija grafika posebno se vidi kod trave i u daljinu kad pogledas al dobro pojavice se usput neki update koji ce da sredi to sad jos samo hitman krek da izadje :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
I dalje cekam Skid ili RLD. Ovaj THeta ubija u pojam koliko `onako` crackuje. Em ima false positive virus, em nekima radi, nekima ne. Nezavisno od igrice koju je razbio.
:: Stigo u boston nema bagova mada je negde losija grafika posebno se vidi kod trave i u daljinu kad pogledas al dobro pojavice se usput neki update koji ce da sredi to sad jos samo hitman krek da izadje :) :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Nema veze, evo sta sam hteo: uploaduj tvoj trenutni napredak u AC3. Save game se nalazi u C:\Users\AppData\Roaming\Theta\Orbit Nemam snage ponovo sve to da prelazim, dva puta sam vec prelazio, smucilo mi se. nema veze gde si, gde bude Ali samo ako si krekovao sa Thetom
:: Nista mi nije stigl :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Nista onda. batali, Igracu neki drugi dan Btw kakvi su ti fps? Ja sa 660 gtx (sva podesavanja na max) imam od 30- 60, mada je uglavnom na nekih stabilnih ~40 (ovo je zahtevno ko Crysis 2 jbt). igra nije bog zna kako optimizovana, ali je najbolje optimizovani AC do sad. Sva 4 jezgra CPU-a su mi opterecena 95-99% a graficka je gotovo uvek na 85-99 % Grafika je za padanje u nesvest, ovo je nesto kao kad bi Skyrim uradili u Frostbite Engine-u 2.0. Jedno sto kvari je sto su kontrole zajebane i hoce da nastane desinhronizacija zbog gluposti za koje igrac nije kriv ali ce valjda da srede to sa Patch-em
:: Ja imam samo ta dva u 54 folder nema nista u drugom folder :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Kad sam napolju i kad ima dosta ljudi imam od 40-50 fps kad sam u zatvorenom prostoru onda imam od 50-60 inace imam ukljucen adaptive vsync u nvidija kontrol panelu mada nisam video gde ima vsync opcija u asesinu valjda ce uskoro da izadje neki update da malo srede grafiku jedino sto kvari grafiku je trava koja ne izgleda bas dobro i kad gledas na daljinu kao da se teksture ponekad gube
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
I kod tebe sve na max? Meni frejmovi padaju u sumi, mada ti jos do nje nisi stigao. Tako je u otprlike i gradu i kod mene. Vsync gasis ovako: C:\Users\Miskonius\Documents\Assassin`s Creed III. dupli klik na assassin3 i stavis 0 umesto 1 na Vsync
Da sve je na max uvek je asesin imao problema sa padom frejma npr revelations kad sam napolju bude stabilno od 40-65 ali zato kad se popnem na krov pada od 32 do 40
Sa Partis-a repack ok 5,5 giga,theta crack i radi kao Švajcarski sat.Grafika odlicna,ok optimizovana sa malim padovima frejma u gužvi,prica koja obecava.Ja zadovoljan :)
Nema vise lock enemy na F, sad ti sve samo radi isto vazi za counter kill, sad drzis E i levi klik
:: U Bostonu kad treba da pucam na one burice sa barutom kod tvrdjave ,pritiskam F ali se nista ne desava :: Kako da pucam iz pistolja na njih :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.