Igra ima velike mogucnosti i za sad zanimljivu pricu.. Nije ni blizu Far Cry prvog dela,ipak su ostali na nivou jungle,desavanja i sl.. Recimo kad sam plivao u reKi ,trazio sam neki cvetic iznenada me zaskovio krokodil,kao u filmu,isprepada me za cas.. A najsimpaticnije je bilo kad me ujela zmija za ruku,hahaha.Uhvati je za glavucu i samo otrese!
Vegetacija je stvarno cool,malo je losija fizika ali grafika je sto se tice prirode na nivou Crysis-a,mozda cak i malo realnija rekao bih. Voda me nije odusevila,mada sam jos uvek kod delova gde su mocvare (amazonija) ..
Okacicu neke shooteve kasnije ,za sad sam zadovoljan igrom,ok je.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne znam,ja imam verziju sto je navodno skidrow pakovao.. Nemas neke mustre,dobijes portable instalaciju i samo prekrekujes igru. Ove ostale imaju citavu neku proceduru za pokretanje,te gasi ovo,ono,izmeni ovo,kopiraj ono,uplay zeza.
Ima na partis-u verzija koju sam ja skinuo a ima i na Pirate Bay.
P.S.Ne zamlacujte se sa rapidhsare likovima,svi su zakljucani za Premium korisnike a one koji mogu da se downloaduju brzo puknu,tj pobrisu se!
Igra vam se pokrece u DX9 modu na glavnu ikonu. Imate zasebi exe file za DX11.Obratiti paznju i na nivo detalja posto se to nalazi u zasebnim opcijama!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Skidrow nije ni pakovao igru. Reloaded je izbacio verziju od grupa sa scene. Grafika je ekstra u dx 11 [ AMD evolving ] je igra nastrojena. Prosek oko 40 fps u 1080p.
Far Cry 3 reloaded sinoc preko partisa sam skinuo za 3 i po sata i ja sam isto pokusao da skidam asesin preko rapidshera skinem 4 rara 1.1mb/s i onda crkne link pa onda opet cekaj 15 minuta da se ponovo vrate torent mi je jednostavniji i brzi pogotov preko partisa gde ne treba da cekas 5 sati da neko siduje :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
http://bit.ly/SswIY1 Far Cry 3 Deluxe pokrece se i sa DX11 i DX9 ikone.Ja sam samo stavio `post fx` na medium,igra radi mnogo bolje.Public CO-OP radi ,samo gruvaj.
Sto je tice frejmova u igri minimum je 30 sto kaze sky smooth gaming :) uglavnom je 35-45 fps iskljucen msaa i post fx je na high i lepo radi i odlicna je grafika po meni na drugom mestu je far cry 3 za sada a igra godine hitman :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Najace od svega je kad izbaci igru FLT ili reloaded,a oni se zahvaljuju Skidrow-u. [ smesno ] A oni ne vole da se vide.... Gori su od PC Berze [ AMD vs. Nvidia ]
This game looks incredible, but even with my crossfire 7950 setup. Everthing maxed out (Ultra + 8x MSAA) on 1080p. Especially outside, the open world is a pain for fps. I am seeing fps drops to mid 40`s, even with a high-end crossfire setup right now.
ja skinuo skidrow, ali na pocetku prodje neka scena i igra se zamrzne(crashuje) crni ekran i nista, 2x zaredom tako vec?? dovukao sam delux edition i reloaded lek ??
ja jurim min system requrements...... na onom sajtu http://www.systemrequirementslab.com mi kaže da mi sve komponente zadovoljavaju minimum osim procesora, tj ja imam e7200 na 2.53 a igra zahteva E6700 2.66GHz pa me zanima dal bi mogo igrat kad bi podigo takt za to što mi fali do minimuma.......men nije jasno baš taj minimalna zahtevnost dal to značid a ja nemog ni instalirat igru ako je ispod minumam moja konfa....
Skinuo sa cika skidrow sajta delux edition, a posle reloaded lek, igra mi crashovala na pocetku, i to ne vezano za odredjenu scenu....
E sad resio sam problem, izgleda da igra ne trpi OC graficke karte, povecao sam joj brzinu bio na 950Mhz i izgleda da je zato crashovala(i to samo Far Cry 3 crashuje), vratio na default i za sad radi ok sve, mada niska frame rate ali skoro sve na ultra xD prosek je 35 do 20 FPS.....nazalost
Inace igra je odlicna, mnogo novina ubacenih, mada ima jedna velika mana koja mi smeta a to su nagle promene vremena, odjednom krene kisa, pa onda pljusak a vec ubrzo sve prestane i opet przi sunce....bas kvari utisak.....
6850 ultra sa izuzetkom shadows na high (ili medijum ne secam se) igra na stabilnim 40FPS retko ali retko pada ispod 35, ja pretadovoljan...
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 940/1150 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
To je nemoguce ako se igra na dx 11 da ima stabilnih 40 fps pa da me ubijes, ajde nabaci neku sliku bas da vidim dal je tako :) znaci ja ruku dajem da ne moze da ima stabilnih 40 fps i da retko padne ispod 35 :)
:: I can`t stop playing this game!! :: :: 6850 ultra sa izuzetkom shadows na high (ili medijum ne secam se) igra na stabilnim 40FPS retko ali retko pada ispod 35, ja pretadovoljan.. :: :: ASUS M5A78 :: ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EV :: 2X2GB HYPER X BLU @1600 940/115 :: MSI 6850 CYCLONE PE OC :: WB BLUE 50 :: LC POWER 550 :: THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.