Sto je najgore, taj Drow Ranger uopste nije lak.. :D
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Mnogo je jebeno kontrolisati vise jedinica... Zato nub uzme drow ranger-a i melje : :: :: Ne znam da li ste probali sa Lone Druid-om, 2 Midasa rade. Jedan u main heroju, a drugi u mečki. Masina za kripovanje...
niste mi jasni nikako. Napraviste nuklearnu fiziku od igre. Igram 5 dana i u svakoj partiji sam u top 3 liste a u vecini slucajeva pregazim sve zivo.
i gde pise da treba da znas da igras sa svim herojima ? Sto bi me bilo briga za heroje koji mi nisu interesantni za igranje ?
Siguran sam da treba duzi period za shvatanje svih caka , recepata,itema za konkretnog lika,koji heroj je dobar protiv kojih itd. ali vi ste ga bas preterali i napravili nauku od toga a daleko je od iste.
p.s. da li je ebeno moguce da ima samo jedna jedina mapa ?
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Dota 1 je jedna mapa... Inace, 99% ljudi koji igraju dotu su teske vezare u standardnoj strategiji w3 na izgradnju, to ih smara... Ko ce da kontrolise vise od 2/3 jedinice...
Samo zbog toga sam krenuo malo po malo dotu, jer je bilo jako malo igraca za w3 kako dolikuje.
Nego bem te ti i tvoja ruska deca.... ni ne igram protiv njih tako da ti je argument invalid :P . Verovatno ima nekog rangiranja , sigurno...al nema veze..docice i oni na red :P .
Zadesilo mi se 2 puta da se pojavi neki manijak kojem niko ziv ne moze nista..ni ceo tim zajedno. Geek neki...e ako ste i vi takvi, pomoz Bog vama svima :D
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Ni na level 25 ne dolaze pro igraci i balansiranje DOTA2 je totalno sranje!
95% partija su cisto gubljenje vremena sa noob-ovima. Retko kad se desi da dobijes neki premade tim da igras. Sve noob do nooba. Nikoga nije briga sta je protivnik izabrao, koje si ti izabrao heroje... svi samo carry carry carry!!!! Idemo! Sto vise ubistava imam to sam bolji!
U onom LOL-u makar se zna ko sta uzima. A ovde svaka partija retardirana...
Kazem, kada naletis na igrace koji imaju iskustva, neces tako pricati...
Odigraj sa malo boljim igracima igricu, i shvatices koliko ne znas...
Ne uci se Dota preko noci. Ni Dota 1, ni Dota 2. Sve je to isto, uz neke sitne olaksice(Dota2).
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: niste mi jasni nikako. Napraviste nuklearnu fiziku od igre. Igram 5 dana i u svakoj partiji sam u top 3 liste a u vecini slucajeva pregazim sve zivo. :: :: i gde pise da treba da znas da igras sa svim herojima ? Sto bi me bilo briga za heroje koji mi nisu interesantni za igranje ? :: :: Siguran sam da treba duzi period za shvatanje svih caka , recepata,itema za konkretnog lika,koji heroj je dobar protiv kojih itd. ali vi ste ga bas preterali i napravili nauku od toga a daleko je od iste :: :: p.s. da li je ebeno moguce da ima samo jedna jedina mapa ? :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.