Svaka igra moze da se odigra, ali ovo je lose, kao neka drugorazredna igra, daleko cak i od petice koja je dosta losija igra u odnosu na cetvorku a i ostale delove....
Zasto izbacuju nastavke kad nisu dostojni originala .....Ja sam zavrsio Ghost sniper 2 lepo je uradjena.Ali bre mnogo kratka igra....Sto se tice nas u igri pitam se ko im je platio za to ? .Slazem se svasta je bilo u bosni al da srbi ulete tenkovima u sarajevo ???? De nestade opsada sa brda ? De su mudzahedini? JEZIVA PROPAGANDA .
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ko te terao da gutaš, sad ćuti i žvaći.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: koje govno majko mila... :: :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: :: INTEL SSD 330 60G :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: ASUS MX27 :: :: :: ::
Ovo je tezak krsh od igre, a bosovi su katastrofa ko mocni rendzeri da su se jebali sa mutantima, pa si dobio ove likove iz re6, pola planine stvorenje i jos se pretvara iz neceg u nesto 10x vece, a sve neki slinci iz nosa i nedefinisani oblici.
Previse jadno neozbiljno i decije, evo sad zavrsio i sa krisom.
braco mila ladno imaju neki protivnici sa nogama od kokoski + u rukama imaju puske, da nije smesno bilo bi zalosno, ili obrnuto, birajte sami...
Posto su se tolko uvatili za Srbe, mogli su da ubace bosove tipa Diseased Bas Celik, Zmaj-Ognjeni-Vuk sa pilecim nogicama (ili krilcima), Drekavac, Sava Savanovic the Alfa Undead, slinava Leptirica i slicno...
:: Ovo je tezak krsh od igre, a bosovi su katastrofa :: ko mocni rendzeri da su se jebali sa mutantima, pa si dobio ove likove iz re6 :: pola planine stvorenje i jos se pretvara iz neceg u nesto 10x vece, a sve neki slinci iz nosa :: i nedefinisani oblici :: :: Previse jadno neozbiljno i decije, evo sad zavrsio i sa krisom :: :: braco mila ladno imaju neki protivnici sa nogama od kokoski + u rukama imaju puske, :: da nije smesno bilo bi zalosno, ili obrnuto, birajte sami.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ma presao sam sa Leon-om i dalje nisam hteo da igram. Cim sam video tog zadnjeg gazdu od nekog bik/pseto-t-rex-muva, umro sam od smeha. I to sto se rasklapa iz `coveka` u ta cudovista na fazon `transformersa`. A igru sam prejahao u roku od 3 sata sa Leon-om. Jes da se tu mucim i da kokam svakog zombija. Ista fora, samo ih zaobidjem. Jos me nervira, sto u svakoj novoj igri moraju da implementiraju pumpanje odredjenog dugmeta ili tacno u odredjeno vreme moras da stisnes, opet, odredjeno dugme. Pa ne igramo dance-dance-revolution nego TR, RE...itd. Stvarno igre postaju retardirane i na kraju cemo igrati tako sto cemo stiskati u odredjenim trenucima digmice, da bi nam on nastavio sa pustanjem animacije.
:: Ovo je tezak krsh od igre, a bosovi su katastrofa :: ko mocni rendzeri da su se jebali sa mutantima, pa si dobio ove likove iz re6 :: pola planine stvorenje i jos se pretvara iz neceg u nesto 10x vece, a sve neki slinci iz nosa :: i nedefinisani oblici :: :: Previse jadno neozbiljno i decije, evo sad zavrsio i sa krisom :: :: braco mila ladno imaju neki protivnici sa nogama od kokoski + u rukama imaju puske, :: da nije smesno bilo bi zalosno, ili obrnuto, birajte sami.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Realno, umesto da se neko dostojanstveno povuce i kaze hvala bilo nam je lepo, dovidjenja drustvo staro, i budite mi pozdravljeni jer lepo smo se bas druzili, on ti se nabija u facu i dere ti se na uvo i kaze dajmi jos barem jedan dinar, samo je tu zbog nekih klinaca koji ne znaju i kojima je prvi deo bilo kog kultnog serijala jako glup jer nema dobru grafiku...
Resident evil-u realno treba nesto drugo, da ga sa suzama u ocima odvedes iza stare porodicne shupe, i sa tugom u srcu zavrsis stvar dostojanstveno...
bem ga koju sam verziju igre skinuo , koristio sam lek:Resident.Evil.6.Crack.Only.V2 problem nastupa kod misije: Quad Tower - http://goo.gl/90TuN
misiju sam odgledao i izmenio savegame tako da se nastavlja posle odgledane misije, za win 7 savegame nalazi se u: C:\ProgramData\SteamDMGAME1040\storage
Za Remake 1,2,3 .... To su bile igre. Kada se setim da sam za keca poslednji dinar davao u igraonici :D A sada... sto kazete... Klikni T pa onda Levi Klik pa onda O pa onda SPACE pa onda ovo pa ono.. i krene film...maj gaaaddd.... Sere mi se vise od svega. Samo Remake delova je extra i da NISTA osim grafike ne diraju!!!! Ovo je instalirano i obrisano ODMAH! Cak cu da uradim format HDD-a da se ne zavuce negde neki repic ovog go...a!!!!!
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.