Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis 3 u-p-d-a-t-e 1.1 izašao (1.07GB)
STRANA 3 OD 3
Spacewla Re: @Spacewla LOL!!! 02.03.2013. 18:51 #480074

status: user
broj poruka: 612
Ti samo LUPETAŠ. Znaš ti vrlo dobro da na toj tvojoj 24-ci ne možeš da primetiš razliku u igri izmedju 720p i 1080p pa buljio sa 10cm u monitor, samo ti je žao da priznaš.
Džabe ti to kada se isto igramo i ja i ti ... Samo ću ja biti `entuzijasta` i pare potrošiti na NEKE DRUGE BITNIJE STVARI a ne na BESPOTREBNO skupe PC igračke kojima ništa neću dobiti. To nije entuzijazam, to je dečija želja za što skupljim igračkama. Entuzijazam koji te `drži` do sledećeg `upgrade`?!?!`?!? Zezaš li ti mene??????????

Oko frejmova sa mojom 5670 dao sam vam čak i slike u Crysis 3 temi i to je to 45 frejma na MEDIUM podešavanjima i 1440x900 na kojoj mi konstantno i radi monitor. Prvi put sam i koristio onaj FRAPS jer me zabole ako igra ne secka i ne vuče se ... no dokazao sam vam i nemam potrebe.
AKO VAM JE KRIVO, rekoh, ajd u dućane po još jedan krosfajer i budite entuzijasti do sledećeg upgrade.

Nemoj samo da se nerviraš, uzmi sebi neki hardveraj sledeće nedelje da se onako `entuzijastički` oraspoložiš.

Bože, koje ti opravdanje imaš

MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+)
AMD Phenom II X4 955
Kingston HyperX 10 GB
Samsung SyncMaster P2770HD
ATI Saphirre 5670 DDR5 512MB
resto ....

:: Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece
::
:: Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh
:: To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno
:: A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low
:: Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Spacewla Re: Re: @Spacewla LOL!!! 02.03.2013. 18:55 #480075

broj poruka: 612
Eh to kada mi napiše neko kome je avatar `apple` logo, ako neću da uvažim kao nešto bitno i vredno pažnje ...

MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+)
AMD Phenom II X4 955
Kingston HyperX 10 GB
Samsung SyncMaster P2770HD
ATI Saphirre 5670 DDR5 512MB
resto ....

:: Ma vidis da lupeta,klasican primer srpskog potrosaca .Po meni ne da nema pojma o hardweru nego je to strasno.Ne vredi trositi reci na takve likove majke mi
:: ::
solaja777 Re: @Spacewla LOL!!! 02.03.2013. 19:39 #480083

broj poruka: 3278
Upravo tako , ako moze covek da priusti sebi skuplji hardwer sto da ne !
Neverovatno zvuci da neko ne vidi razliku izmedju 720p i 1080p, pc @ konzole, al ajd...

Docemo do zakljucka da nema razlike izmedju devojke i babe jer obe imaju p...u,
ok u pravu ste onda j....e babe...

:: Au! Izvini, ali moram da ti kazem, al se nalupeta sad covece
:: Pa, sta ispada, ja sam mentol sto imam 7970 kartu na monitoru od 24`, sa rezolucijom 1200p?! Heh
:: To sto pricas, da ljudi ne vide razliku izmedju 720p i 1080p, daj molim te, pricaj u svoje ime, i iz svog iskustva, a ne da ljude nazivas mentolima bespotrebno. Ako neko ima mogucnosti da potrosi vise para, i priusti sebi nesto skuplji hardware, sto da ne, ako je neko entuzijasta i voli skup hardware, sto da ne, podrzavam u potpunosti. Pusti te tvoje price. Svi, koji se i malo razumeju u HW, vrlo dobro znaju sta je dovoljno da se poteraju igre fino, naravno, to je sasvim ocigledno
:: A ta tvoja prica da furas krizu na karti ati 5670, i to jos na medium setovanjima, sa konstantnih 45fps-a, hm. Mozda i moze, ali sa texturama na low
:: Ortak ima HD5850, pa mu se karta muci sa medium-low setovanjima na 720p, o cemu ti pricas!?
Dejzan Re: Re: Re: @Spacewla LOL!!! 02.03.2013. 21:07 #480101

broj poruka: 3730

Decko apple ti je sinonim za maximalan kvalitet i performanse ako nisi znao .Ali posto si me lepo citirao necu da se ponavljam.
Apple nije ni tema ovde i kacis se za njega... neskreci sa teme nego citaj sta ljudi pisu.
EVGA vlada u sa motherboard ovde ASus His kida sa radeonom ovde Msi i sl primeri.

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: Eh to kada mi napiše neko kome je avatar `apple` logo, ako neću da uvažim kao nešto bitno i vredno pažnje ..
:: ___________________________________
:: MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+
:: AMD Phenom II X4 95
:: Kingston HyperX 10 G
:: Samsung SyncMaster P2770H
:: ATI Saphirre 5670 DDR5 512M
:: resto ....
:: :: Ma vidis da lupeta,klasican primer srpskog potrosaca .Po meni ne da nema pojma o hardweru nego je to strasno.Ne vredi trositi reci na takve likove majke mi
:: :: ::
-ShonE- @Spacewla 02.03.2013. 21:15 #480105

broj poruka: 3529
Druze, neces ti mene iznervirati, mogu ja da se natezem s tobom do sutra ako `oces.
Stos je u tome sto vidim o cemu se ovde radi, ne zelim da pravim nikakvu carku, jos sam i moju konstataciju(odgovor) na tvoj post zapoceo sa reci `Izvini`.
Ne znam da li se ti i ja igramo isto, i nije toliko bitno, elem ja kad se igram na kompu onda bas uzivam, znas ono, dobar PC, smooth gaming(sace Sky da se javi verovatno... c c c), 5.1 DTS zvuk, tv led ips od 42`, itd....
Sto se tice para, ja svoje trosim onako kako JA zelim, i uzivam u tome. A verujem da sam dosta u zivotu postigao, imam i ja jos dosta bitnijih stvari od trosenja para na PC, ovo mi je hobi za koji nemam potrebe da se tebi pravdam, zasto i kako.

Definitivno, ako ti ne vidis razliku u vecoj/manjoj rezoluciji, opet ti kazem, govori u svoje ime, jer nisi u pravu, mislim da je nepotrebno vise polemisati i pricati o rezoluciji, to je elementarna stvar, i svako ko provodi malo vise vremena pored PC-a moze ovo da potvrdi, mislim apsurdno je totalno.

Inace ja tebi nisam trazio, niti davao, bilo kakvo opravdanje, svako vodi svoj zivot, jednostavno se ne slazemo u necemu i to je to. Pozzz

BTW solaja777 je objasnio.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem +1 02.03.2013. 21:47 #480118

broj poruka: 3796
Upravo tako, niti treba da ga interesuje zasto ti imas takve prohteve, da li je bas potrebno 42` za sve to i jedno veliko ITD.
Svako rasporedjuje za hw. kako on to zeli, ovu jabuku necu ni da komentarisem...

Nego, i ja sam verovatno budala sto dodajem za neki dan jos jednu gtx480, pa dovoljna je jedna? Imam ponudu od poznanika(100e) i to je moja stvar da li hocu ili ne. Entuzijasta sam i zelim maksimalno koliko mogu da priustim sebi.
Bez obzira na sve to, i dalje stojim kod svog stava(kao sto rece Forever) 500e za kuciste, kada se pametno iskoristi i iskombinuje, zadovoljava i zahtevnije korisnike.

:: Druze, neces ti mene iznervirati, mogu ja da se natezem s tobom do sutra ako `oces
:: Stos je u tome sto vidim o cemu se ovde radi, ne zelim da pravim nikakvu carku, jos sam i moju konstataciju(odgovor) na tvoj post zapoceo sa reci `Izvini`
:: Ne znam da li se ti i ja igramo isto, i nije toliko bitno, elem ja kad se igram na kompu onda bas uzivam, znas ono, dobar PC, smooth gaming(sace Sky da se javi verovatno... c c c), 5.1 DTS zvuk, tv led ips od 42`, itd...
:: Sto se tice para, ja svoje trosim onako kako JA zelim, i uzivam u tome. A verujem da sam dosta u zivotu postigao, imam i ja jos dosta bitnijih stvari od trosenja para na PC, ovo mi je hobi za koji nemam potrebe da se tebi pravdam, zasto i kako
:: Definitivno, ako ti ne vidis razliku u vecoj/manjoj rezoluciji, opet ti kazem, govori u svoje ime, jer nisi u pravu, mislim da je nepotrebno vise polemisati i pricati o rezoluciji, to je elementarna stvar, i svako ko provodi malo vise vremena pored PC-a moze ovo da potvrdi, mislim apsurdno je totalno
:: Inace ja tebi nisam trazio, niti davao, bilo kakvo opravdanje, svako vodi svoj zivot, jednostavno se ne slazemo u necemu i to je to. Pozz
:: BTW solaja777 je objasnio.
Dejzan Re: +1 02.03.2013. 21:54 #480121

ubija te jabukovaca :D Druze demantuje me onda nemoj tako necu da komentarisem jer jedno si reko ostali su drugo rekli malte ne isto ko ja .Slazem se da mzoe pc za 500 evra a kvalitet koji ces dobiti daleko je od onog sto ce da prati trendove 3 godine

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
-ShonE- Re: Re: +1 02.03.2013. 23:17 #480149

Ma naravno, moze komp za 500e, pa mozda cak i za malko manje, i da fino sluzi za gaming. Normalno, u pravu si, nije za duze staze, mada sve zavisi sta korisnik ocekuje od takvog PC-a. Ljudi razlicito gledaju na to, normalno, nekome je i 15-20 fps-a sasvim dovoljno za ugodan gaming, neko ni ne obraca paznju na detalje, i uziva igrajuci sa svime na low, ma samo da radi, tako da je nezahvalno o tome vise diskutovati, zaista. Uvek ce se neko javiti i reci kako mu C3 leti na low budzet karti. .) Kapiras.

:: ubija te jabukovaca :D Druze demantuje me onda nemoj tako necu da komentarisem jer jedno si reko ostali su drugo rekli malte ne isto ko ja .Slazem se da mzoe pc za 500 evra a kvalitet koji ces dobiti daleko je od onog sto ce da prati trendove 3 godin
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
Dejzan Re: Re: Re: +1 02.03.2013. 23:30 #480159

Pa ja i o tome pricam moze pc za 500 evra ali sigurno nece biti miran 3 godine.A za detalje da ne pricam :)
Konkretno me pre par dana pita ortak jel sta da uzmem 7850 Powercool 2GB ili 660 msi twinfrozer .Ja mu kazem uzmi Nvidiu .Posle zove e uzeo sam ovo brend je nov i daje mi 2gb rama a ta tvoja nvida ima 192 magistralu i 1gb rama .Mislis da sam ga ubedjivao da otkaze porudzbinu ne brate :D njegov novac njegova stvar a pitao me za savet pa ti vidi

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
ConemaX Za svakog... 04.03.2013. 03:21 #480342

broj poruka: 314
...Ko ne vidi razliku izmedju 720p i 1080p na 22 inca ili više treba da poseti očnog lekara. Mada i to je suvišno komentarisati jer i dalje ima pacijenata koji gledaju DivX koji je 640x300 na 24 inca gde je slika kao mozaik od domina i kaze Sto??? Sta fali slici???!!! Ma daj sad cu da cekam dva dana da skine HD a isti je djavo! O zvuku necu ni da komentarisem.
Simon72 ... 04.03.2013. 03:56 #480343

broj poruka: 2799
Neznam što ode tema u ovom pravcu al mislim da ovde mešamo babe i žabe.
Ako neko vidi razliku u filmu izmedju 720 i 1080 secem ruke.Ako neko vidi razliku u tv prograpu ili filmu na onaj za koji kažu da je full hd i hd ready isto secem.Gledao i ne video a odite do prodavnice pa nasumicno pokusaj da pogodiš koji je 1080 a koji 720.
Sa igrama je druga prica vec jer se tu detalji ne dupliraju nego mnogostruko uvecavaju tako da je razlika velika cak i na 22 inca, al to za one kojima je to bitno.U principu sam mnogo puta namestao igre na razna podesenja i kad staviš neko vece podesenje u igri na nekoj manjoj rezoluciji i low na vecoj, razlika je definitivno u korist vece rezolucije.

Inace ova igra pocinje da me nervira kolko je laka i kolko se brzo prolazi. Za sad ni jedan jedini ozbiljniji sukob sa bar desetak jakih protivnika a i brate ovi vanzemaljci se mnogo lakse ubijaju nego u prethodnim delovima.Luk i strela jesu fino oružje al koda imam atomslu pusku. Suvise jako oružje. Ne valja im to jer evo sve sam prakticno preso s njom a ovo drugo oružje samo povremeno da vidim šta imam i koliko je jako.
Ovo je po meni najgori deo.Grafika jeste onako na prvi pogled bolja,sve se nesto sija svetli al kad se bolje zagleda ovo sto su ubacili umesto teselacije je baš ružno pogotovo na zemlji.

imarkovic Re: Za svakog... 04.03.2013. 08:14 #480347

broj poruka: 19075
razliku izmedju 720p i 1080p na monitoru od 24` neces primetiti, imam 23` monitor, takodje ne primecujem razliku, ima svakako razlike u rezoluciji, ali ne mozes to videti na 24`, vec tek na recimo 40

:: ...Ko ne vidi razliku izmedju 720p i 1080p na 22 inca ili više treba da poseti očnog lekara. Mada i to je suvišno komentarisati jer i dalje ima pacijenata koji gledaju DivX koji je 640x300 na 24 inca gde je slika kao mozaik od domina i kaze Sto??? Sta fali slici???!!! Ma daj sad cu da cekam dva dana da skine HD a isti je djavo! O zvuku necu ni da komentarisem.
ConemaX Re: Re: Za svakog... 04.03.2013. 10:50 #480365

broj poruka: 314
Markovcu odmah kod očnog dok ne bude kasno :D Imam Monitor od 24 i TV 47 i razlika je itekako vidljiva bilo sta da se gleda. Kažem opet ima ljudi kojima je i DivX i Full HD isto tako da nemam nameru da se raspravljam sa bilo kim. Sto se mene tice razlika se vidi slika je oštrija i tu nema priče.

:: razliku izmedju 720p i 1080p na monitoru od 24` neces primetiti, imam 23` monitor, takodje ne primecujem razliku, ima svakako razlike u rezoluciji, ali ne mozes to videti na 24`, vec tek na recimo 4
:: :: ...Ko ne vidi razliku izmedju 720p i 1080p na 22 inca ili više treba da poseti očnog lekara. Mada i to je suvišno komentarisati jer i dalje ima pacijenata koji gledaju DivX koji je 640x300 na 24 inca gde je slika kao mozaik od domina i kaze Sto??? Sta fali slici???!!! Ma daj sad cu da cekam dva dana da skine HD a isti je djavo! O zvuku necu ni da komentarisem.
Razorman re 04.03.2013. 11:00 #480366

broj poruka: 1139
Ja na mom monitoru samsung 27` 1920x1080 vidim da nedostaje veca rezolucija jer su pikseli veci a kamoli 720p...

i7 920@3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, 7870 ghz edition, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 5tb storage, haf 932.

Daum ... 04.03.2013. 12:46 #480384

broj poruka: 12810
Koja trolčina ovaj spacewlad. Pa sinak samo tebi sa tim defektnim očima ne smeta interpolirana zamućena rezolucija tako da ne nemoj da se ljutiš ali zasmejavaš nas sve...

Dexter013 E jbg Vlado... 04.03.2013. 13:14 #480387

broj poruka: 17098
Opusteno obican neki moze i matori dual core i karta od 40e ce da teraju
sve igre na max a one zahtevnije kao kriza 3 na medijum u 1600x900 sa 0 filtera
i leti kako radi, tesko...

Inace koje su ti rezolucije texture Vlado, garant na low,
e jos nesto, udario si screenshoot gde nema nikoga u zatvorenoj prostoriji
gde se nista apsolutno ne desava i tu imas samo 45 frejmova...

Kad si napolju na otvorenom gde se desava 80% radnje igre
taj 45 fps ode na 25/30 kad nema nikoga recimo
a cim krenje pucnjava i akcija+explozije ako imas 15/20 to je to...

The withcer 2 sa ubersampeling opcijom koliko imas fps na medijum 45?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Za svakog... 04.03.2013. 14:37 #480395

broj poruka: 19075
hm, u pravu si, ipak se primecuje, ostrija je slika dosta na 1080p, ali nije bas da se toliko primecuje kao iz aviona

:: Markovcu odmah kod očnog dok ne bude kasno :D Imam Monitor od 24 i TV 47 i razlika je itekako vidljiva bilo sta da se gleda. Kažem opet ima ljudi kojima je i DivX i Full HD isto tako da nemam nameru da se raspravljam sa bilo kim. Sto se mene tice razlika se vidi slika je oštrija i tu nema priče
:: :: razliku izmedju 720p i 1080p na monitoru od 24` neces primetiti, imam 23` monitor, takodje ne primecujem razliku, ima svakako razlike u rezoluciji, ali ne mozes to videti na 24`, vec tek na recimo 4
:: :: :: ...Ko ne vidi razliku izmedju 720p i 1080p na 22 inca ili više treba da poseti očnog lekara. Mada i to je suvišno komentarisati jer i dalje ima pacijenata koji gledaju DivX koji je 640x300 na 24 inca gde je slika kao mozaik od domina i kaze Sto??? Sta fali slici???!!! Ma daj sad cu da cekam dva dana da skine HD a isti je djavo! O zvuku necu ni da komentarisem.
-ShonE- Re 04.03.2013. 15:21 #480408

Heheh! Nece se vise taj javljati, sigurno, bar ne u ovoj temi. Mislim ljudi, sta se uopste trudite da objasnjavate, totalno je apsurdna stvar u pitanju.

Simon72 ... 04.03.2013. 15:44 #480418

broj poruka: 2799
Bilo da je u 1080 ili 720 oštrina ili šta vec zavisi samo od kvaliteta ripa jer ovde govorimo samo o ripovima pošto je bluray samo u 1080.Imaš kvalitetnije ripove u 720 nego u 1080.Dvix ,xvid i ostali koju su se ranije koristili ne mogu nikako da se koriste u ovom kontekstu.
Igre su vec druga prica a Crysis 3 je veoma zanimljiva.Recimo na midium ide oko 50-60 i veoma je igriva. Na high ide 10 frejma manje a neigriva je.Nije mii ovo baš jasno al aj.

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs