na zamundi bio iso fajl reloaded-a oko 18GB ali kolko vidim sklonjeno sad
na partisu ide sporo, ali noc je pred nama...
Na IPT-u procitah da kada jednom postavite graficka podesavanja, stavite C:\Users\USERNAME\Documents\WB Games\Batman Arkham Origins\GFXSettings.BatmanArkhamOrigins.xml bude na readoly jer resetuje graficka podesavanj nakon restarta igre...
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Instalirao, probao, zadovoljan sam za pocetak. Deluje kao na nivou svojih prethodnika, sto je meni dovoljno.
Grafika je odlicna, ne nesto preterano bolja od prethodnog dela, ali pomak se primecuje. Zahtevnija je doduse, meni se FPS vrti izmedju 30-50, mada ume da padne i ispod 30 u zahtevnim scenama sto me zivcira pomalo. Sve je na MAX odvrnuto, 1920x1200, AA je na FXAA High. Kada postavim na MSAA High ili Medium neigrivo je totalno. Vidi se razlika izmedju MSAA i FXAA, medjutim, MSAA ubija FPS samo tako!
U pitanju je HD 7950 Boost...
Sve u svemu, nisam puno presao, ali za sada su se moja ocekivanja ispunila, uzivacu u prelasku jos jedne Batman igre!
Verujem da ce je ispeglati u buducnosti da radi jos bolje, sigurno je da ima mesta za to... Verovatno ce kao i uvek da izbace GOTY verziju gde je sve u fullu.
Iz nekog razloga, nisam primetio da sam ukljucio PhysX u opcijama, a posto na AMD-u nema svrhe paliti ovo, izgleda da samo pravi problem, tj. obara FPS!
Sada je igra poletela bukvalno, ne spada ispod 45 FPS. Tacno sam u istoj zahtevnoj sceni uporedjivao, sa upaljenim PhysX-om 25, sa ugasenim 45!
Secam se da je i sa Arham City bio ovakav bug, mucio sam se sve dok nisam provalio da je sve do raspale PhysX opcije koja mi nista ne znaci kada je upaljena.
:: Iz nekog razloga, nisam primetio da sam ukljucio PhysX u opcijama, a posto na AMD-u nema svrhe paliti ovo, izgleda da samo pravi problem, tj. obara FPS :: :: Sada je igra poletela bukvalno, ne spada ispod 45 FPS. Tacno sam u istoj zahtevnoj sceni uporedjivao, sa upaljenim PhysX-om 25, sa ugasenim 45 :: :: Secam se da je i sa Arham City bio ovakav bug, mucio sam se sve dok nisam provalio da je sve do raspale PhysX opcije koja mi nista ne znaci kada je upaljena :: :: ``They called me... Prophet`` :: ::
Jebote ovo je zahtevnije od Crysis 3, sa napucanim MSAA i sve ostalo na max, ja imam 14 fps u 2560 x 1440 Jes, da lepo izgleda ali mi nije jasno kud odose svi ti frejmovi...
Ja cim prebacim na MSAA High FPS zakucan na 15. Slide show bukvalno. Kada spustim na MSAA Medium onda dobijam 20 FPS, a na Low imam 25. Sto je najgore, ne primecujem razliku izmedju Low i High MSAA, dok izmedju MSAA i FXAA je nebo i zemlja!
U Crysis 3 nije bilo sanse da se toliko primeti razlika izmedju MSAA 4x i FXAA.
Ja cu da probam i gtx 770 pa javljam kako stoje stvari
:: Misko sad cu da probam to sa MSAA.Prebacio sam DOF na High i nema neke promene kod mene :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Pa to je to otprilike... Jel igra neko preko gekmpada? Kod mene na Logitech F510 kontrole za napred-nazad su invertovane ( i ne ne vidim gde mogu da ih vratim nazad.) Takodje dugmici cas rade cas jok, gejmpad je nov i ispravan, ne verujem da je do njega...
Edit:
Tacno sam znao, sa gtx770 40+ fps, ili je krek ili su opet namerno sabotirali AMD karte kao u Metro: Last Light
:: Sa MSAA 8X 22fps , ali konstantnih 22fps :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Presao onaj deo sa krokom :) sa 8x msaa i physx high minimalno sam imao 32 a uglavnom oko 45-55 fps, kad iskljucim physx i sa 8x msaa dobijem jos 10 fps ali kako god igracu sa fxaa namerno jer sam rascistio sa msaa odavno inace koristim i adaptive vsync :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Mail.Ja sam skinuo sa Partisa,vuklo se u pocetku posle full speed do kraja.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Ljudi mene ubi ovo kako se vuce :: krenulo ok ali onda katastrofa, :: ide po 10 do 20 kb/sec.. :: :: Aj bacite na mejl provereni dobar torent :: ili neke linkove gde ide barem 150 kb/sec :: :: Bio bi vam jako zahvalan :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.