Koliko su dobri nemacki tenkolovci evo ja sam dogurao za ovih 6,7 dana do stug III modela ali nije nesto.Vrlo malu stetu pravi ili ja gadjam pogresne delove tenka sta je najbolje ciljati? Uzgred vise volim lovce tenkova jer su oni snajperi ove igre nisam nesto vican na samom tenku.Krenuo sam sa svabama jer sam voleo njihovog tenkolovca ferdinanda jedva cekam da dodjem do njega :D
Pokusacu da ti pomognem. StuGIII je svojevremeno dok sam ga koristio bio veoma dobar TD. Odlican sniper (dobar precizan top), brz i agilan i sto je veoma vazno dosta dobro je zaradjivao. Ne znam kakav je sada jer se skoro sva `vozila` svakim narednim updateom menjaju odnosno njihove karakteristike. Sto se tice mesta na tenku koje treba gadjati, naravno da o tome treba voditi racuna. Najbolje je zadnju i bocni stranu I to mesto gde se nalazi motor, municija i gorivo. Zatim treba nisaniti mesta gde se nalazi posada a posebno vozac nisandzija, a potom komandir (obicno mala kupolica koja `strci` na kupoli tenka ili telu TD-a), punilac i radio operater. Sto se tice nanosenja stete, ne mozes bas ocekivati da top od 75 ili 76 mm pravi veliki `damage`. Jos jedna jako bitna stvar je da se ne usredsredis da posto-poto gadjas jedan tenk do besvesti da bi ga unistio a zaboravis se da si otkriven i da postajes meta za SpG koji je posebno opasan za TD. Znaci 1-2 dobra hitca ako bas uslovi dozvoljavaju ispali i treci a potom manevar-promena pozicije pa nastavak dejstva. To vazi za sva oklopna sredstva a posebno za TD I SpG. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.