Na i5 3350p i gtx 660 ti (doduse overklokovana,ali ne mnogo) 1080p sve max osim onih glupih AA i AF filtera koji su na, otprilike, srednjem setovanju i radi u 55-80 fps,uglavnom stabilnih 60-70fps.
Kad bi malo vise bilo ovakvih igra,bar sto se optimizacije tice.
Ma sredice je naravno, to je ogroman problem, cudi me da vec nisu, ja sam mislio da je samo gusarska narodna verzija problematicna, ali isto je i na oridjidji.
Ne kapiram zasto ne skinete drugu verziju igre i onda probate? Kako je meni radila bez ikakvih problema i bugova? Pronadjite prve torente igre koji su izbaceni i probajte..
Kazi koji da skinem,ja sam do sad dve verzije igre probao?! (Mad Max [Steam-Rip] i Mad.Max.All.DLC.with.crack.v3.RePack-MAXAGENT) oba skinuta od slovenaca p....s.
:: Ne kapiram zasto ne skinete drugu verziju igre i onda probate? Kako je meni radila bez ikakvih problema i bugova? Pronadjite prve torente igre koji su izbaceni i probajte. :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Da ga jbm sad koja je verzija bila, ali ili je ona prva Mad Max Steam Preload ALI 213 (od pre 3 nedelje) ili Steam-Rip от R.G. Steamgames (od pre 2), nadji na kat-u.. Skidao sam tada i Metal Gear, i ne mogu da se setim sta je bilo tacno, ali jedna od te dve je sigurno.
Posalji torent fajl na mail da skinem verziju koju ti igras,e da i nikako ne verujem kad neki kazu na intel sve radi kako treba na amd ne,u to nemogu da poverujem!
:: :: Posalji torent fajl na mail da skinem verziju koju ti igras,e da i nikako ne verujem kad neki kazu na intel sve radi kako treba na amd ne,u to nemogu da poverujem :: ::
:: :: Dodji da se razuveris : :: :: :: :: :: Posalji torent fajl na mail da skinem verziju koju ti igras,e da i nikako ne verujem kad neki kazu na intel sve radi kako treba na amd ne,u to nemogu da poverujem :: :: :: ::
Si probao bez toga run as administrator? Ja to nikada ne koristim... I kada si pre skinuo obe igre koje sam ti poslao? Nemoguce da ti ne radi, osim ako nemas intel i nvidiu kao ja, haha, sto apsolutno nema nikakve veze sa bagom u igri...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.