Lepo si reko hocu da igram fudvbal a ne animacije ovo je SIMULACIJA FUDBALA NE ARKADA AMAN .... Graficki je 10 X bolji od predhonih delova game play je fantastican sedi odigraj sa nekim ko cepa ko lud a ne protiv kompa....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ne radi se ovde o ukusu, ovde se radi o mentalnom sklopu... Sastaviti takvu igru! Grafika dobra? To ako je dobro, ja sam betmen! Publika, face... bulja! Gameplay, jos i moze da prodje, ali nista revolucionarno kao sto su najavljivali. Izem ti igru, kad ja dam komandu igracu da skrene, ili stane i ja moram da cekam 2-3sekunde da to uradi. Hocu da igram fudbal, a ne animacije. Golove kakve sam dao za 10min. igranja, pa to nema ni na prvom PES-u. Komedija od igre.. :: Nisam igrao jos FIFA14, ali znam da ce biti bolja... Kao sto je vec par godina u nazad bolja :: :: ::
Ocito nisi PES fan matori.... Meni je 2013 bio ok ali 2014 je sasvim ok na visi su nivo podigli mnogima je teze das e priviknu... a kad se priviknes uzivanje... Fifa sa druge strane cista arkada.,.... jos kad cujem loptu kad udare setim se 1999....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
PES 2014 toliko bledunjav ko da je od pre 5 godina, gameplay onako, nisam igrao puno zbog kao sto rekoh(treba neko da procita) nece da mi radi gamepad preko bluetootha u PES 14.....
cujem ljudi peglaju uveliko. ja ne uspevam nikako nista da instaliram krekujem update-ujem pi*ke materine i tako dalje... pa bi mi na mail dobro dolsa proverena procedura sa linkovima itd... hvalaaaa
U gusarskoj luci ovu verziju FIFA 14 PC game ^^nosTEAM^^.Jednostavno se instalira i pokrece i nema kreka samo kliknes na ikonicu.I radi.Samo.....
Odigrao sam nekoliko partija , jer sam sinoc instalirao i u drugoj partiji mi se desio `drunken cam` efekat iz cista mira na poluvremenu.Opterecuje oci i nije prijatno pa sam iskljucio igru i ukljucio ponovo.Radilo je normalno do trece partije i onda ista stvar.Reklamiraju vec neki lek i za to i za crvene kartone ali nisam ni skidao ni probao te dodatke...Probacu tokom dana pa cemo videti.
Igra mi je ok na prvi utisak ali ako ovi problemi nisu popravljivi nije moguce igrati.
Dali neko zna dali je moguce napraviti solo takmicenje recimo svetsko prvenstvo bez internet konekcije itd...? Posto ja nisam nasao tu opciju,mada od juce nisam mnogo ni imao vremena da cackam...
nece da se pokrene igra uopste, nzm do cega je......
Inace za drunken camera i red card probleme skidrow je izbacio v4 lek cini mi se koji to resava, ali dzabano kad ne mogu igru da pokrenem Inace te turnire sto hoces msm da mozes da napravis kad odes na tournament pa izabers reprezentacije i napravis tako svetsko prvenstvo, trebalo bi da je isto kao i u prosloj Fifa 13.......
Danas sam nasao patch iste ekipe nosteam tezak 268mb i ubacio ga.Ceo dan nisam ima drunken cam a za crvene kartone neznam jer u principu ne uklizavam dok malo ne udjem u mehaniku fife... Zadnji put sam fifu igrao 2000 godine i od tad presao na winning eleven odnosno pes.Posto sam se razocarao u pes (2012 godine) sada sam presao na fifu.I deluje mi svakako bolje nego pes,jedino je problem sto gro opcija trazi konekciju sa netom da bi je ukljucio... Nasao sam opciju za turnir ali nisam uspeo da nadjem kako da napravim model svetskog prvenstva i da biram reprezentacije...
Mozda se i to sredi:D
:: nece da se pokrene igra uopste, nzm do cega je..... :: :: Inace za drunken camera i red card probleme skidrow je izbacio v4 lek cini mi se koji to resava, ali dzabano kad ne mogu igru da pokrene :: Inace te turnire sto hoces msm da mozes da napravis kad odes na tournament pa izabers reprezentacije i napravis tako svetsko prvenstvo, trebalo bi da je isto kao i u prosloj Fifa 13...... :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: ST31000340AS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.