Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Steam i Nvidia Otpimization
STRANA 3 OD 3
Dejzan Re: Dejzan `neverending story` 01.12.2013. 19:31 #529287

status: user
broj poruka: 3730

Dobio sam odgovor na tvoju zalost a bogami i drugih....
aposurdno je sto se javljas uopste na temu a nemas korektno resenje ....
Sto se tice pljuvanja pljuvao sam cena ulozeno i kvalitet zajedno ...
Kako god zabole me za vase misljenje citaj iznad

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Kao prvo nije tacno da si pljuvao samo cene, vec si PLJUVAO Intel, NVidia i sve sto ide uz te dve firme. Ti si PLJUVAO, nisi POREDIO, OPISIVAO ili ANALIZIRAO nesto, vec si PLJUVAO iz svih pljuvacnih zlezda... To da se mi odmah razumemo..
:: Drugo, nikome se ovde ne otkriva `topla voda` da li Intel ima brzi CPU od AMD i slicno
:: Topla voda lezi u tome STA SE DOBIJA I ZA KOJI NOVAC. To ce ti reci svako ko je ozbiljan ovde, ukljucujuci i fanbojeve SKY-ja i Tortu
:: I, jesi li dobio odgovor na postavljeno pitanje u ovoj temi
:: Nisi, naravno. I neces. Neces zato sto ti je pitanje APSURDNO, jer nema smisla, jer i to pitanje kao pitanje ne bi ni postojalo da nema `tehnoloskog pros...avanja` od strane svih tih firmi zajedno koje prave hardware..
:: Dakle, suma sumarum - CRVA NIJE NI BILO
::
:: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: Ovaj momak ima sizofrena cepanja licnosti ... 01.12.2013. 19:45 #529292

broj poruka: 4890
Pa kad krene throttling...

:: Benchmark please
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
ZooLoo ... 01.12.2013. 19:52 #529294

broj poruka: 3975
Burn Dejzan Burn! :D

Vodos RE: `dobio sam odgovor na tvoju zalost`...bla bla... 01.12.2013. 20:09 #529296

broj poruka: 864
Umirem od zalosti stvarno, bas zalim sto si dobio odgovor... eto, ako ti je tako lakse...

Ne uspevas da spojis ni nekoliko postova za redom a da sledecim ne demantujes prethodni...
Dakle, pljuvao si `odnos cena-performanse` (Intel i NV), a nisi pljuvao Intel i NV zbog Intela i NV ? A onda si kupio Intel i NV jer nisi pljuvao Intel i NV, vec odnos `cena-performanse` kod Intela i NV, obrazlazuci to da ce NV `propasti` uskoro, a za Intel da ne vredi ulozenih para.
Time si usao u sferu sasvim objasnjive neobjasnjivosti tvojih izlaganja ovde, uz osvrt na neobjasnjivost prenebregavanja cinjenica iz statusa jako loseg odnosa `cena-performanse` sa prijemcivoscu i naginjanju ka ljubavi ka firmama koje si pljuvao zbog njih samih, to jest zbog samih njihovih imena, a ne na osnovu argumentacije koja je na strani AMD-a.
I kao sto rekoh, crva nije ni bilo, a uz osvrt na to da mi ne pada na pamet da vodim diskusije koje naginju na stranu `objasnjive neobjasnjivosti`, jer... crva nije ni bilo...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs