Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Battlefield 4 novi apdejti - 5 i 6 (`rešena 3 glavna razloga crash-ovanja na PC-u`)
STRANA 3 OD 4  
pastirko aaaaaa 16.01.2014. 22:16 #537330

status: user
broj poruka: 242

Vi svi poludeli malo? Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi? To sto ste igrali play4free previse to je druga stvar :D I BF3 sam pokretao tako. Zasto sebi da pravim dupli posao. Vi u zivotu bas mrzite jednostavno da radite?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Ne igram Betlfild, ali za sve koji ga igraju 16.01.2014. 22:41 #537331

broj poruka: 6107
evo jedna pesmica:
http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

maxxio Re: aaaaaa 17.01.2014. 01:39 #537350

broj poruka: 665
Zato što kliktanje na ikonicu otvara isti taj browser i isti taj battlelog u koji svejedno moraš da se uloguješ da bi našao servere, jer u samoj igri ne postoji server browser.
Tako je sa BF4, tako je bilo i sa BF3, jedino MOH Warfighter je izuzetak.
Sada kad si naučio kako da pokreneš igru, javi slobodno ako zatreba da ti objasnim čemu služe WASD, levi/desni klik itd. :)

::
:: Vi svi poludeli malo? Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi? To sto ste igrali play4free previse to je druga stvar :D I BF3 sam pokretao tako. Zasto sebi da pravim dupli posao. Vi u zivotu bas mrzite jednostavno da radite?
pastirko Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 02:35 #537356

Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard!
Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jpg
Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom...

:: Zato što kliktanje na ikonicu otvara isti taj browser i isti taj battlelog u koji svejedno moraš da se uloguješ da bi našao servere, jer u samoj igri ne postoji server browser
:: Tako je sa BF4, tako je bilo i sa BF3, jedino MOH Warfighter je izuzetak.
:: Sada kad si naučio kako da pokreneš igru, javi slobodno ako zatreba da ti objasnim čemu služe WASD, levi/desni klik itd. :
:: ::
:: :: Vi svi poludeli malo? Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi? To sto ste igrali play4free previse to je druga stvar :D I BF3 sam pokretao tako. Zasto sebi da pravim dupli posao. Vi u zivotu bas mrzite jednostavno da radite?
maxxio Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 08:39 #537377

Ko je ovo napisao: `Inace kad kliknes dupli klik na igru, ona treba da se pokrene.`
Biće da si ti?

Zbog tog bisera sam i napisao da kliktanje na ikonicu ne pokreće igru, već battlelog kao server browser.
Onda ovo: `Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi?`

Poenta mog odgovora koji nisi razumeo jeste da je potpuno svejedno na koji ćeš način pokrenuti battlelog, jer ON služi kao server browser i pokreće igru kada TI odabereš server.

Drugo, dvoklik na shortcut pokreće default browser, a da li je kod tebe problem u njemu, DNS podešavanjima, ruteru ili ko zna čemu mene baš zabole. Zato lepo gurni srednji prst u džumaru i vežbaj malo taj skrol gore-dole, dok ja odoh da igram BF koji ti ne znaš ni da pokreneš... muahahaha

:: Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard
:: Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jp
:: Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom..
Dejzan Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 09:22 #537379

broj poruka: 3730

Ni sam nemas predstavu koliko si supalj :D Ali me tako uveseljavas da nisi svestan :D
Ko prica o serverima ? Osoba koja cula polu informaciju?
Nema dela Call of Duty koji sam odigro a da nisam uzivao,dok za BF samo najgore osim BF Bad Company1,2....
Kakve ti gluposti lupetas ljudi ti se smeju ALO svaka igra se pokrece kako ti kazu ...
Lepo si se ti naigro u igraonici nema sta :D

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Ko je ovo napisao: `Inace kad kliknes dupli klik na igru, ona treba da se pokrene.
:: Biće da si ti?
:: Zbog tog bisera sam i napisao da kliktanje na ikonicu ne pokreće igru, već battlelog kao server browser
:: Onda ovo: `Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi?
:: Poenta mog odgovora koji nisi razumeo jeste da je potpuno svejedno na koji ćeš način pokrenuti battlelog, jer ON služi kao server browser i pokreće igru kada TI odabereš server.
:: Drugo, dvoklik na shortcut pokreće default browser, a da li je kod tebe problem u njemu, DNS podešavanjima, ruteru ili ko zna čemu mene baš zabole. Zato lepo gurni srednji prst u džumaru i vežbaj malo taj skrol gore-dole, dok ja odoh da igram BF koji ti ne znaš ni da pokreneš... muahahah
:: :: Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard
:: :: Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jp
:: :: Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom..
Dejzan Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 09:23 #537380

i+100 to na kvadrat :D :D

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard
:: Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jp
:: Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom..
:: :: Zato što kliktanje na ikonicu otvara isti taj browser i isti taj battlelog u koji svejedno moraš da se uloguješ da bi našao servere, jer u samoj igri ne postoji server browser
:: :: Tako je sa BF4, tako je bilo i sa BF3, jedino MOH Warfighter je izuzetak.
:: :: Sada kad si naučio kako da pokreneš igru, javi slobodno ako zatreba da ti objasnim čemu služe WASD, levi/desni klik itd. :
:: :: ::
:: :: :: Vi svi poludeli malo? Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi? To sto ste igrali play4free previse to je druga stvar :D I BF3 sam pokretao tako. Zasto sebi da pravim dupli posao. Vi u zivotu bas mrzite jednostavno da radite?
maxxio Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:09 #537420

Već se zna da te uveseljava kada te drugi šikaniraju, inače se ne bi ni vraćao ovde posle svih blamova koje si doživeo na forumu.

Nego, bolje ti požuri, čekaju te drugari:

http://www.youtube.com/watch?v=awEGQGuaVoI
http://www.youtube.com/watch?v=bie0uOyM9rc
http://www.youtube.com/watch?v=KPmRoWOy_Ls

Ne zaboravi da povedeš i ovog svog pastirka - kad već ne zna da pokrene BF, bar će da se naigra sa tobom na YouTubeu. xD

:: Ni sam nemas predstavu koliko si supalj :D Ali me tako uveseljavas da nisi svestan :D
:: Ko prica o serverima ? Osoba koja cula polu informaciju?
:: Nema dela Call of Duty koji sam odigro a da nisam uzivao,dok za BF samo najgore osim BF Bad Company1,2...
:: Kakve ti gluposti lupetas ljudi ti se smeju ALO svaka igra se pokrece kako ti kazu ..
:: Lepo si se ti naigro u igraonici nema sta :
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: :: Ko je ovo napisao: `Inace kad kliknes dupli klik na igru, ona treba da se pokrene.
:: :: Biće da si ti?
:: :: Zbog tog bisera sam i napisao da kliktanje na ikonicu ne pokreće igru, već battlelog kao server browser
:: :: Onda ovo: `Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi?
:: :: Poenta mog odgovora koji nisi razumeo jeste da je potpuno svejedno na koji ćeš način pokrenuti battlelog, jer ON služi kao server browser i pokreće igru kada TI odabereš server.
:: :: Drugo, dvoklik na shortcut pokreće default browser, a da li je kod tebe problem u njemu, DNS podešavanjima, ruteru ili ko zna čemu mene baš zabole. Zato lepo gurni srednji prst u džumaru i vežbaj malo taj skrol gore-dole, dok ja odoh da igram BF koji ti ne znaš ni da pokreneš... muahahah
:: :: :: Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard
:: :: :: Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jp
:: :: :: Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom..
maxxio Gejzan ftw 17.01.2014. 12:14 #537423

Btw, nije lepo da takav pajser blati gigante kao što su nVidia i Apple time što ih ničim izazvan drži u avataru.
Evo jedne sličice koja ti mnogo bolje pristaje:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Gameboy_Pocket.jpg

Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:17 #537426

Koje sikaniranje ? Decko citas mnogo stripove...
Toliko si lucidan da ce pojam dvorska luda zaziveti veoma brzo....
Ovde na forumu me stvari doticu ko Ameriku ceo svet(znaci 0)...
A kad vidim da te diraju mene jako zanimljivo.... ajde ide vikend vodice te u zoo vrt.. jos kad bi te tamo zaboravili na duze....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Već se zna da te uveseljava kada te drugi šikaniraju, inače se ne bi ni vraćao ovde posle svih blamova koje si doživeo na forumu.
:: Nego, bolje ti požuri, čekaju te drugari
:: http://www.youtube.com/watch?v=awEGQGuaVo
:: http://www.youtube.com/watch?v=bie0uOyM9r
:: http://www.youtube.com/watch?v=KPmRoWOy_L
:: Ne zaboravi da povedeš i ovog svog pastirka - kad već ne zna da pokrene BF, bar će da se naigra sa tobom na YouTubeu. x
:: :: Ni sam nemas predstavu koliko si supalj :D Ali me tako uveseljavas da nisi svestan :D
:: :: Ko prica o serverima ? Osoba koja cula polu informaciju?
:: :: Nema dela Call of Duty koji sam odigro a da nisam uzivao,dok za BF samo najgore osim BF Bad Company1,2...
:: :: Kakve ti gluposti lupetas ljudi ti se smeju ALO svaka igra se pokrece kako ti kazu ..
:: :: Lepo si se ti naigro u igraonici nema sta :
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
:: :: :: Ko je ovo napisao: `Inace kad kliknes dupli klik na igru, ona treba da se pokrene.
:: :: :: Biće da si ti?
:: :: :: Zbog tog bisera sam i napisao da kliktanje na ikonicu ne pokreće igru, već battlelog kao server browser
:: :: :: Onda ovo: `Zasto bih prvo morao da kliknem na browser , pa na favorite ili ako vec ima neki brzi bar? Kad mogu da kliknem na ikonicu od igre i on sve to odradi?
:: :: :: Poenta mog odgovora koji nisi razumeo jeste da je potpuno svejedno na koji ćeš način pokrenuti battlelog, jer ON služi kao server browser i pokreće igru kada TI odabereš server.
:: :: :: Drugo, dvoklik na shortcut pokreće default browser, a da li je kod tebe problem u njemu, DNS podešavanjima, ruteru ili ko zna čemu mene baš zabole. Zato lepo gurni srednji prst u džumaru i vežbaj malo taj skrol gore-dole, dok ja odoh da igram BF koji ti ne znaš ni da pokreneš... muahahah
:: :: :: :: Genijalno. Sve si rekao sto sam i ja rekao. Ti si decko retard
:: :: :: :: Izvoli: http://www.dodaj.rs/f/3R/cd/4ymIjyl0/slicka.jp
:: :: :: :: Btw savladao sam desni i levi klik u rekordnom roku. Ostalo mi jos samo ovaj skrol sa srednjim prstom..
:: :: :: ::
:: :: :: ::
maxxio Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:26 #537430

Zašto bih išao u zoo vrt, kad mogu da se na PC Berzi do mile volje smejem majmunu koji se odaziva na ime Gejzan. :)

Go, monkey, go! xD

:: Koje sikaniranje ? Decko citas mnogo stripove..
:: Toliko si lucidan da ce pojam dvorska luda zaziveti veoma brzo...
:: Ovde na forumu me stvari doticu ko Ameriku ceo svet(znaci 0)..
:: A kad vidim da te diraju mene jako zanimljivo.... ajde ide vikend vodice te u zoo vrt.. jos kad bi te tamo zaboravili na duze...
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:31 #537431

Sky kaze nije tesko biti fin ,ali ocito je pretesko..
Lepo kazu lupas ko MAXO po diviziji...
ozbiljno ti drmaju kavez...
Jadan ako ne i tuzan si .... ajde ide vikend i pravac igraonica....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Zašto bih išao u zoo vrt, kad mogu da se na PC Berzi do mile volje smejem majmunu koji se odaziva na ime Gejzan. :
:: Go, monkey, go! x
:: :: Koje sikaniranje ? Decko citas mnogo stripove..
:: :: Toliko si lucidan da ce pojam dvorska luda zaziveti veoma brzo...
:: :: Ovde na forumu me stvari doticu ko Ameriku ceo svet(znaci 0)..
:: :: A kad vidim da te diraju mene jako zanimljivo.... ajde ide vikend vodice te u zoo vrt.. jos kad bi te tamo zaboravili na duze...
maxxio Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:41 #537435

Vidi šta sve ume tvoj kolega, moraćeš malo više da se potrudiš ako hoćeš da ti pastirko udeli bananu:

http://www.youtube.com/watch?v=phDkdKJFQSc

hahahaha

:: Sky kaze nije tesko biti fin ,ali ocito je pretesko.
:: Lepo kazu lupas ko MAXO po diviziji..
:: ozbiljno ti drmaju kavez..
:: Jadan ako ne i tuzan si .... ajde ide vikend i pravac igraonica....
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaa 17.01.2014. 12:52 #537438

Dacu ti ja frulicu da se poigras opusti se

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Vidi šta sve ume tvoj kolega, moraćeš malo više da se potrudiš ako hoćeš da ti pastirko udeli bananu
:: http://www.youtube.com/watch?v=phDkdKJFQS
:: hahahah
:: :: Sky kaze nije tesko biti fin ,ali ocito je pretesko.
:: :: Lepo kazu lupas ko MAXO po diviziji..
:: :: ozbiljno ti drmaju kavez..
:: :: Jadan ako ne i tuzan si .... ajde ide vikend i pravac igraonica....
Miskonius DICE je upropastio igru sa poslednjim patchem... 17.01.2014. 13:51 #537447

broj poruka: 4420

Dokle ce ovo ovako, ne znam...

http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/
zerocool55 Pozz 17.01.2014. 13:51 #537448

broj poruka: 1131
Imam original i igram je povremeno ali me stalno iritira...

Da li je stvarno moguce da da kada trcim ama bas nista ne mogu da pogodim koliko se god trudio ?? Dok me svi zivi koji trce rokaju ko zeca...

Da li je moguce da cim napravim 10 koraka budem ubijen a da nema sanse da vidim neprijatelja ali on mene precizno vidi ?

Da li je moguce da koliko god nanisanio nekoga i ispalim po par metaka u njega on me ubije sa jednim ili max 2 hica ?

Da li je moguce da me neko ubije dok lezi na zemlji a ja kada lezim koliko god da pucam u 99 % slucajecva budem ubijen ?

Da li je moguce da pucam u nekoga ko trci, ispraznim dobrih pola sarzera na njega i on stane nacilja me za manje od pola sekunde i ubije?

Stojim i ciljam u jednu metu izleti neko i ja pucam ali nista posle dva koraka me ubije ko da sam bio glineni golub...

Jebem ti ja to ... :/

Daum Re: DICE je upropastio igru sa poslednjim patchem... 17.01.2014. 13:56 #537451

broj poruka: 12810
Stajalo je DEBELIM slovima na vrhu battleloga da se rešava taj problem a da ručno može svako da ga popravi tako što update-uje punkbuster.

Problem je rešen istog dana.

:: Dokle ce ovo ovako, ne znam..
:: http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/
Dejzan Re: Re: DICE je upropastio igru sa poslednjim patchem... 17.01.2014. 14:01 #537454

Resava se a pare se uzimaju....
EA ko da je Srpska firma ili je nas direktor..

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Stajalo je DEBELIM slovima na vrhu battleloga da se rešava taj problem a da ručno može svako da ga popravi tako što update-uje punkbuster
:: Problem je rešen istog dana
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Dokle ce ovo ovako, ne znam..
:: :: http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/
Daum ... 17.01.2014. 14:02 #537455

broj poruka: 12810
Dokle god mi ne recikliraju isto smeće a prodaju kao novu igru svake godine ja sam super...

Call of Recycling

Miskonius Re: Re: DICE je upropastio igru sa poslednjim patchem... 17.01.2014. 14:06 #537457

broj poruka: 4420
Daume update Punkbustera meni a i drugima uopste ne pomaze, problem je druge prirode...

:: Stajalo je DEBELIM slovima na vrhu battleloga da se rešava taj problem a da ručno može svako da ga popravi tako što update-uje punkbuster
:: Problem je rešen istog dana
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Dokle ce ovo ovako, ne znam..
:: :: http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/
Dejzan Re: Re: Re: DICE je upropastio igru sa poslednjim patchem... 17.01.2014. 14:19 #537458

NEMOGUCE !!!!! BF je proverena igra ....
SMRT COD Banditima :D

@ DAUM reckilirano ili ne radi perfektno i pruza daleko vecu zabavu nego BF.....
da cu ti link da uzmes COD za 28 eura i da uzivas....
oprosticemo ti ruznu proslost....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Daume update Punkbustera meni a i drugima uopste ne pomaze, problem je druge prirode..
:: :: Stajalo je DEBELIM slovima na vrhu battleloga da se rešava taj problem a da ručno može svako da ga popravi tako što update-uje punkbuster
:: :: Problem je rešen istog dana
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Dokle ce ovo ovako, ne znam..
:: :: :: http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-ruined-dice-one-life/
pastirko ehee 17.01.2014. 16:01 #537478

Gde je moj omiljeni retard :D Aj procitaj opet sta pise. Izvezbao sam i srednji prst . Al ti ne dam isti. Oces se upropastis nacisto.
Nema brigas za moje igranje BFa :D Umem to i bez tebe. Mada bih umeo jos bolje da si tu :D
Al ti si bre i dalje retard!

Manje vise igru su upropastili nacisto. Dodje mi da instaliram BF3 opet. Ko kaze da igra radi i da je sve ok taj je retard ili nema pojma da igra pa mu svejedno.
Ali prepucavanje izmedju toga ko sta voli CoD ili BF je jos retardiranije od mog novog prijatelja , a on je covek retard!

Ovaj forum je odavno potao izliv ne zadovoljstva sopstvenim zivotima par likova. Pa tako. Svako ima pravo na svoje misljenje. A dok je bio drug Tito svi ste se kleli u EI Nis....
maxxio ..... 17.01.2014. 19:52 #537495

Lepo što si izvežbao srednji prst, a sad pokaži nove fore kolegi Gejzanu, pa možete da nastupate u paru:

http://www.youtube.com/watch?v=phDkdKJFQSc

@Gejzan the chimp

Čuvaj tu frulicu za pastirka, trebaće mu na radnom mestu, ali ne zaboravi da je taj navikao da duva u najveće frule, i to kožne. xD

:: Gde je moj omiljeni retard :D Aj procitaj opet sta pise. Izvezbao sam i srednji prst . Al ti ne dam isti. Oces se upropastis nacisto
:: Nema brigas za moje igranje BFa :D Umem to i bez tebe. Mada bih umeo jos bolje da si tu :
:: Al ti si bre i dalje retard
:: Manje vise igru su upropastili nacisto. Dodje mi da instaliram BF3 opet. Ko kaze da igra radi i da je sve ok taj je retard ili nema pojma da igra pa mu svejedno.
:: Ali prepucavanje izmedju toga ko sta voli CoD ili BF je jos retardiranije od mog novog prijatelja , a on je covek retard!
:: Ovaj forum je odavno potao izliv ne zadovoljstva sopstvenim zivotima par likova. Pa tako. Svako ima pravo na svoje misljenje. A dok je bio drug Tito svi ste se kleli u EI Nis...
Dejzan Re: ..... 17.01.2014. 19:56 #537496

Pusti zajebanciju... sta koristis? Kapiram da se tesko nalazi..

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Lepo što si izvežbao srednji prst, a sad pokaži nove fore kolegi Gejzanu, pa možete da nastupate u paru
:: http://www.youtube.com/watch?v=phDkdKJFQS
:: @Gejzan the chim
:: Čuvaj tu frulicu za pastirka, trebaće mu na radnom mestu, ali ne zaboravi da je taj navikao da duva u najveće frule, i to kožne. x
:: :: Gde je moj omiljeni retard :D Aj procitaj opet sta pise. Izvezbao sam i srednji prst . Al ti ne dam isti. Oces se upropastis nacisto
:: :: Nema brigas za moje igranje BFa :D Umem to i bez tebe. Mada bih umeo jos bolje da si tu :
:: :: Al ti si bre i dalje retard
:: :: Manje vise igru su upropastili nacisto. Dodje mi da instaliram BF3 opet. Ko kaze da igra radi i da je sve ok taj je retard ili nema pojma da igra pa mu svejedno.
:: :: Ali prepucavanje izmedju toga ko sta voli CoD ili BF je jos retardiranije od mog novog prijatelja , a on je covek retard!
:: :: Ovaj forum je odavno potao izliv ne zadovoljstva sopstvenim zivotima par likova. Pa tako. Svako ima pravo na svoje misljenje. A dok je bio drug Tito svi ste se kleli u EI Nis...
maxxio Malo statistike 17.01.2014. 19:58 #537497

Evo šta kaže BF stats:

Currently online players:
PC
58,520

PS3
59,448

XBOX360
41,743

XBOXONE
31,244

PS4
47,895

Sve bre retardi ti što igraju, samo ovaj Gejzanov kolega iz cirkusa pametan što bleji u beli ekran... xD
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs