:: Jel se seca neko cikice sa jetpackom kog mozes da lansiras po platformama gore a takodje i da se spustas? Usput pucas u kojesta. To mi je bila prva `original` igra na c64 al nema sanse da se setim imena :: :: :: :: :: :: Ja imam 1541 II,tako da sa ucitavanjem nisam imao problema :), ali mi je creatures vrlo cesto blokirao verovatno zbog loseg crack-a tako da nikad nisam uspeo da stignem do kraja na c64-ci (nadoknadilo se na emulatoru) :: :: Inace mayhem je jedna od najbolje odradjenih igara (graficki) za c64...predji 1. nivo pa ces videti .).. :: :: :: :: @mirk :: :: Meni je takodje Enforcer bio zakon - najbolja svemirska pucacina za 64-k :: :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: ::
A nije, ovo je cika dzejms bond. Ono je bilo tipa svemir oko tebe, sa strane su neke platforme koje se prostiru gore i dole. Pritiskom na dugme palis jetpack i letis gore ili se spustas dole pa usporavas sa jetpackom. Zvuci konfuzno ali ne znam kako drugacije da opisem :D
:: da nije ovo :: :: http://www.youtube.com/watch?v=HCI0ujTXyR :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: Jel se seca neko cikice sa jetpackom kog mozes da lansiras po platformama gore a takodje i da se spustas? Usput pucas u kojesta. To mi je bila prva `original` igra na c64 al nema sanse da se setim imena :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja imam 1541 II,tako da sa ucitavanjem nisam imao problema :), ali mi je creatures vrlo cesto blokirao verovatno zbog loseg crack-a tako da nikad nisam uspeo da stignem do kraja na c64-ci (nadoknadilo se na emulatoru) :: :: :: Inace mayhem je jedna od najbolje odradjenih igara (graficki) za c64...predji 1. nivo pa ces videti .).. :: :: :: :: :: :: @mirk :: :: :: Meni je takodje Enforcer bio zakon - najbolja svemirska pucacina za 64-k :: :: :: :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: :: :: ::
ljudi zna li ko kako se zove ona igra na segi kao neka patka rekao bih ili covek nesecam se sta je,ide i puca iz nekog svemirskog pistolja, pa onda nesto kao na jednom delu puca u pod da pukne pa da prodje do bosa, znam da ima neki pistolj sto se rasipaju metci kao kuglice, znam da imaju kao neki crni da li topovi koji pucaju na njega??
Sa retardima poput tebe samo na ignor nista vise ali cu te uvek pocastiti...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Ja mu verujem, jer znaš kako je to kod nižih primata kao što je on - uvek ostanu na nivou deteta od 3-4 godine. :: :: @Mirko7 :: :: Isti taj Dejzan je naspamovao i uništio skoro svaku temu koje se dohvatio svojim retardiranim pokličima `FAIL`, `DOMINIRAJ` i slično, a ovu temu je pokrenuo samo da bi sebe lažno predstavio kao da je neki iskusni gejmer, i to tek pošto je ismejan kao totalni noob u nekoliko drugih tema :: I drugo, niko se ovde ne svađa, već ljudi ismejavaju jednog lažova koji je usput arogantna neznalica, prostak i uličar. :: :: :: LOL, `84? :: :: :: :: Ili imaš mentalne izazove ili si omašio za jednu deceniju barem... :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
@gilopile Isto je i meni igra blokuirala na nekom nivou ali mi to nije smetalo da je ponovo igram. @Dexter Ja sam sastavio tu listu da bi ljudi mogli na youtube-u da pogledaju gameplay igara koje sam najvise igrao na c64.
soundtrack Rob Hubbard - Commando
Decathlon Blue Max 4x4 Off-Road Racing Boulder dash Frogger
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Jbt, super hang on je moj drugar rasturao, sve staze je znao preci sa dva - tri zetona.... Bio onaj kao motor automat sa volanom...Nisam mogao da ga isteram iz kuce kada sam mu je pustio na mame emulatoru. :D
@Acanen, jeste, moracu malo prelistati i mozda se ukljuciti malo :) Ebes ove PC-e - krsevi uopste nisu za igrice :)
Jaooo, a tek fliperi...Bem li ga kako sam visio na njima...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Upravo to, ebes grafiku, bitno je da je dobra i zabavna igrica...
Igrao malo sinoc R.G. Mechanics] Assassin`s Creed , ma postglu teska. Samo tipkas levim tasterom i oni padaju ko klade. Nema tu ni i od igrivosti, samo buljis u neke video klipove...Uninstall je da mi ne zauzima par giga na hdd-u bzvz:) Ima, naravno, dobrih igrica za PC, ali ne na taj fazon...
@Mad castz, jeste to je taj automat sa volanom. I drugaru je Evropa bila problematicna, ali je nekako na srecu i to prelazio. Mislim da je najveca, tj. ima gomila staza......
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A opet ima ljudi koji danas kukaju kako neke moderne igre imaju jako losu grafiku.. :: :: Sta nam je onda falilo, :: zabavljali smo se zar ne? :: :: Ako igra valja grafika je najmanji problem ili ipak ne :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.