Interesantno je da igram prvu verziju koja je izasla (Reloaded iz 2011.) i stvarno nemam toliko bugova, a nemam nijedan neoficijelni patch, (osim regularnih prilagodjenih za reloaded verziju). Presao sam celu igru (ne racunajuci dodatke) stigao do 62. nivoa i imao max 5 bugova (a presao sam skoro sve misije, osim onih koje se generisu u nedogled)... Jedino me zanima da li pronalazenje knjiga ima kraj ili se vrti u krug, posto mi se vec javljaju neke knjige po 2 puta.(na wiki stranici izgleda pise da ih ima 20-ak, ali sam ja nasao sigurno vise, tj imam i duplikate )
Misije koje se ponavljaju u nedogled su: u Jorvaskr, pronalazenje knjiga za onog Orka, jurcanje i ubijanje vampire uz Downguard, bounty za sve i svasta i to je to msm...i naravno ubijanje zmajeva u nedogled :D
: :: Jedino me zanima da li pronalazenje knjiga ima kraj ili se vrti u krug, posto mi se vec javljaju neke knjige po 2 puta.(na wiki stranici izgleda pise da ih ima 20-ak, ali sam ja nasao sigurno vise, tj imam i duplikate :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Po meni najbolja igra ikada. Tesko da se ista moze porediti sa ovom igrom. Planiram da krenem od pocetka i ako cuvam stari `save`.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G http://valid.x86.fr/lv7d95
:: Danas pokrenuo igru ponovo, krenuo od onog dela kada nisam ubio zmaja :: Na srecu sad se zmaj dezintegrisao i dobio sam soul. Hehe. :: :: Igra je zarazna nema sta. :: :: Eto cisto da se javim i tako : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
@Gliga jeste, kada se sve ukupno uzme u obzir, ali sam ipak ocekivao vise od skyrim-a posto sam negde godinu dana pre njega odigrao nehrim i mogu da kazem da me je stvarno odusevio (pisao sam i ranije o ovom modu za oblivion ali izgleda ga niko nije igrao)
Mogao bih sa tobom da se slozim pre svega sto je ovaj zanr i igra poput ove upravo ono sto najvise volim da odigram. E sad, problem kod Skyrim-a je Miskovo prokletstvo :) ,ubise bug-ovi, smara me stvarno zestoko.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
:: :: :: Izgleda da je i ovo bug :: :: http://oi62.tinypic.com/x6gej5.jp :: :: Kako ovo da resim? :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala c :: ::
Sad citam bas ovo sto je Vlada okacio. A sto mi nije receno sta mi treba? Kako ja da znam ako nije oznaceno u misiji?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
:: i ja sam bio tu zaglavio, zasto ne trazite na `wikiguide` za igre ? ja sam tu gledao mnoge misije koje su ubagovale kako da zaobidjem te bagove. :: :: Sto se tice `problema` treba ti roll of paper i charcoal, i to je to.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: @Glig :: :: :: :: :: :: :: :: :: Izgleda da je i ovo bug :: :: :: :: http://oi62.tinypic.com/x6gej5.jp :: :: :: :: Kako ovo da resim? :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala c :: :: :: ::
Muka sa Skyrimom (pored bagova kjih ima na vagone) jeste sto je previse lak. Posle 15og-20og nivoa realno tesko gubis bilo koji fajt.
:: @Glig :: jeste, kada se sve ukupno uzme u obzir, ali sam ipak ocekivao vise od skyrim-a posto sam negde godinu dana pre njega odigrao nehrim i mogu da kazem da me je stvarno odusevio (pisao sam i ranije o ovom modu za oblivion ali izgleda ga niko nije igrao :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Jeste ako upgrade-jes oruzje i oklop sto ja uopste nisam radio, perks sam uglavnom koristio za magiju jer mi je bilo interesantnije. Takodje moze da bude lako ako pratis pricu ali ako skaces i naidjes na neka mesta ima i te kako opasnih protivnika koje nije tako lako pobediti. Zavisi gde si tacno.
Ja sam nailazio dosta puta na razne lordove i bica koji me iz dva-tri udarca ili dva naleta magije ubiju kao zeca a 25 level sam.
:: Muka sa Skyrimom (pored bagova kjih ima na vagone) jeste sto je previse lak :: Posle 15og-20og nivoa realno tesko gubis bilo koji fajt :: ::
malo morgen, stavi na legendary kad budes dovoljno jak pa igraj onda da vidis da li je previse lako :)) na expert na 20 levelu pojedini chieftains i jos neki worthy protivnici biju pa sasipaju, jednom sam upao medju neke bandite koji su bilo jaci od mene i bilo ih je jedno 5 6 u zamku, ubise me u trenutku :D
:: Muka sa Skyrimom (pored bagova kjih ima na vagone) jeste sto je previse lak :: Posle 15og-20og nivoa realno tesko gubis bilo koji fajt :: :: :: :: @Glig :: :: jeste, kada se sve ukupno uzme u obzir, ali sam ipak ocekivao vise od skyrim-a posto sam negde godinu dana pre njega odigrao nehrim i mogu da kazem da me je stvarno odusevio (pisao sam i ranije o ovom modu za oblivion ali izgleda ga niko nije igrao :: :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: ::
Koliko sam ja mogao da primetim progresivno se menja zahtevnost. Kako prica odmice svaki zadatak je po malo tezi konkretno mislim i na protivnike.
Ja nisam ni znao koji mi je nivo zahtevnosti. Sad tek vidim da stoji na adept. U principu igre i igram na medium ili strong, zavisi kako koju.
:: malo morgen, stavi na legendary kad budes dovoljno jak pa igraj onda da vidis da li je previse lako :)) na expert na 20 levelu pojedini chieftains i jos neki worthy protivnici biju pa sasipaju, jednom sam upao medju neke bandite koji su bilo jaci od mene i bilo ih je jedno 5 6 u zamku, ubise me u trenutku : :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: Muka sa Skyrimom (pored bagova kjih ima na vagone) jeste sto je previse lak :: :: Posle 15og-20og nivoa realno tesko gubis bilo koji fajt :: :: :: :: :: :: :: @Glig :: :: :: jeste, kada se sve ukupno uzme u obzir, ali sam ipak ocekivao vise od skyrim-a posto sam negde godinu dana pre njega odigrao nehrim i mogu da kazem da me je stvarno odusevio (pisao sam i ranije o ovom modu za oblivion ali izgleda ga niko nije igrao :: :: :: :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: :: :: ::
Dosao sam u delu kada treba da idem po neki artifakt i treba da otvorim neka vrata da bih usao i tu me ceka Dwarven Master koji prvo nekako prodje kroz zatvorena vrata ali samo ide ka tebi i ne napada te a ti ne mozes da ga ubijes.
Kasnije sam krenuo od Auto save i odradio celu deonicu tog nivoa i Master nije izasao ali kad sam zavrsio misiju ostao je zaglavljen izmedju dvoje vrata a ova zenska (duh) ga stalno gadja i nece da ode od njega tako da ne mogu da zavrsim misiju do kraja jer treba da pricam sa njom.
Takodje se pominje i njen luk koji ne mogu nigde da nadjem.
imas ono paprirce na kome su ti napisane koje poluge trebas da pogodis strelom, a za ostale priblizno imas resenje u dnevniku koji nadjes isto tako negde tu u ruinu. ako se stvarno zaglavila vrata pa nece da se otvore reload nekog save-a koji je tu blizu i trebalo bi da proradi, meni ta misija nije bagovala, a ni drugarima.
tip: ako hoces da se levelujes malo vise pre nego li zavrsis misiju uzmi gadjaj pogresnim redosledom poluge da ti izlaze neprijatelji koje pomlatis :)
I pogledaj na wikiguide za skyrim kako da zaobidjes bagove.... i stavi da igras na expert pa da vidis belaja :D
Nikako nije vredno cimanja kad na svakih pola sata-sat moras da alttabujes ida juris po netu resenje za bug. Ako hocete dobar RPG skinite dragon Age Origins (sa sve modovima za texture itd) i ima da poludis od igranja. Nema svega kao sto imau Skyrimu ali relano kampanja je gargantuanska da ima da je igrate i igrate i igrate, i taman pomislis da ste stigli pred kraj igre, saznate da ste na 25% . A igra na deafultu uopste nije laka i zahteva da se mozga non stop kad se upadne u fajt Na stranu sto ima i dodatni DLC-evi sto joj jos vise produzava vek trajanja. DA Orgins je zadnji RPG koji je izasao a da je istinski vredeo nesto (pre toga je Titans Quest, premda malo drugaciji zanr)
meni je ta igra g*vno realno i prvi i drugi deo :) sa onim tupavim taktikama i ogranicenim mapama, combat system sucks, levelovanje sucks to :) generalno je ok igra, ali su unistili sa tupavim AI, a 2 deo bez patcha je uzasno izbalansiran. Igra koja mi je ok je Witcher 2(prvi deo nisam igrao)
A skyrim je daleko daleko daleko od toga da nije vredan cimanja, vredan je itekako, i kao sto rekoh meni skoro nista ne baguje sa poslednjim patchom i unofficial patchom, retko kad se nesto zabaguje, ali nadjem nacina da zaobidjem, recimo to je 10% 15% gubljenja vremena oko bagova ostalo je intezivno igranje..... i jedno mi je 3x bolji od DAO....prostije i zabavnije od DAO
Prvi put kad sam je igrao (2011-2012), bilo je ukupno 4-5 bugova, koji su znali da idu na živce, ali ni u jednom trenutku nisam razmišljao da prekinem igranje. Za svaki bug postoji rešenje, detaljan opis na Skyrim/Wiki stranicama.
Nakon što sam drugi put krenuo da je igram (2013 - ) nisam iskusio ni jedan bug/problem dok je igra updateovana oficijalnim patchom, jedini problem je bio kod modovanih tekstura, koji je rešen instalisanjem AIO verzije. Tako da je konstatacija da igra nije vredna cimanja previše subjektivna, za svaki bug postoji rešenje, ukoliko uopšte dođe do istog. Statistički posmatrano, eventualni bugovi predstavljaju promil, kap u moru u odnosu na dužinu gameplay-a i satisfakcije koju isti donosi.
Nisam ni rekao da za bagove nema resenja vec da za svaki moras trsenje na interentu a ne u samoj igri, sto je deal breaker. Ucestalost bagova sto se tice sporednih questova je vrlo niska ali sto se tice glavnog questa to je po mom iskustvu oko 80% pa ti vidi...
@gare Origins je postavio standarde i to je zaprepascujuce igra koja je stvarno radila i bila dobra u tome. A jos je EA igra pa ti vidi... Witcher 2 je popio uninstall posle pola sata kod mene jer su kombat sistem i kontrole bila apsolutno najgore i bilo kojoj AAA igri koju sam u zivotu igrao.
:: Tako da je konstatacija da igra nije vredna cimanja previše subjektivna, za svaki bug postoji rešenje, ukoliko uopšte dođe do istog. Statistički posmatrano, eventualni bugovi predstavljaju promil, kap u moru u odnosu na dužinu gameplay-a i satisfakcije koju isti donosi. :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: ::
U odnosu na neke starije BioWare naslove, DA:O je najobičnije generičko govance.
:: meni je ta igra g*vno realno i prvi i drugi deo :) sa onim tupavim taktikama i ogranicenim mapama, combat system sucks, levelovanje sucks to :) generalno je ok igra, ali su unistili sa tupavim AI, a 2 deo bez patcha je uzasno izbalansiran. :: Igra koja mi je ok je Witcher 2(prvi deo nisam igrao :: :: A skyrim je daleko daleko daleko od toga da nije vredan cimanja, vredan je itekako, i kao sto rekoh meni skoro nista ne baguje sa poslednjim patchom i unofficial patchom, retko kad se nesto zabaguje, ali nadjem nacina da zaobidjem, recimo to je 10% 15% gubljenja vremena oko bagova ostalo je intezivno igranje..... i jedno mi je 3x bolji od DAO....prostije i zabavnije od DA :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: : :: :: Ako hocete dobar RPG skinite dragon Age Origins (sa sve modovima za texture itd) i ima da poludis od igranja :: ::
Sto se tice Skyrim slazem se sa Miskom, mislim zastupam isti stav.
Hebo ti sve i igru kad se ja taman unesem i opustim, uzivam i pocnu silni bug-ovi da me zezaju.Nemam ja zivaca za to zaista.To je takav propust da dalje nema. Druga stvar nije tacno da za svaki bug ima resenje. Evo ja sam zabo sa Dwarven Centurion Master-om i nisam nasao resenje uopste kako da krene da napada a to sto nekim cudim sam proleti kroz resetke i setka se unaokolo to nikom nista.
Igra je vrhunska kao zamisao, ideja, gameplay, cak mi i graficki izgleda ok ali sto se tice realizacije kao finalni prozivod je obican trash.
Naravno necu odustati jer sam ovakvu igru cekao dugo ali da ide na zivce ide.
A i koji je fazon ako ces ti da ukucavas sifre da bi presao u sledeci nivo? Hocu sam sve da zavrsim. Stvarno steta za ovakvu igru.
Posle Morrowinda i Obliviona koje sam slatko `obrnuo`, jedva sam cekao Skyrim. Uzivao u njemu dok se nije prvi bug pojavio...pa onda drugi ... pa treci...sve dok vise vremena nisam provodio po raznim forumima radi pronalaska resenja, nego sto sam igrao igru.
Onda sam prestao da je igram i posle par meseci bez razmisljanja je obrisao.
Ne kajem se uopste. Mnogo veca uzivancija je bio The Witcher 1, ali se ne zalim ni na 2. deo, kao i DA:O.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Pa ti baš nisi imao sreće... 80% bugova na main questu mi zvuči kao naučna fantastika poklonicima drame. No, bugovi kad sam prvi put igrao Skyrim mi nisu ubili želju da završim igru. Drugi put, nije bilo problema. Tamo 2009-2010 sam igrao Risen koji je bio šampion u bugovima (u to vreme) i koji zbog istih nisam završio. Dragon Age Origins je vrhunski realizovana igra.
:: Nisam ni rekao da za bagove nema resenja vec da za svaki moras trsenje na interentu a ne u samoj igri, sto je deal breaker :: Ucestalost bagova sto se tice sporednih questova je vrlo niska ali sto se tice glavnog questa to je po mom iskustvu oko 80% pa ti vidi.. :: :: @gar :: Origins je postavio standarde i to je zaprepascujuce igra koja je stvarno radila i bila dobra u tome :: A jos je EA igra pa ti vidi.. :: Witcher 2 je popio uninstall posle pola sata kod mene jer su kombat sistem i kontrole bila apsolutno najgore i bilo kojoj AAA igri koju sam u zivotu igrao :: :: :: :: Tako da je konstatacija da igra nije vredna cimanja previše subjektivna, za svaki bug postoji rešenje, ukoliko uopšte dođe do istog. Statistički posmatrano, eventualni bugovi predstavljaju promil, kap u moru u odnosu na dužinu gameplay-a i satisfakcije koju isti donosi. :: :: :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.