Sta ce ti vise od 60fps?I ja gasim stalno Vsyng i volim,ali cisto vizuelno vise od toga,ali samo 2 igre koje ja igram vidim razliku izmedju 60 ili recimo 120,Dota 2 i CS GO(za koga je 120 realno minimum). Cak i Battlefield dal je 60 ili 100 meni potpuno isti osecaj.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ranije dok su igre bile nomralnije i engine-i bili bolji, `stabilniji` 60 fps je zaista bilo dovoljno i tome se tezilo kao najboljim mogucim gameplay. Naravno od 60 fps pa na dalje.
Ja trazim upravo to, od 60 fps pa na dalje jer me average ne zanima u smislu ako to ide ispod 60 fps. E sad ono sto pretstavlja novi vid problematike jeste sto tih 60 fps nisu realni. Postoji odredjen lag i to se oseti u realnom vremenu. Zato mi je potrebno iznad jer i ovako nemam taj feeling da je sve smooth vec mi se oko po malo zamara.
U prostom prevodu. Tih 60 fps nisu svugde isti. Razlog moze da bude zbog engine igre, zbog graficke karte ili ti drivera i sl. U ovom slucaju problem pravi engine. Mislim nije to sad neki problem ali meni recimo po malo i smeta.
@gilopile
Kakvo prelamanje slike? Ukljuci triple buffering pa onda probaj.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
....jel ti lomi sliku i ako je ukljucen Vsinc,pisao sam na pocetku strane o utiscima...? To je i dalje modifikovani Doom3 engine,kao za Rage,lepo radi i ne ocekuje se nesto spektakularno od njega. Izgleda da je sada u svetu igara glavna fora da te kroz pricu tera na neke sulude izbore,tipa koje oko da ti izvadim,levo ili desno,ludilo...tako je i ovde. Ne volim bas te stvari,izgleda da ne znaju vise da napisu dobru pricu ,pa moraju da te dopunski sokiraju takvim stvarima. Sve u svemu ok je igra,dok imas oci..lol.
:: ...ljudi dajte neki link za brzi torrent, posto onaj reloaded na pb ili kat ne radi, tj nece pa nece da krene.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 797 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
:: skidam sa partis :: http://www.partis.si/torrent/podrobno/32989 :: prva verzija od 41gb pri otpakivanju se ukenjala pa skidam ovaj odd 43g :: :: :: :: ...ljudi dajte neki link za brzi torrent, posto onaj reloaded na pb ili kat ne radi, tj nece pa nece da krene.. :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: MSI 970A-G4 :: :: AMD 797 :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: 1x 3TB SATA II :: :: Corsair 750T :: :: :: ::
ma meni nece da otpakuje , javi neku gresku, bem ti HDD bolje da sam skidao na SSD .) a da 120gb je malo .(
:: :: prva verzija od 41 gb uspesno otpakovana :: :: :: skidam sa partis :: :: http://www.partis.si/torrent/podrobno/32989 :: :: prva verzija od 41gb pri otpakivanju se ukenjala pa skidam ovaj odd 43g :: :: :: :: :: :: :: ...ljudi dajte neki link za brzi torrent, posto onaj reloaded na pb ili kat ne radi, tj nece pa nece da krene.. :: :: :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: :: MSI 970A-G4 :: :: :: AMD 797 :: :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: :: 1x 750GB SATA I :: :: :: 1x 3TB SATA II :: :: :: Corsair 750T :: :: :: :: :: ::
Pogotovu kod velikih fajlova obicno je indikacija memorija kada dolazi do greske prilikom raspakivanja. Naravno ako nije korumpirana arhiva ali to ces znati ako ti se to cesce desava.
Ja sam sa partis takodje skinuo i sve je raspakovano najnormalnije, kako bi inace igrao igru :)
@desha66
Nisam primetio nikakvo lomljenje a V Sync mi je iskljucen i u igri i u drajveru.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
:: ma meni nece da otpakuje , javi neku gresku, bem ti HDD bolje da sam skidao na SSD .) a da 120gb je malo . :: :: :: :: :: :: prva verzija od 41 gb uspesno otpakovana :: :: :: :: :: skidam sa partis :: :: :: http://www.partis.si/torrent/podrobno/32989 :: :: :: prva verzija od 41gb pri otpakivanju se ukenjala pa skidam ovaj odd 43g :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...ljudi dajte neki link za brzi torrent, posto onaj reloaded na pb ili kat ne radi, tj nece pa nece da krene.. :: :: :: :: :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: :: :: MSI 970A-G4 :: :: :: :: AMD 797 :: :: :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: :: :: 1x 750GB SATA I :: :: :: :: 1x 3TB SATA II :: :: :: :: Corsair 750T :: :: :: :: :: :: :: ::
je ok engine, ali 33gb textura je malo previse. Tj, malo previse za kvalitet istih. Ali dobro, ako baje iz Id-a kazu da su megatexture buducnost, neka im. :)
A sto se same igre tice, nisam nesto preterano odusevljen. Fali joj onaj smek koji je return to castle wolfenstein imao.
Ako cemo realno,nista nije imalo niti ce imati smek ko Return to Castle Wolfenstein,za mene i dalje najbolji single player fps za pc ikada,bez konkurencije.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Uskoro :) 44+ gb nema sanse da vidi moj racunar :D
22.05.2014. 17:20
status: user broj poruka: 1229
Onaj torrent sto sam dao od 17gb ... ide jako brzo..skida max brzinom...ja nisam skinuo..jer nisam bio kuci a danas sam sredjivao racunare..ciscenje i to pred vrucine :) Trebalo bi do ujutru da skinem pa javljam..ako neko to ne uradi pre mene :) Al za sada nigde nisam video da se neko zali.
MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
update: Looks like it`s not possible to repack Wolfenstein: The New Order (thanks to magetextures) below 37 GB and we are not willing to use PlayStation 3 textures as they are horrible (and game already looks quite mediocre/old). Will update on it if we find any new way to compress those textures. Thank you.
Taj repack sto ima da se skina je sa texturama sa ps3 verzije...Meni texture ionako izgledau lose, ovo kontam da je uzasno xD
Skinuta, instalirana juče. Nije htela da radi sa 14.1 drajverima, instaliran 14.4 max detalji ide bez seckanja...odigrao pet minuta...deluje zanimljivo... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Inace preso sam igru i mogu reci remek delo.... sto se mene tice mogu igre da budu i 50 GB i da budu kompletne :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.