i dobices ko ja immune to poison epic runu :D GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
kako li ti je uspelo da ponestenu, meni se nakupe kad sam blizu stronholda, samo dolaze, ne isplati se :D ali lako pravim kombo, jedino me oni sa poison ebuckaju :)
Tu gde sam krenuo da ih krljam su dolazili i dolazili i dolazili, dok odjednom nisu skroz prestali. Nisam ovo napravio trudeci se nego desilo se. Inace stavite kritikal evade stun wrath stun pa ondaj kao beatdown bacaj po 3 dagera upgrade kad god iams fokus upucaj njih 4-5 sa strelama u glavu cim napunis x8 baci unaj kao ultra stun to puni kombo po 15 udaraca obavezno kad su na zemlji shit+levi mis pa naravno kaunter kad nagrnu pa ponovis naravno imam onaj upgrade za reduce sa x8 na x5 za specijalne poteze i jako lako ode kombo na preko 100
naravno konstantno koristi evade (2x space kad te opkole)
Imalo se iskustva u betmenu a igra tj. kombat sistem je 99% isti...
:: :: :: naravno imam onaj upgrade za reduce sa x8 na x5 za specijalne potez :: i jako lako ode kombo na preko 10 :: :: naravno konstantno koristi evade (2x space kad te opkole :: :: Imalo se iskustva u betmenu a igra tj. kombat sistem je 99% isti.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Cinicni kreten, ako mu je prelako neka igra super realnu i tesku igru(a ujedno i smornu) Dark Souls 2, u kojoj je poslednji bos sa skoro istim potezima kao i jedan na pocetku, ako mu je lak combat a samim tim i igra losa ne mora da je igra, ja uglavnom volim stealth da prodjem kroz stronghold, i kao sto sam pisao jedino oni sa poison kopljima prave problem, a i ovaj glavni lik je jebeni undead i utrenirani borac, jok nece sa lakocom da ih ubija, pogotovo kad ima pomoc od Elfa i sa svim onim upgradeima, takodje neka proba na hard da igra tucnjavu u batmenu ali bez svih onih fensi gadgeta(a pogotovo shock gloves), ako mu je ovo prelako.
da game jerk off ima pravo da bude samo neko ko je presao igru mislim da se zove silver surfer al nisam siguran,fajt u SoM jeste lak kad se nabudzis al ima warchifova na lvl 20 koji su imuni skoro na svaku formu napada i koje moras da vodis na odredjeno mesto na mapi da ih nateras da se skenjaju i onda ih ubijes:D GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Upravo sam je zavrsio, odlicna igra. Dodao sam je na moju listu 0 smrti :) Sve je zanimljivo da se radi, dakle progres sa poslednjom misijom mi je 100%
Jako puno strategija u borbi, kao i sa sunjanjem, a extra mi je kontrola protivnika kasnije kao i shadow strike iz daleka, ne smrtinosni, pa ga onda konzumiras i opet pun fokus, extra za kretanje po mapi samo vrebas solo strelce.
Inace odlicna stvar je kad Warchief postane tvoj, samo izazivas konstantno na duel ove slabije kapetane koji su par levela ispod i jako brzo se otkljucaju upgrade-i.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Upravo sam je zavrsio, odlicna igra. Dodao sam je na moju listu 0 smrti : :: Sve je zanimljivo da se radi, dakle progres sa poslednjom misijom mi je 100 :: :: Jako puno strategija u borbi, kao i sa sunjanjem, a extra mi je kontrola protivnika kasnije kao i shadow strike iz daleka, ne smrtinosni, pa ga onda konzumiras i opet pun fokus, :: extra za kretanje po mapi samo vrebas solo strelce. :: :: Inace odlicna stvar je kad Warchief postane tvoj, samo izazivas konstantno na duel ove slabije kapetane koji su par levela ispod i jako brzo se otkljucaju upgrade-i :: :: od mene 9/1 :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
zna li neko gde da nabavim taj rune ili sta vec za poison resistance ili poison damage reduction!?!?!? jeste da ih trenutno nema ovi da me poisonuju, za sad mi jedino pravio jedan chief problem, jer ne moze da se preskoci, a ima neki area napad sa stitom, pa pomlati i moje i njihove xD 2x me ostavlja na min health ali sam ga savladao
Ili je mozda taj poison resistance random loot!?!?
Ja sam zavrsio celu igru skoro dva puta i nijednom nisam dobio nista sto je imunost na otrov, a relano nije mi ni trebalo, ako vec ides na to da ce da te udaraju i biju dzaba ti sve, omlate te i sa i bez otrova. Imas upgrade u svojim levelima da kapetani i chifovi izbacuju mnogo bolje rune, ali da bi dobio tu za otrov moras da ubijes nekog bas teskog, a realno ako si njega ubio bez rune koji je tezak koji ce ti onda runa inace :)
Gledaj na luku i streli da nabudzas rune da ti se puni fokus na ubistvo, na head shot, ja u borbi maltene samo luk i strelu koristim, 12 strela a fokus mi se puni kad ih ubijam ili strela u nogu, a imas max 12 strela pa ti vidi, posle par sekundi napunis strele na konzume (combat consume) a fokus na ubistva, to je 12 mrtvih svakih 7-8 sekundi...
pa ovog Dantea ukenjalo pa uzeo rune za poison res, pa zato rekoh hocu i ja da nadjem da budem jos mocniji :D
Inace ja strele bas u toku borbe koristim samo ako se nakupe dosta onih sa shield-ovima ili oni veliki sa dual-wielding, ostale kad moram mlatim normalno, ali uglavnom gledam stealth da predjem chieftaina ili sa nekom drugom opcijom koja se nudi .)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.