Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Far Cry 4
STRANA 3 OD 10  
ZooLoo ... 08.11.2014. 13:48 #570344

status: user
broj poruka: 3975
https://www.youtube.com/watch?v=opw3P3iF61c

i jos bolje - https://www.youtube.com/watch?v=CjMDPSgEwao

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window
Dell P2414H...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Gameworks in Far Cry 4 08.11.2014. 18:04 #570376

broj poruka: 18472
http://www.guru3d.com/news-story/far-cry-4-footage-nvidia-gameworks-trailer.html

Bobi4ever Re: moram da pitam 08.11.2014. 18:42 #570381

broj poruka: 4890
Hteo je da napise `dejzteni`...

:: Koja je to igra `desteny`? :
::
:: Bilo je jace od mene, izvinjavam se:
JovanZ re 08.11.2014. 19:02 #570386

broj poruka: 3012
Pazi ovako

DejzTENi

Ten je 10. Dejzteni ima osam slova, dakle deo teni cini pola slova tj 0.5. 10*0.5 = 2. Ono `i` mozemo da gledamo kao 1. 2+1=? Damn right - 3.

Dejz = days = dani => dani cine zivot. Zivot = life. Pratis do sada? Sada ide bitan deo.

Koliko reci u nazivu cini dejz? POLA!!! JE**NO POLA!

POLA = HALF!!!

HALF-LIFE 3 CONFIRMED!!!!!!!!!

All hail Lord Gaben!
MaliAbner Far CRY !!! 08.11.2014. 20:22 #570398

broj poruka: 7779
Jedino prvi valja ostali su kerin qrac...

Te na njih ne treba trositi tastaruru i misa...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

SkyFire ... 08.11.2014. 20:26 #570401

broj poruka: 18472
Zapravo kolega neceM da se slozim.

Treci deo je fantastican. Dok ne udjes u pricu i samu radnju neces ni doziveti igru kako treba. Treba malo duze igrati da bi ti se svidela. Na pocetku je mozda malo nezanimljiva ali posle bude cool.

Drugi deo je bio promasaj a ovaj cetvrti verujem da ce biti najbolji.

MaliAbner Re: ... 08.11.2014. 22:01 #570418

broj poruka: 7779
Sve je to i dalje mlatimo lovu i nista vise...

Kec je keva ostali su najblaze receno limunada...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Zapravo kolega neceM da se slozim
:: Treci deo je fantastican. Dok ne udjes u pricu i samu radnju neces ni doziveti igru kako treba. Treba malo duze igrati da bi ti se svidela. Na pocetku je mozda malo nezanimljiva ali posle bude cool
:: Drugi deo je bio promasaj a ovaj cetvrti verujem da ce biti najbolji
DaSickSyst Re: Re: ... 08.11.2014. 23:58 #570423

broj poruka: 2909
:: Sve je to i dalje mlatimo lovu i nista vise..
:: Kec je keva ostali su najblaze receno limunada..

Baš tako.
FarCry 1 je igra koja je u to vreme postavila domaći zadatak svima.
Jedino za Mass Effect 2 mogu da kažem da mi je držao pažnju kao FC1.

FarCry 2 totalno razočarenje... A jedva sam dočekao da se pojavi.
Trojka nije loša igra, ali ništa više od toga... Da je nisu predstavili kao nastavak već joj dali novo ime verovatno bi mi se više dopala... Ko nije igrao keca siguran sam da mu je trojka vrh, ali starija garda tj. oni koji su igrali FC1 očekuju mnoooogo više od nastavka jedne takve legende.

FarCry 1 je postavio skroz nove standarde i bio prava inovacija u video igrama, u dvojci i trojci nije viđeno ništa inovativno, ništa što već nije viđeno u drugim igrama... Jednostavno bižuterija u poređenju sa kecom.

Igrao sam sva tri dela igraću i četvrti, ali posle onakvog drugog i trećeg ne očekujem ništa posebno od četvorke.

DaSickSystem

Miskonius Re: 09.11.2014. 00:42 #570427

broj poruka: 4420
U kojem li ti univerzumu zivis covece?
Pa samo da bi igrao on-line na konzoli moras da se pruzis godisnje plus su sve igre za konzole skuplje u odnosu na PC...
Da ne spominjem da su konzole hakovano ko zna otkad i da sve SP igre mogu da se igraju samo azuriranjem krekovanog firmvera.
Boze, sta sve od ovog necu da procitam...

:: Na ovo
:: `Takodje kad izvlacis cistu racunicu vodeci se nekim `moralom` kupovina koznole, pratece opreme i svih igara na kraju kad se podvuce crta to daleko skuplje izadje nego kupovina svakog naprednijeg PC-a.`
:: Dakle, prateca oprema je eventulno jos jedan gamepad, ali i za PC valjda trebaju dva kontrolera da bi se igralo u dvoje. Digitalni slot je sharing sistem u kome troje ljudi kupuje jednu igru i tako deli troskove. Ti slotovi mogu da se prodaju, tako da su igre prakticno besplatne. Pri tome se radi o potpuno legalnoj stvari, sa svim prednostima koje to donosi
:: Postoji i dosta bukvalno besplatnih kvalitetnih igara koje su pri tome free-to-play
:: Fama da je igranje na konzoli skupo je posledica namerne ili slucajne neobavestenosti
Dexter013 E jbg... 10.11.2014. 15:23 #570565

broj poruka: 17098
FC1 mi je bio ok igra, dobra igra.

FC2 je tesko sranje, odigrao do 80% i batalio, nisam mogao vise, uhvatio sam sebe da igram na silu...

FC3 je tehnicki i u svakom smislu unapredjeni stari recept FC1

FC4 mi deluje kao FC3 samo takdje unpredjeni FC3

Ja volim Resident Evil serijal, ali reci da je samo prvi deo dobar a svi ostali sranje zbog inovacija
bla bla je malo preterano...

http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/1070/1998169-1315159660139.png

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Re: Re: 10.11.2014. 15:54 #570570

broj poruka: 4866

Ja nazalost izgleda zivim u tvom univerzumu. Nadam se da ce mi kvantna mehanika svojim novim otkricima omoguciti da se to promeni. Voleo bih neki u kome ljudi nisu male drske neznalice.

PS+ je 50$ godisnje, sto nije neka cifra, i vazi za SVE igre. Uz to se mesecno dobija par besplatnih igara. Ostale igre nisu skuplje 10$ nego toliko izadju preko slotova, kako sam i objasnio nadajuci se da ce to procitati neko sa mrvicom inteligencije i zelje da nesto vise sazna u zivotu. Sta recenica sa `konzole hakovano` znaci, ne smem ni da pomislim. Srecno valjanje u univerzumu.

:: U kojem li ti univerzumu zivis covece
:: Pa samo da bi igrao on-line na konzoli moras da se pruzis godisnje plus su sve igre za konzole skuplje u odnosu na PC..
:: Da ne spominjem da su konzole hakovano ko zna otkad i da sve SP igre mogu da se igraju samo azuriranjem krekovanog firmvera
:: Boze, sta sve od ovog necu da procitam..
:: ::
:: :: Na ovo
:: :: `Takodje kad izvlacis cistu racunicu vodeci se nekim `moralom` kupovina koznole, pratece opreme i svih igara na kraju kad se podvuce crta to daleko skuplje izadje nego kupovina svakog naprednijeg PC-a.`
:: :: Dakle, prateca oprema je eventulno jos jedan gamepad, ali i za PC valjda trebaju dva kontrolera da bi se igralo u dvoje. Digitalni slot je sharing sistem u kome troje ljudi kupuje jednu igru i tako deli troskove. Ti slotovi mogu da se prodaju, tako da su igre prakticno besplatne. Pri tome se radi o potpuno legalnoj stvari, sa svim prednostima koje to donosi
:: :: Postoji i dosta bukvalno besplatnih kvalitetnih igara koje su pri tome free-to-play
:: :: Fama da je igranje na konzoli skupo je posledica namerne ili slucajne neobavestenosti
djokosrb Alrade 10.11.2014. 15:58 #570571

broj poruka: 6876
Sve je to ok,ali pc je pc :)Itekako sam voljan da plati vise(kroz upgradove)svake 2-3 godine,nego za konzolu,prosto ono sto aktivno igram su pc only igre.
Jedino im je zao sto nemam playstation 4 zbog igara iz sony kuhinje.Last of us,recimo.Ali za nesto vise,meni se recimo konzola ne isplati.

Dete Partizana

Dejzan Re: Alrade 10.11.2014. 15:59 #570572

broj poruka: 3730
PC ima 10 naslova maximum sve ostalo dobija milostinju sa konzola....

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Sve je to ok,ali pc je pc :)Itekako sam voljan da plati vise(kroz upgradove)svake 2-3 godine,nego za konzolu,prosto ono sto aktivno igram su pc only igre
:: Jedino im je zao sto nemam playstation 4 zbog igara iz sony kuhinje.Last of us,recimo.Ali za nesto vise,meni se recimo konzola ne isplati
:: Dete Partizana
alrad 10.11.2014. 16:16 #570575

Ma ljudi, nek se igra ko kako hoce, nisam ja propagator nijedne platforme.
Licno mislim da je najbolje imati oboje, sto je naravno daleko od nekog preterano genijalnog zakljucka.

Meni samo nisu jasni ljudi koji su toliko zatvoreni u neke svoje okvire da poricu ocigledne cinjenice i nemaju ni najmanju zelju da nesto nauce cak ni kada im se za to pruzi lepa i besplatna prilika. Kakav je covek kome je jedini cilj u zivotu da po svaku cenu misli da je u pravu, i koji se nikad ne menja? To stvarno prelazi granice mog univerzuma.

Miskonius Re: Re: Re: 10.11.2014. 18:10 #570587

Jeste, nove igre jesu skuplje na konzolama nego na PC i tu nema rasprave.
Uzmi olovku u ruke i pusti mozak u pogon (toliko koliko ga imas) i racunaj recimo oavko:
Zivotni vek prosle generacije konzola je bio 7 godina, sto znaci 0, plus ako recimo covek kupuje po jednu igru svakog meseca to mu dodje 60*12*7= 40
Za PC 50*12*7= 4200
5040-4200= 840
840+350=90

Dakle konzole izadju skuplje skoro 00 za period od 7 godina.
Dakle kojim mozgom ti mozes da tvrdis da je to jeftinije?
Nemoj samo da se hvatas za nekakve rasprodaje na konzolama i sta ti ja znam. I
mas sales, Amazon i Origin sales, a i oni cak dele besplatne igre plus online prodavnice gde mozes po 20% manjoj ceni da kupis ili preorderujes igru.
Suma-sumarum, sa konzolama placas vise, gde si apsolutno ogranicen sto se tice grafike, fps, modovanja, slobode da kupis gde hoces i po kojoj ceni hoces itd Da ne spominjem da sa PC ti imas backwards compatibility gde mozes da igras sve igre koje su izalse na PC za prethodnih 15+ godina.
Na PC imas i emulatore gde cak mozes da igras igre sa Gamecube, Nintendo Wi, Playstation 1/2, Xbox...
Da li to mozes na konzolama?
Nope.
Konzole su napravljene za najobicnije konzumente koji nece da misle ni sekundu o uslovima u koji igraju igre, kao i o tome koliko ih Sony i M$ zavrcu za kes.
PC znaci sloboda, gde si slobodan da igru igras kako hoces i kako ti odgovara.
Ali ti to ne mozes da ukapiras niti ja tako nesto od tebe ocekujem.
Ovo pisem za slucaj da neko stvarno poveruje u to sto pises.

PS

Daj stvarno objasni za te slotove, tacnije stavi link gde je to objasnjeno posto sumanjam u tvoju moc da povezes vise od dve misli u glavi.

:: Ja nazalost izgleda zivim u tvom univerzumu. Nadam se da ce mi kvantna mehanika svojim novim otkricima omoguciti da se to promeni. Voleo bih neki u kome ljudi nisu male drske neznalice
:: PS+ je 50$ godisnje, sto nije neka cifra, i vazi za SVE igre. Uz to se mesecno dobija par besplatnih igara. Ostale igre nisu skuplje 10$ nego toliko izadju preko slotova, kako sam i objasnio nadajuci se da ce to procitati neko sa mrvicom inteligencije i zelje da nesto vise sazna u zivotu. Sta recenica sa `konzole hakovano` znaci, ne smem ni da pomislim. Srecno valjanje u univerzumu
:
Dejzan Re: Re: Re: Re: 10.11.2014. 18:19 #570588

Ja vidim da farcry kosta 70 eura i tamo i vamo isto je za mnoge druge naslove...
Zaboravio samo jednu stvar a to je da sony daje 6 igara besplatno svakog meseca....
i da ima snizenja kao i steam.... tako da toga se batali....
Konzola ubi boga u PC sto se tice ulozeno dobijeno... Ko hoce modovanje i zajebavanje sa optimizacijom onda PC bato ko ne kao sto ti kazes konzola...

Si cuo za share na ps4 ? jok a ? epa za 15 eura dobijes novu igru kako ? podelis troskove sa jos nekim....

Lepo covek reko ko sta voli nek izvoli ali da dajem na dve godine po 500 eura za top karte nepada mi na pamet....

Dok sam ovo kucao izasli novi driveri za Nvidia spremni za Assesin Creed....

neko vozi ko sta voli i nek uziva.

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Jeste, nove igre jesu skuplje na konzolama nego na PC i tu nema rasprave
:: Uzmi olovku u ruke i pusti mozak u pogon (toliko koliko ga imas) i racunaj recimo oavko
:: Zivotni vek prosle generacije konzola je bio 7 godina, sto znaci 0, plus ako recimo covek kupuje po jednu igru svakog meseca to mu dodje 60*12*7= 4
:: Za PC 50*12*7= 420
:: 5040-4200= 84
:: 840+350=9
:: Dakle konzole izadju skuplje skoro 00 za period od 7 godina
:: Dakle kojim mozgom ti mozes da tvrdis da je to jeftinije
:: Nemoj samo da se hvatas za nekakve rasprodaje na konzolama i sta ti ja znam.
:: mas sales, Amazon i Origin sales, a i oni cak dele besplatne igre plus online prodavnice gde mozes po 20% manjoj ceni da kupis ili preorderujes igru
:: Suma-sumarum, sa konzolama placas vise, gde si apsolutno ogranicen sto se tice grafike, fps, modovanja, slobode da kupis gde hoces i po kojoj ceni hoces itd Da ne spominjem da sa PC ti imas backwards compatibility gde mozes da igras sve igre koje su izalse na PC za prethodnih 15+ godina
:: Na PC imas i emulatore gde cak mozes da igras igre sa Gamecube, Nintendo Wi, Playstation 1/2, Xbox..
:: Da li to mozes na konzolama
:: Nope
:: Konzole su napravljene za najobicnije konzumente koji nece da misle ni sekundu o uslovima u koji igraju igre, kao i o tome koliko ih Sony i M$ zavrcu za kes
:: PC znaci sloboda, gde si slobodan da igru igras kako hoces i kako ti odgovara
:: Ali ti to ne mozes da ukapiras niti ja tako nesto od tebe ocekujem
:: Ovo pisem za slucaj da neko stvarno poveruje u to sto pises
:: P
:: Daj stvarno objasni za te slotove, tacnije stavi link gde je to objasnjeno posto sumanjam u tvoju moc da povezes vise od dve misli u glavi
:: :: Ja nazalost izgleda zivim u tvom univerzumu. Nadam se da ce mi kvantna mehanika svojim novim otkricima omoguciti da se to promeni. Voleo bih neki u kome ljudi nisu male drske neznalice
:: :: PS+ je 50$ godisnje, sto nije neka cifra, i vazi za SVE igre. Uz to se mesecno dobija par besplatnih igara. Ostale igre nisu skuplje 10$ nego toliko izadju preko slotova, kako sam i objasnio nadajuci se da ce to procitati neko sa mrvicom inteligencije i zelje da nesto vise sazna u zivotu. Sta recenica sa `konzole hakovano` znaci, ne smem ni da pomislim. Srecno valjanje u univerzumu
:: :
alrad 10.11.2014. 18:38 #570589

Ma daj Dejzane, pusti ga. Nemoj da mu objasnjavas za share, nije zasluzio.
Mogao bih da raspravljam s njim o svemu, ali necu jer vredja i lupa gluposti.
Sto ne znaci da ce me mrzeti da ga potrazim po vukojebinama po kojima obitava, ako nastavi.
Dejzan Re: 10.11.2014. 18:45 #570590

Ne kapiram ljude zasto ne otvore oci i vide da se svet menja ? Opste je poznato da iza PC stoji piraterija i da se zato uzima (cast izuzecima) .
Jos kad sam ja pricao da PC gaming se nalazi na aparatima....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ma daj Dejzane, pusti ga. Nemoj da mu objasnjavas za share, nije zasluzio
:: Mogao bih da raspravljam s njim o svemu, ali necu jer vredja.
:: Sto ne znaci da ce me mrzeti da ga potrazim po vukojebinama po kojima obitava, ako nastavi.
alrad 10.11.2014. 18:52 #570591

Ja ne znam ko je on. Mozda ti znas? Kapiram da prodaje nesto za PC, pa mu je mrska pomisao da neko utekne na konzolu. Mislim, uvek ima neki razlog, koji god bio. Ovaj nije bas preterano moralan, ali bi mi bilo draze i to nego da je covek kompletan retard. Samo, nije bas preporucljivo ostvarivati ekonomski interes vredjanjem nekoga.

Dejzan Re: 10.11.2014. 18:58 #570594

Ne poznajem lika znam ga iz diskusija nista posebno.
Sto se tice prodavaca PC oni su ti elitna jedinica za napad na konzole i sve zivo sto nema veze sa PC.
Ma pusti ga ko sto ja pustam par njih da se busaju u grudi i posle kad se desi ono sto sam pricao mesecima u nazad nema ni reci izvini ni jaoo ni nista... Kad ne vide dalje od nosa sta ces....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ja ne znam ko je on. Mozda ti znas? Kapiram da prodaje nesto za PC, pa mu je mrska pomisao da neko utekne na konzolu. Mislim, uvek ima neki razlog, koji god bio. Ovaj nije bas preterano moralan, ali bi mi bilo draze i to nego da je covek kompletan retard. Samo, nije bas preporucljivo ostvarivati ekonomski interes vredjanjem nekoga
alrad 10.11.2014. 19:13 #570597

Pa to je to, izgleda. Onda ne postoji mogucnost realne komunikacije jer nema ni zelje za istinom. Steta.
Ovo je ko kad je Obradmi pricao da su obicni tableti bolji za citanje od e-inka. A on slucajno prodaje obicne tablete. Jbg.

Miskonius Re: 11.11.2014. 00:26 #570626

Mr Prepodobni, to se o cemu ti pricas se zove Familly Share i jel ti stvarno mislis da je OK da developeru placas igru svega 25% od onoga sto bi trebalo?
Ovo po tebi nije kradja?
Ti mislis da firma moze da funkcionise ako se za njene proizvode placa samo cetvrtina cene?
Pa nije Sony to uveo da bi svi zajahali tog konja da bi manje placali vec da korisnik zainteresuje druge da bi igru kupili ako im se svidi.
To sto si igru platio po cetvrtini cene ne cini te narocito postenijim u odnosu na one druge koji piratizuju.
Da ti sazvacem tvojim recnikom i iz tvoje vizure sveta, manji si lopov nego drugi ali si opet lopov
A to sto lajes okolo sve i svasta svi znaju da od pretnji po forumima nema nista, javi mi se na PM pa cemo da se nadjemo, i ako te do tad ne bude niko smirio ja sigurno hocu.

:: Ma daj Dejzane, pusti ga. Nemoj da mu objasnjavas za share, nije zasluzio
:: Mogao bih da raspravljam s njim o svemu, ali necu jer vredja i lupa gluposti.
:: Sto ne znaci da ce me mrzeti da ga potrazim po vukojebinama po kojima obitava, ako nastavi.
alrad 11.11.2014. 01:01 #570627

Ne, pogresno te je obavestio taj koga si na brzinu pitao. To je Sony uveo jer im se vise isplati da prodaju trojici nego nijednome. To je njihov plan, i to nikada ne bi moglo bez njihovog precutnog odobrenja i tehnicke podrske. Prema tome, ja nisam lopov ni malo jer igram iskljucivo po njihovim pravilima. Van ove ponude kupujem i softver po punim cenama, a takodje placam i PS+.

Javio sam ti se na PM.

shotra @Miskonius 11.11.2014. 16:40 #570684

broj poruka: 432

Mogu da ti kazem kao korisnik ps3 da ima emulatora za ps2, ps1, psp, snes, itd., itd., tako da to moze, plus sto se ne bakces sa postavkama, kao na PC, samo instaliras fajl i ubacis igru i sve radi besprekorno.

Ne znam sta imas protiv korisnika konzola, jer navodis

Konzole su napravljene za najobicnije konzumente koji nece da misle ni sekundu o uslovima u koji igraju igre, kao i o tome koliko ih Sony i M$ zavrcu za kes.

Dosta ljudi nema vremena da se bakce sa PC-em sto se tice igara, ovamo samo skine, pokrene igru i svaka radi i svaka je optimizovana, voli da ima konzolu ispred TV-a, a ne kuciste, mobilnija je, itd., itd., ne moram da strahuje korisnik hoce li za koju godinu morati da mijenja graficku, procesor, i ostale komponente, gurace 7-8 godina i odlicno.

I ovdje nije prica sta sve PC moze, a sta konzola, konzola se zna sta je, pa niko nije dovodio u pitanje sta sve SNES moze, pa moglo je samo da se igra na njega i sve nas vezuju najljepsa sjecanja na njega. Niko od konzola ne pokusava da napravi PC, tao da te dvije stvari ne treba mijesati.

U Srbiju je popularniji PC za gaming samo zbog piraterije, pa da se ne lazemo, da mogu npr. na PS4 pirati, a na PC samo originali vidjeli bi gdje bi se vise igralo, dakle zato u Srbiji ima vise PC konzumenata sto se tice gaming-a jer niko ne bi davao toliki novac na PC koji bi mogao da se nosi sa video igrama naredne 3 godine.

Sto se mene tice ja bih volio da je sve na PC i da je sve super optimizovano i da mogu da kupim sad graf. i za 7 godina drugu, ali to se nikada nece dogoditi upravo zbog piratizovanja inace bi se trudili sve da optimizuju za PC kao i za konzole, drugog razloga nema.

Sto se tice PS4 slotova, imas jednu igru, dijeli se na 3 slota, to se fino organizovalo na jednom nasem domacem sajtu, uplacuje se po redosledu Nosioc 3100din., Fantom 2100 din. i Guest 1100 din., s tim sto bi cijena bila manja, ali posto sve to radi organizator koji placa i pravi mejlove itd., uzima nesto za taj posao.

Nosilac ima igru i igra sa svog naloga, ne mora da bude konektovan na int. dok igra, moze da preproda svoju igru ako hoce, moze za pola godine da proda jos jednog fantoma.

Fantom isto igra igru sa svog naloga, ne smije da brise igru sa svog hdd jer je gubi zauvjek.

Guest ne igra igru sa svog naloga, mora non stop da je konektovan na mrezu, ali moze da proda igru, ali dobija igru za smijsne pare i da je proda za 800 din., dodje da je za 300 din. presao igru, pa za te pare nekada nisam mogao u igraoni 3h igrati

Ja sam licno kupio PS4 jer na PC-u mi je trebala nova graf, a vidim da za PC u zadnje vrijeme lose optimizuju igre, evo za AC Unity trebaju grdne pare za graf., a sta ce tek biti za god., dvije, treba glava da me boli, drugo pocele su jace zastite za PC igre, mada ima jos razloga da se ne raspisujem.

Poz.
Dexter013 @Alrad & Misko 11.11.2014. 17:10 #570690

broj poruka: 17098
Dajte neki youtube / live stream okrsaja.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 10  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs