LoL..Koja bre jedina verzija? Ja sam skinuo Preload pre koliko dana, danas sacekao Unlocker i lek i igra radi perfektno.. Cak sada vidim da ima i neki update, ali necu da ubacujem dok ne vidim sta je tacno.. Codex verzija je izbacena pre par sati, verovatno igra u celini, raspakovana, posto sam repack traje malo manje od sat vremena. Po komentarima Codex radi lepo.. :D
Kupio sam Codex verziju i kad je zavrsilo skidanje malo sam bio zbunjen sa fajlovima u folderu?! Mislio sam da mogu da se snadjem ali nisam uspeo.. Da naglasim da sam probao sa total commanderom(combine file) i sa demonom ali nista ne radi? Evo o cemu se radi
Ovo ti je preload igra, skini part 2, i unlocker i pokreti unpack.bat fajl, sacekaj sat vremena (ako ti igra stoji na obicnom hardu a ne na ssd-u) i onda ubaci lek, i to je to.
Ja sam mislio da je Codex verzija vec otkljucana jer je izasla juce, a sam preload koji sam ja skinuo pre par dana.
Za ovo gore kupuj na Katu..
Edit: Ogi probaj update koji ima da se skine, kazu da resava problem sa ini-jem, ili skini ono sto sam ja..
Mada koliko vidim na Katu verzija Codex je otkljucana, samo extract, lek i to je to.. Sta li si ti skidao...
Stavio sam da se skida(254MB)..pise Download - Move files located in this torrent to `Fallout.4.Steam.Preload-MERCS213\depotcache` - Wait for preload unlocker and crack Nemam pojma..samo sam video codex i skinuo :)..sad vidim da ima i sa ISO file odma :D
Ako neko ima sl verziju kao ja..resenje je sledece...SKINITE DRUGU VERZIJU :)..salim se,moci ce da radi ali je komplikovano. Uz osnovni folder koji ste skinul,skinete dodatni preload part 2 i preload unlocker,pa sve to bacite u Fallout.4.Steam.Preload-MERCS213\depotcache ...pa pokrenete totall commander i u njemu pokrenete unpack file i eto ga..mucenje i cekanje sa instalacijom tek tada pocinje. Mali savet..Izbegavajte Codex u kojem nema ISO file :)
Imas na torentu, kao english patch, to je jedno 10mb msm, evo i kod mene crashovala pa sad radi, jedino mi i dalje izgleda ruski subtitles, a sve fajlove sam promenio sa _ru na _en
koristim steamrip, i Fallout 4 - English Patch, pa se promene oni fajlovi svuda gde je umesto _ru da pise _en, ja sam ih cak i obrisao kompletno, i radi igra, oni subtitles na ruskom bili izgleda samo u uvodnom snimku kad pocinje igra ovako likovi kad pricaju pise na engleskom, nije crashovala za sada ni jednom... od 30 do 60 fps radi igra, oscilira dosta al jbg...
Aha igra ti oscilira zbog AMD cpu, Mad Max nije dao mapu a Fallout ima pad FPS ...
A sad trenutak istine intel + r9 270 50-60 fps .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: koristim steamrip, i Fallout 4 - English Patch, pa se promene oni fajlovi svuda gde je umesto _ru da pise _en, ja sam ih cak i obrisao kompletno, i radi igra, oni subtitles na ruskom bili izgleda samo u uvodnom snimku kad pocinje igra ovako likovi kad pricaju pise na engleskom, nije crashovala za sada ni jednom... od 30 do 60 fps radi igra, oscilira dosta al jbg.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.