Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Rise of the Tomb Raider
STRANA 3 OD 11  
ZooLoo ... 02.01.2016. 13:16 #610821

status: user
broj poruka: 3975
I will Crush You!

Ja vodim Nvidiu, Intel, Apple i sada Playstation, sta cu, samo premium proizvode. :P

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: ... 02.01.2016. 15:23 #610835

broj poruka: 3730
+1

:D

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: I will Crush You
::
:: Ja vodim Nvidiu, Intel, Apple i sada Playstation, sta cu, samo premium proizvode. :
Srdjanc ... 02.01.2016. 15:37 #610836

broj poruka: 3106

Ja volim samo proizvode koje rade. Meni ni Nvidia ni AMD graficke nisu radile kako treba :(
Dejzan Re: ... 02.01.2016. 18:18 #610848

Probaj PS4 ,Xbone ili predhodne generacije (mozes pirate ) i nema glava da te boli

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ja volim samo proizvode koje rade. Meni ni Nvidia ni AMD graficke nisu radile kako treba :
Srdjanc ... 02.01.2016. 18:57 #610850

broj poruka: 3106

Sta ce mi to? To nije PC.

Dejzan Re: ... 02.01.2016. 19:12 #610852

Onda kukaj kao i 100% korisnika PC (gde sam i ja trenutno)

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Sta ce mi to? To nije PC
Daum ... 02.01.2016. 21:12 #610856

broj poruka: 12805
Evo kukamo svi, sad u januaru stiže Rise of the Tomb Raider na PC, ne znam kako ću da poživim do njega...

ZooLoo ... 02.01.2016. 21:51 #610858

broj poruka: 3975
Idi bre Daume, jebeni deja vu, kao da sam negde vec video ovu tvoju poruku.. o.O

Dejzan Re: ... 02.01.2016. 23:52 #610870

Prvo izlazi za Xbone 10 novembra a PC jos nije siguran pominje se januar ali lako moze biti posle, ipak je to eskluziva za Xbone

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Evo kukamo svi, sad u januaru stiže Rise of the Tomb Raider na PC, ne znam kako ću da poživim do njega..
bagyy82 ih lako je vama... 03.01.2016. 02:46 #610876

broj poruka: 195
Svi imate dobre masine sto je ok ali po nekad vodite prepucavanja koja nemaju veze sa igrama vec ko ima veći,bez potrebna rasprava i svadja.Ja cu verovatno igru kad izadje da skinem iz neke apoteke i da je odigram na konfiguraciji od 300 eura na mid-high za dzabe i da bude super zadovoljan.Nema potrebe da budete medjusobni neprijatelji(i onako nas Srbe pojedose sa svih strana).Igra,zabava,savetovanje,pomoć i družernje :)

Dejzan Re: ih lako je vama... 03.01.2016. 03:49 #610877

Mudro zboris druze, ali imaj u vidu da ovde sve sto kazes protiv PC se smatra cinom agresije

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Svi imate dobre masine sto je ok ali po nekad vodite prepucavanja koja nemaju veze sa igrama vec ko ima veći,bez potrebna rasprava i svadja.Ja cu verovatno igru kad izadje da skinem iz neke apoteke i da je odigram na konfiguraciji od 300 eura na mid-high za dzabe i da bude super zadovoljan.Nema potrebe da budete medjusobni neprijatelji(i onako nas Srbe pojedose sa svih strana).Igra,zabava,savetovanje,pomoć i družernje :
2m4Y re: 03.01.2016. 22:59 #610901

broj poruka: 2355
...ako da Bog kako nas narod kaze, pa se Brazilci opuste i posalju nam magicne PS4 cini. Eto svima nama veselja uskoro...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD R9 280x
4x 4GB DDR3 1.6GHz
1x 120GB SSD
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

JovanZ Kako bre nije sigurno za pc? 04.01.2016. 02:00 #610905

broj poruka: 3012
Steam je zvanicno objavio januar 2016. A i doci ce za PS4. Phil Spencer je bio malo brzoplet pa nije objasnio sve kako treba, pa se posle ispravljao. Da je Xbox ekskluziva, ne bi dolazio na ostale platforme, nije Square Enix lud da prepolovi svoju zaradu na pola.

Ovaj Tomb Raider je Timed exclusive, tj MS je platio Squre Enix-u dobru cifru da igra neko vreme ostane ekskluzivna za xbox. Ako se ne varam, godinu dana ekskluzivnosti pre nego sto se pojavi na PS4. Srecom pa PC nije u istom kosu, vec se Phil smilovao da PC gamerima da igru pre nego sto se navrsi tih godinu dana.

Ekskluzive treba da postanu stvar proslosti i deluje mi kao da se polako ide u tom smeru.
Dejzan Re: Kako bre nije sigurno za pc? 04.01.2016. 03:46 #610907

Ovo si lepo reko SMILOVAO se PC korisnicima.Pa naravno da ce biti na svim platformama i da je cilj profit ali ima ono ALI .Ko da vise kesa njemu prednost ovaj put to je Xbone a posle PC a na kraju PS4.
Ovo zadnje sto si napisao je toliko smesno da nemam reci :D
Prvo ljudi uzimaju konzole zbog igara koje PC nece videti svetlost dana .Stvar da bude jos gora po tvoje misljenje je Nintendo koji nece dati svoje igre dok je zivota na zemlji isto vazi i za Sony kao i za Xbone .To sto mi dobijemo Titan Fall i Ryse i Fable je samo cinjenica da nisu namlatili para dovoljno na konzolama pa aj da oderu PC jer po ugovoru nemaju prava na saradnju sa PS4.

Ja licno uzimam PS4 zbog 10 naslova trenutno kojih nema za PC niti ce ih biti a sta sledi od 2016 nesmem ni da zamislim :)

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Steam je zvanicno objavio januar 2016. A i doci ce za PS4. Phil Spencer je bio malo brzoplet pa nije objasnio sve kako treba, pa se posle ispravljao. Da je Xbox ekskluziva, ne bi dolazio na ostale platforme, nije Square Enix lud da prepolovi svoju zaradu na pola
:: Ovaj Tomb Raider je Timed exclusive, tj MS je platio Squre Enix-u dobru cifru da igra neko vreme ostane ekskluzivna za xbox. Ako se ne varam, godinu dana ekskluzivnosti pre nego sto se pojavi na PS4. Srecom pa PC nije u istom kosu, vec se Phil smilovao da PC gamerima da igru pre nego sto se navrsi tih godinu dana
:: Ekskluzive treba da postanu stvar proslosti i deluje mi kao da se polako ide u tom smeru.
2m4Y Re: Kako bre nije sigurno za pc? 04.01.2016. 08:42 #610908

...timed exclusive je trebalo da traje pola godine za pc, tacnije da se ogra pojavi negde u aprilu na steamu, ali posto su toliko zajebali sa tom timed exclusive, pa im nije `pokrilo troskove` ni to sto im je M$ dao pare, odlucili su da izbace `prevremeno` igru za PC. U prevodu, dace ljudima ono sto je bilo spremno od samog pocetka, al im treba para pa hajd kao da podignu hajp i da to prodaju kako treba.
Po ovome, nije iskljuceno da je i PS4 verzija spremna, hvala Bogu pa se xBOne i PS4 toliko drasticno razlikuju da je potrebna citava godina za razvoj igre na drugom okruzenju...

Sere mi se vise od svega ovoga...

Pozz...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD R9 280x
4x 4GB DDR3 1.6GHz
1x 120GB SSD
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

:: Steam je zvanicno objavio januar 2016. A i doci ce za PS4. Phil Spencer je bio malo brzoplet pa nije objasnio sve kako treba, pa se posle ispravljao. Da je Xbox ekskluziva, ne bi dolazio na ostale platforme, nije Square Enix lud da prepolovi svoju zaradu na pola
:: Ovaj Tomb Raider je Timed exclusive, tj MS je platio Squre Enix-u dobru cifru da igra neko vreme ostane ekskluzivna za xbox. Ako se ne varam, godinu dana ekskluzivnosti pre nego sto se pojavi na PS4. Srecom pa PC nije u istom kosu, vec se Phil smilovao da PC gamerima da igru pre nego sto se navrsi tih godinu dana
:: Ekskluzive treba da postanu stvar proslosti i deluje mi kao da se polako ide u tom smeru.
SkyFire Stize uz nV bundle. 04.01.2016. 14:38 #610915

broj poruka: 18472
http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/rise_of_the_tomb_raider_will_be_bundled_with_nvidia_gpus/1

Taman da dobijem uz novu kartu :) Odlican timing.

2m4Y Re: Stize uz nV bundle. 04.01.2016. 17:19 #610926

...ovo je sljam de la sljam definitivno. Kao sto je milion njih prokometarisalo, nisam ni ja znao da je TressFX nShitijin deo softvera... kako su jadni...

A dobro je sto ima jos da se muze tu...

Pozz...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD R9 280x
4x 4GB DDR3 1.6GHz
1x 120GB SSD
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

:: http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/rise_of_the_tomb_raider_will_be_bundled_with_nvidia_gpus/
:: Taman da dobijem uz novu kartu :) Odlican timing.
SkyFire Sve se zasniva na cistom profitiranju. 04.01.2016. 17:37 #610927

broj poruka: 18472
To se zove dobar biznis i samo govori koliko je AMD nesposoban, da ne moze da ima svoju igru kao ekskluzivu u okviru svog bundle programa. Samim tim sto su doprineli sa efektima TressFx ili ti realisticniji prikaz kose/dlaka je jos tuznije kao krajnji rezultat.

Devaloperi definitivno imaju prostora cim nVidia-i ustupaju igru kao deo njenog paketa sto ne znaci da AMD takodje nece imati ali bi po nekoj logici trebao samo AMD da nudi, obzirom da je TressFX iz njihove kuhinje pa kao takav bi trebao da se reklamira samo sa njihove strane.

Mene kao korisnika je vest obradovala posto posle Bozica ili Srpske hocu da uzmem 980 Ti i veoma sam srecan sto cu da dobijem ovu igru obzirom da sam fan Tomb Raider fransize.
JovanZ re 04.01.2016. 22:11 #610940

broj poruka: 3012
Da, ekskluzive postaje stvar proslosti, polako ali sigurno, recimo, MGS je dosao ponovo na pc, pa helldivers koji je bio PS exclusive. Ali nevezano za to kako neko ko je gamer moze da podrzava bilo kakve ekskluzive, to je jednostavno fragmentiranje trzista.

Nintendo je veoma specificna firma sa veoma specificnim nacinom poslovanja i razvijanja igara, ne mozes da ih stavljas u isti kos sa Sony-jem i MS-om - nije ni slicno.

Ja sam skroz platform agnostic, sto bi se reklo, cenim igru a ne platformu na kojoj je ta igra, kao gamer, volim igre, ne platforme. Ekskluzivnost je samo mlacenje para na hardver. Uopste ne kazem da je Xbox ili PS4 los, naprotiv, ali meni nije jasno kako ti mozes da se radujes ekskluzivama?

Da se razumemo, ne hejtujem, igrao sam se na svakoj konzoli koja je izaslu u skorije vreme, i sve je to lepo, odigrao sam sve ekskluzivne igre koje sam zeleo da odigram, tako da ne pricam sada o kiselom grozdju. Samo kazem da mi je drago sto danas ima mnogo manje eksluziva nego sto je to bio slucaj pre 5 godina. I smatram da su ekskluzive ekstremno nefer prema pravim gamerima, koji vole da igraju. Ekskluzivama se raduju fanbojevi najvise. A ne treba tako da bude.
Dejzan Re: re 04.01.2016. 22:39 #610943

Prvo naravno da Nintendo pripada tom taboru jer radi samo konzole.Wii U Nintendo 3DS ubijaju koliko su zaradili ,jer sve igre koje im donose profit su NJIHOVE i nemaju rashode kad stranim kucama kao sto ima Sony i MS.
To sto je izaslo za PC ti govori samo jedno da su zeljni profita jer Kojima ode iz Konamija bas iz tog razloga sto su resili da salju igre na PC.Isto ti je sa timom u Gears of War ako MS pusti nastavak na PC izgubice kljucne ljude.
Zapamti zlatno doba PC se zavrsilo 2005 godine i od tad ni jedna revolucionarna igra nije izasla.
PS4 sad trenutno sto nudi nije puno a ja na mukama sta pre uzeti... 2016 ce biti bum za konzole a pritom Nintendo izbacuje novu konzolu (hoce da ugase konkurenciju)
Dakle nek igra ko sta voli ali praviti remake i hd izdanja starih hitova na pc je po meni kupljenje para na nostalgiju.
Prodje STeam sale sve bajate igre jos nisu dobro bile snizene a od novih naslova samo GTA V se prodavao dobro....
Svako nek igra sta hoce ali zna se igrati iz fotelje na 40 incha TV je ipak prava stvar

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Da, ekskluzive postaje stvar proslosti, polako ali sigurno, recimo, MGS je dosao ponovo na pc, pa helldivers koji je bio PS exclusive. Ali nevezano za to kako neko ko je gamer moze da podrzava bilo kakve ekskluzive, to je jednostavno fragmentiranje trzista
:: Nintendo je veoma specificna firma sa veoma specificnim nacinom poslovanja i razvijanja igara, ne mozes da ih stavljas u isti kos sa Sony-jem i MS-om - nije ni slicno
:: Ja sam skroz platform agnostic, sto bi se reklo, cenim igru a ne platformu na kojoj je ta igra, kao gamer, volim igre, ne platforme. Ekskluzivnost je samo mlacenje para na hardver. Uopste ne kazem da je Xbox ili PS4 los, naprotiv, ali meni nije jasno kako ti mozes da se radujes ekskluzivama
:: Da se razumemo, ne hejtujem, igrao sam se na svakoj konzoli koja je izaslu u skorije vreme, i sve je to lepo, odigrao sam sve ekskluzivne igre koje sam zeleo da odigram, tako da ne pricam sada o kiselom grozdju. Samo kazem da mi je drago sto danas ima mnogo manje eksluziva nego sto je to bio slucaj pre 5 godina. I smatram da su ekskluzive ekstremno nefer prema pravim gamerima, koji vole da igraju. Ekskluzivama se raduju fanbojevi najvise. A ne treba tako da bude.
-ShonE- @Dejzan 05.01.2016. 10:37 #611041

broj poruka: 3529
E stvarno bre vise sa tom konzolom, pa kupi je bre vise! c c c Ko da kosta ne znam koliko.

Ja sam razmisljao takodje da se pocastim sa jednim ps4 ali sam odustao na kraju, i usmerio lovu na upgrade kompa.
Inace ta tvoja fraza: `zna se igrati iz fotelje na 40 incha TV je ipak prava stvar`, koju ocigledno vezes za konzole, ne pije vodu kod mene.
Evo ja se igram na PC-u i kada opalim fifu, neku voznju, ili bilo koju igru da pozelim ja je mogu igrati iz fotelje i to ne na sitnih 40 incha vec na 55 incha TV. .)
Dovoljno je sto sam kupio lepo ds4 joypad i zabava moze da pocne.

Vec sam pisao o tome i opet cu ako nekome treba, postoji software koji vas ds4 joypad pretvara u vrlo mocnu i korisnu spravu za PC.

AMD FX-8350 + Noctua NH-D14
MSI 990FXA-GD80
Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey
MSI GTX780 Lightning
Dell U2412M + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-5500

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 05.01.2016. 13:06 #611054

Majko mila šta ova budala piše, Kojima otišao iz Konamija jer su izbacivali igre za PC???

Sinak, odradi domaći zadatak malo, čovek je otišao iz Konamija jer je firma izmenila ključne ljude u menadžmentu do te mere da su ga pritiskali i ubijali mu kreativnost, zato je i napravio svoj studio.

Konami od devedesetih izbacuje igre za PC, pa je čovek eto čekao 20 godina da ode iz firme? Hahahahahaha!

Nemoj da se baviš stvarima koje su previše komplikovane za tvoj nivo, sedi lepo u fotelju i pretvaraj se da imaš konzolu, sviraj air guitar malo...

Svega će čovek od tebe da se načita ovde, sva sreća niko te ne shvata ozbiljno Don Kihote...

Dejzan Re: ... 05.01.2016. 13:30 #611057

Vidi se da si plitkog uma ali dobro sam si sebi uskocio u ta balava usta.Reko si da su promenili menadzment i politiku i da je zato otiso ? PA TO JESTE RAZLOG jer IDU NA PROFIT A KVALITET NULA .Ostao im PES sve ostalo su SJEBALI.
Kojima otvara svoj studio i pravi projekte SAMO za SONY kako je najavio .
Nemas predstavu koliko si supalj samo trolujes i lupetas a iz svojih reci ne vidis da govoris isto.

Kreativnost niko ne pominje u svetu novca vec, zaradu od koje Konami nema nista i uskoro mu sledi katanac.
Nekad je i Westwood harao kao i Maxxis i Lucas Arts pa vidim sad de su

Idi bre grudvaj se nije ovo za tebe usko gledas ali to svi znamo i zasto

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Majko mila šta ova budala piše, Kojima otišao iz Konamija jer su izbacivali igre za PC??
:: Sinak, odradi domaći zadatak malo, čovek je otišao iz Konamija jer je firma izmenila ključne ljude u menadžmentu do te mere da su ga pritiskali i ubijali mu kreativnost, zato je i napravio svoj studio.
:: Konami od devedesetih izbacuje igre za PC, pa je čovek eto čekao 20 godina da ode iz firme? Hahahahahaha
:: Nemoj da se baviš stvarima koje su previše komplikovane za tvoj nivo, sedi lepo u fotelju i pretvaraj se da imaš konzolu, sviraj air guitar malo..
:: Svega će čovek od tebe da se načita ovde, sva sreća niko te ne shvata ozbiljno Don Kihote..
Dejzan Re: @Dejzan 05.01.2016. 13:34 #611058

Kupovina konzole iziskuje samo 500 evra sa dva dzojstika i godisnjom pretplatom i ako zelim 3 igre koje bi odmah igrao cena ide na 650 evra.
Bice uskoro nadam se.
A to da igram na TV igram samo dve igre PES i NFS kao i Dirt i jako je bedan dozivljaj iskreno . Imam Rumble Pad 2 Logitek i sve to lepo radi ali nije to to.
To kao da hoces od Toyote da napravis Mercedes ne ide ......

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: E stvarno bre vise sa tom konzolom, pa kupi je bre vise! c c c Ko da kosta ne znam koliko
:: Ja sam razmisljao takodje da se pocastim sa jednim ps4 ali sam odustao na kraju, i usmerio lovu na upgrade kompa.
:: Inace ta tvoja fraza: `zna se igrati iz fotelje na 40 incha TV je ipak prava stvar`, koju ocigledno vezes za konzole, ne pije vodu kod mene
:: Evo ja se igram na PC-u i kada opalim fifu, neku voznju, ili bilo koju igru da pozelim ja je mogu igrati iz fotelje i to ne na sitnih 40 incha vec na 55 incha TV. .
:: Dovoljno je sto sam kupio lepo ds4 joypad i zabava moze da pocne
:: Vec sam pisao o tome i opet cu ako nekome treba, postoji software koji vas ds4 joypad pretvara u vrlo mocnu i korisnu spravu za PC
:: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1
:: MSI 990FXA-GD8
:: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre
:: MSI GTX780 Lightnin
:: Dell U2412M + LG D2343 3
:: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB
:: Thermaltake Urban S71 + CM V85
:: Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Daum ... 05.01.2016. 13:37 #611059

Uboli smo tinejdžerski živac. Profit a kvalitet nula? Stvarno? Hmm...

MGS V
MGS V: Ground Zeroes
Pro Evolution Soccer 2015
Castlevania: Lords of Shadow 2
Metal Gear Rising: Revengeance

U zadnje 2 godine sve hitovi? Gde je taj kvalitet nula? Ah da, zaboravili smo da si ti Nostradamus, sem što tvoje definicije `kvaliteta` samo ti vidiš...

Što volim da čitam ovakve prazne odvale, kao Mikijev Zabavnik da imamo na PC berzi, i to sve u pauzama Wladinih basni...

Pazi da od tih besnih odvala ne stisneš pesnice i slomiš taj zamišljeni PS4 gamepad...

STRANA 3 OD 11  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs