batman je klasicna decja igra gde se samo klikce i nema nimalo razmisljanja... ali posto su ovde mnogi game amateuri, preporucujem im da nastave sa kvalifikacijama i predju na inteligentnije igre... jednog dana...
a u batmanu, usporeni snimci, on leti udara sa svih strana... osim atraktivnosti, nema nicega i igra je smesna za uzrast do 7 godina..
pozz amateuri
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
a sto se tice rpg igara, izvini Tesla nisam te prepoznao... ti ces da mi kazes sta je rpg igra... Po meni je rpg igra prava i neponovljiva Oblivion koji sam igrao 250 sati i nisam presao bas sve side questove! i Witcher je zakon za rpg jer se igra i komanduje likom neposredno a ne ono sranje point and click ili kako da ga vec nazovem u Dragon age... igra je totalni shit.
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
pitacu te samo da ti nije i ovo `strategija`: http://www.lauppert.ws/screen1/fallout_tactics.jpg Znaci i ovo bi bilo point & click sranje ?! \vidi se da ti nisi igrao u zivotu pravi RPG ! A Dragon Age naravno da mozes likom da upravljas kako god hoces, znaci ti igru zgleda nisi ni probao ili si je probao 1 min. kad pricas da mora da se upravlja kliktanjem (a to je jedan od nacina !) Samo nemoj vise da izvaljujes molim te...
To sam i ja prvi put pomislio kad su pominjali Batmana...Da je decija igra...Ali kad sam je probao ispostavilo se da je odlicna...I sam kazes da si igrao 10 minuta...To nije dovoljno da bi ocjenio igru...
This is usually part when people start screaming
:: batman je klasicna decja igra gde se samo klikce i nema nimalo razmisljanja... ali posto su ovde mnogi game amateuri, preporucujem im da nastave sa kvalifikacijama i predju na inteligentnije igre... jednog dana.. :: :: :: a u batmanu, usporeni snimci, on leti udara sa svih strana... osim atraktivnosti, nema nicega i igra je smesna za uzrast do 7 godina. :: :: pozz amateur :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Igra je odlicna.Grafika je extra.Optimizovanost za svaku pohvalu. Karta mi je na default,rezolucija 1920x1200,detalji na Fuill,full AA i imam preko 150 FPS ,strasno.Doduse tek sam poceo ali za sad obecava :
nije ni cudo sto je optimizovana, al je dosta intenzivnja sada ima vise akcije cini mi se, pravi interaktivni film, meni u bazi na pocetku skace i na 120 negde FPS a obicno je izmedju 60-100FPS i 40-60 kad je akcija neka veca na otvorenom, ona druga misija pocetak na primer... A ja je igram postepeno necu da predjem sve odjednom :) A kratka je kazu da moze za 4 i po sata da se predje....
Mozda i skinem sebi da malo bacim kada nadjem vremena...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Igra je odlicna.Grafika je extra.Optimizovanost za svaku pohvalu :: Karta mi je na default,rezolucija 1920x1200,detalji na Fuill,full AA i imam preko 150 FPS ,strasno.Doduse tek sam poceo ali za sad obecava :: :: http://img97.imageshack.us/img97/4056/iw4sp2009111117064506.jp :: :: Zadovoljan sam :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Reci mi tvoj subjektivni osecaj kakva ti je u odnosu na Crysis?Znaci kvalitet grafike i gameplay?Ako mozes da napravis poredjenje i sa prvim delom Warfare.Ja imam zaista velike impresije za ovu igru.Svaka im cast!
ovo meni dodje ko CoD4 MW neki nastavak sa malo boljom grafikom, i jos bolje produkcijski odradjen ! Znaci filmski osecaj, kao interaktivni film je igra iako kratka vredi odigrati sigurno. Znaci po meni je na nivou CoD4 i malo poboljsan, ima vise akcije i jos ono sto sam napisao. Crysis ne bih poredio kao igru (graficki jeste bolji Crysis !) ovo je meni mnogo zabavnije i bolje odradjeno od Crysis-a. A po grafici je malo poboljsan CoD4 (engine je malo nasminkan) takav ja osecaj imam, svidja mi se odlicna optizmizacija u odnosu na izgled igre :) Iako zbog vise akcije je ipak malo zahtevniji nego CoD4, mislim opravdano je malo zahtevniji...
Al svaka im cast stvarno za ovakvu atmosferu u igri !
Jedini minus bi bio preterivanje u vezi najjace americke vojske koje bi trebalo da napali americke tinejdzere, mislim kao marinci su najjaci imaju neverovatno naoruzanje, mi smo najjaca sila na svetu, a to kazu pred onu misju ako si slusao i pokazuje se ona oprema kao i vozila !
Tako sam i mislio.I meni odaje isti utisak.Drago mi je da nam se misljenja poklapaju. Obzirom da je COD 4 odlicno graficki odradjen a da je ova jos bolje uradjena ja sam prezadovoljan.I vise nego je vredi odigrati.Moram polako da je gustiram,necu da je smazem odjednom :)
i ja isto, danas stigao do misije sa snegom i necu vise :D Sutra nastavak, to be continued... :) A veruj mi kratka je, mada sam ja stavio na Hard tako mi je odredio na onoj vezbi na pocetku, tako da zaginem cesto :) Malo ce duze trajati. A neprijatelji nisu bas glupi ali ima situacija kad se cudno ponasaju, dok su nekad nerealno precizni...
Batman poprilicno nije decija igra, da si je igrao par sati shvatio bi to. Dragon age nije strategija, a daleko je gameplay od toga da je sranje jer je igru radio Bioware koji je odgovoran za Baldur`s Gate, Neverwinter Nights, Mass Effect itd. To je FPR/RPG i to sto ne znas da igras takve igre ili ti se ne svidjaju ne znaci da su sranje. Obe igre su inace u grupi za igru godine pa ti vidi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Batman je klasicna decija igrica deinstalirao sam je posle 20 min.Dragon age origins, nju sam igrao sat vremena plafon i deinstalirao jer osim lepih boja i solidne grafike, gameplay je sranje jer podseca na strategije sto i mislim da jeste samo moderna 3d strategija! Call of duty kao i sve first person shooter igre je neuporedivo bolja! :: :: jos jednom kazem, kad izadje elder scrolls 5 i assassins creed2 sve postale mogu da p... :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Amateuri? Mislim da se pise amateri za pocetak....
A drugo, kad lupas gluposti toliko, taj Oblivion je 90% cele igre pokupio od AD&D segmenta i ne moze da se nazove originalnim. Cast naravno Dagerfall-u, ali od tad nisu mrdnuli sem graficki.
Za najbolji RPG svih vremena je zasluzan Bioware sa Baldur`s Gate serijalom od kog su mnogi kopirali i uzimali sve zivo...
Opet, to sto nemas zivaca za point&click, ili ne znas da igras je tvoj problem, ali ne mozes da nabedjujes ljude da je igra shit kad se svima koji su je igrali svidja, a prosecna ocena igre je 9.5...
__________________ Scourge of PCBerza
:: a sto se tice rpg igara, izvini Tesla nisam te prepoznao... ti ces da mi kazes sta je rpg igra... Po meni je rpg igra prava i neponovljiva Oblivion koji sam igrao 250 sati i nisam presao bas sve side questove! i Witcher je zakon za rpg jer se igra i komanduje likom neposredno a ne ono sranje point and click ili kako da ga vec nazovem u Dragon age... igra je totalni shit :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Znaci nemam reci hvale.Osecam se kao da igram Crysis a igra je toliko optimizovana,kreativna ,ma odradjena je full.Kakvo divno osvezenje.Plus fizika je u full-u a neopterecuje grafiku.Ovo bre sve leti,bruka.. Zasto nema vise od 4xAA?Sad cu kroz driver da setujem max AA. Nego jel ima ova igra podrsku za DX10?
i sve preko je i nepotrebno a moze da se forsira preko nVidia Control Panela... A AF i nema u settings-u, imaju tekstrue i senke specular map itd. i rezolucija...
za to treba original, za sada ne moze multi... I Skidrow je bez Steam-a i treba nju skidati, mada ima neki instaler koji od Razor napravi isto Skidrow verziju valjda, neki Luksi installer, tako da obe verzije mogu da se igraju...
Skinuo sam scene release a lek je od skidrow-a.Radi Multi..
@-ShonE-
Ostavio sam i u igri 4xAA.Sve jedno mi je koliko god da opteretim ne mogu da imam ispod 60 FPS-a.Sto onda da ne iskoristim max setovanja za maximalan uzitak.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.